~9~

665 21 2
                                    

Jake
Moja sestra niečo tuší a to ma znepokojuje. Zach si môže hovoriť čo chce aj tak viem, že nechce aby nám nato prišli. Úprimne? Ani ja. Ešte sa len učím nehanbiť sa za svoju orientáciu a niesom pripravený ukázať to svetu. Preto musím svojej sestre ukázať, že sa neni čoho báť. Oblečiem si niečo elegantnejšie:

Vezmem si peňaženku, kľúče a mobil

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Vezmem si peňaženku, kľúče a mobil. Ešte venujem jeden pohľad na seba do zrkadla a utekám von. Snažím sa narobiť čo najviac hluku aby si Jessica všimla môjho odchