Given a chance 143., Mašličky.

35 6 0
                                    

Michael by jí i odpověděl, kdyby se zrovna nechystal k mimořádné návštěvě Dr. Floor. 


Geordii však jeho stav nebrání v tom, aby pokračovala: "No každopádně, myslím, že by se k sobě skvěle hodili. Maddy je ten typ, který ocení, když je s ní člověk celý romantický a dvoří se jí a na večeři zapálí svíčky, ale zároveň se se mnou dívá na Toma a Jerryho a je taky pro každou pičovinu, a já potřebuju někoho, s kým se bude Calum dobře bavit, jinak to přece nemá smysl. Navíc jsem se stihla tak zcela úplně a naprosto nenápadně zeptat, co si o Calumovi myslí, a líbí se jí. Tedy, ne, že bych znala někoho, komu by se nelíbil, vždyť to by bylo normálně drzé. No a víš, jak to s těmi drzými lidmi je..."


"Počkej, takže ty si hraješ na dohazovačku pro Cal?"


"...a navíc drzými lidmi ke Cal, to netoleruju, Dr. Lecter je mi svědkem že ne- co...? A jo, no jo, ano, jistěže, proč ne? Maddy taky potřebuje spoustu sexu a zábavy, a Cal přítel prospěje. Teda, naopak, Cal potřebuje spoustu sexu a přítele a Maddy... potřebuje... zábavu?" Gee se nefalšovaně zarazí, načež začne něco počítat na prstech. "...Možná se mi ztratil význam někde mezi klauzemi. No ale ty mě chápeš, ne? Hele, všichni potřebujeme přítele a sex. Kromě tebe. Ty potřebuješ Cal. Což řeší můj problém s penisem, který ti musím sehnat. Ale to jsme odbočili. Co jsi to říkal o Lukově penisu a převlíkání? Víš, že šmírování holčiček je zakázané?"


"Já jsem nešmíroval!" ohradí se Mikey. "A Luke není holčička."


Gee pokrčí rameny: "Když myslíš. No tak co se stalo?"


Michael se trochu zamračí: "Co myslíš tím "když myslíš"?"


Gee zaváhá, ale nakonec přece jenom pomalu promluví: "No... nevšiml sis některých zvláštních věcí? Na Lukovi?"


Michael se náhle, aniž by věděl proč, cítí defenzivně. Jako by ihned potřeboval Luka ubránit před někým, kdo by ho mohl soudit - dokonce i přes to, že se jedná o Gee. "Nevím, o čem mluvíš. Nic divného na něm není."


"Ale ne, není to divné, vůbec ne, je to celé roztomilé a zvláštně hezké, nemyslíš? Jak je prostě trošku jiný než ostatní," naznačí Gee.


Michaelova obranná maska spadne a on přece jenom mírně zabručí na souhlas.


"Takže sis všiml!" výskne Gee. "Věděla jsem to. Je příliš roztomiloučký, než aby to byl jenom tak obyčejný kluk. Občas nosí krásné růžové ponožky."


Michael nemůže nic neříct, a zároveň nic říkat nechce. Přijde mu, že Luka pomlouvá, nebo že mluví o něčem osobním, zároveň ale... to je Geordie. Ta se mu určitě nebude smát ani si ho kvůli tomu dobírat.


"Je rozkošný," přitaká Mikey a trochu se ošije. Je divné, říct o klukovi, že je rozkošný?Gee si to asi nemyslí, podle toho, jak se na Mikeyho vrhne a vlepí mu pusu na tvář. 


"Že jo?! Takové nyny koťátko. Nemá teď někdy narozeniny? Musíme mu koupit něco hezoučkého, co by se mu líbilo. Třeba nějakou mašličku do těch jeho nádherných vlásků nebo světlounce růžovou rtěnku. To by tomu koťátku moc slušelo..."

Given a ChanceWhere stories live. Discover now