~Kolaps & Naháňačka~

272 17 13
                                    

Jake
Toto ležanie v nemocnici ma už pekne vytáča. Stále mi sem síce niekto chodí a pohľad na celkom k svetu sestričky neni zlý ale aj tak by som už rád šiel domov. "Tak čo si vybavil?" spýtam sa keď sa Harvey uráči konečne prísť do mojej izby. "Vraj niesom rodinný príslušník" odfrkne si vytočene. "Dokelu" zakľajem a rana ma pekne zabolí. "Asi si tu ešte trošku poležíš" povie sklamane. "To mám zato, že ti zachraňujem zadok" zasmejem sa. "Náhodou! Keby si sa tam nevrhol tak y som to vyhral" uchechtne sa. "Jasné a ležal by si tu na mojom mieste" dodám sarkasticky. "Pekné, že mi takto veríš" ironicky sa usmeje. "Bitka neni to isté ako preťahovanie báb, Harvey" zasmejem sa a hneď sa chytím za brucho, ktoré ma nepríjemne zaštípe. "Nerob si zo mňa srandu lebo si ešte ublížiš" povie a sadne si vedľa mňa na stoličku. "Hovoríš so mnou ako s imobilným dedkom" poviem s vážnym pohľadom. "Lebo ním aj budeš kým sa nedáš dokopy" povie ale kým ho stihnem zase podpichnúť tak sa vo dverách objaví Faith. "Čaute" povie a dvere otvorí dokorán. "Ahoj, Faith. Čo ťa tu privádza?" spýtam sa a v tom zbadám, že nieje sama. "Prišli sme ťa pozrieť" povie a za ňou sa objaví Daniel so Zachom. "Poďte ďalej" povie s nevôľou. "Tak ja asi pôjdem" zodvihne sa Harvey ale ja ho zastavím. "Prečo by si to robil? Veď tu je miesto pre všetkých" poviem a falošne sa usmejem. Zach začne byť ešte viac nesvoj, čo je presne to čo chcem. "Faith. Prečo si nezavolala Lea? Rád by som ho po tej dlhej dobe videl" poviem a ona si povzdychne. "Odkážem mu to" jemne sa usmeje. "Css" odfrkne si Harvey a to si získa pozornosť nás všetkých. "Čo sa ti nepáči?" spýta sa nepríjemne Faith. "To si si už väčšieho neschopáka ako je Devries nevedela vybrať, čo?" spýta sa posmešne a to ja už zamračím aj ja. "Asi si si ma pomýlil s niekým koho tvoj názor zaujíma" usmeje sa naňho Faith ironicky. "To som si mohol myslieť. Ten ťa ledva pobozká a nie to ešte pretiahne" dobre sa na nej Harvey baví. "Radšej budem celý život v celibáte ako chodiť s niekým ako ty! Leo je to o milión percent lepší ako ty! O teba by som si ani bicykel neoprela" štekne naňho a ja sa musím pousmiať. Faith je teda celá Evansová. "Toto nebol dobrý nápad" povie Daniel a ťahá ju preč. "Zach ideš?" spýta sa ho Faith vo dverách. Zach sa jedným okom pozrie na mňa a nakoniec sa vyberie za nimi. "Tak a toto by sme mali. Teraz dobré správy" povie Harvey a víťazoslávne sa na mňa uškrnie. "O čom hovoríš?" spýtam sa nechápavo. "Hádaj kto je najlepší kamarát na svete?!" prehrabne si namyslene vlasy. "Ty určite nie" zasmejem sa a on ma zabije pohľadom. "Mám pre teba prekvapenie"

Faith
"Ja ho tak neznášam!" zavrčím hneď ako vyjdeme von z Jakeovej izby. "Ani sa ti nečudujem" povie Zach potichu. "Čo si taký akoby ti niekto zjedol večeru?" spýtam sa ho na odreagovanie. "Chcem ísť hlavne preč" povie a vyberie sa smerom k výťahu. "Mám chuť vrátiť sa tam a nakopať toho namysleného, nevychovaného a arogantného debila!" začnem rozhadzovať rukami ale v tom ma Daniel chytí za zápästia. "Chápem ťa, dobre? Ale presne toto chcel. Vyprovokovať ťa" hypnotizuje ma pohľadom. Okamžite privriem oči a rozdýchavam tie neskutočné nervy. Hneď ako znovu otvorím oči tak ma zase pohltí jebo oceánový pohľad. "Ďakujem" vyjde zo mňa potichu. "V pohode. Hlavne ho nenechaj vyhrať" povie s roztomilým úsmevom. "To nikdy" poviem ale slová zo mňa zrazu lezú ako z chlpatej deky. Jeho dotyk na mojich rukách začne páliť ale pritom mi naskočia zimomriavky. "Faith?... Faith? Si v pohode?" dolieha ku mne Danielov hlas. "Č-čo? Ehm, áno" zakokcem sa a vrátim sa medzi živých. "Poďme odtiaľto" dodám ale stále cítim jeho dotyk na mojej ruke. Všimnem si, že si so mnou preplietol prsty. Vnímam ale len to, že ma odtiaľto musí ťahať. "Harveyho vplyv nikomu z nás nerobí dobre" povie Zach vo výťahu. "Len mi tu neskolabujte" povie Danny s obavami. 'Ver mi, že od toho nemám daleko' poviem sama pre seba. Stále sa pozerám na naše prepletené prsty a nechápem, čo sa to so mnou deje. Dvere výťahu sa otvoria ale mňa ani nehne. "No poď, Faith" povie Danny nakoniec a vyšvihne si ma na ruky. Automaticky sa ho rukami chytím rukami okolo krku a hlavu opriem o jeho rameno. "Sem už neprídeme" počujem Zacha vedľa nás. "Len cez moju mŕtvolu"

__________________________

hrvy

hrvy: Konečne doma 💪🏻🎉 @official_jake_evans 👥: @official_jake_evans ❤️: 417k💬: komentáre boli zrušené__________________________

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

hrvy: Konečne doma 💪🏻🎉 @official_jake_evans
👥: @official_jake_evans
❤️: 417k
💬: komentáre boli zrušené
__________________________

Jessica
"Videl si, čo dal Harvey na Instagram?!" spýtam sa celá naštvaná Corbyna, keď malého uložím. "Nie, čo sa stalo?" spýta sa a presunie zrak z telky na mňa. "Zobral Jakea z nemocnice preč a k tomu ešte aj fajčí!" ukážem mu tú fotku. "Ale veď nám povedali, že tam musí ostať ešte minimálne týždeň" zamračí sa Corbyn. "Veď to! On si ho veselo zobral domov! Už vidím, že budú z toho problémy" frustrovane si prehrabnem vlasy a Corbyn ku mne príde. "Neboj sa. Vyrieši sa to. Hlavne sa zbytočne netráp" chytí moju tvár do dlaní. "Viem, že sa mi to ľahko hovorí ale poznám tvojho brata a on sa nenechá zaskočiť" usmeje sa a ja privriem oči. To, že je v Harveyho rukách ma vôbec neupokojuje. Som ešte viac na ihlách. "Láska, prosím. Neboj sa, keď to bude zlé určite budeš prvá komu bude Jake volať" usmeje sa a pritiahne si ma k sebe do objatia. "Ešteže ťa mám" poviem a on mi dá pusu do vlasov. "Čo by si bezomňa robila, hm?" povie a ja sa od neho odtiahnem ale iba tak aby som sa mu vedela pozrieť do tváre. "Zase si nefandi, Besson" zodvihnem obočie a zazriem naňho. "Ja? Nikdy!" zasmeje sa a stále ma drží okolo pása. "Veď vieš, že ťa milujem" dodá a chce ma pobozkať ale ja sa uhnem. "Heeej!" vykríkne a ja sa vymaním z jeho zovretia. "Musíš si ma chytiiiiť" zakričím a začnem bežať. "Už som o teba bojoval dosť nemyslíííš?!" zakričí, keď beží za mnou. "Bez práce niesu koláče!"

Evans twins {SK}Where stories live. Discover now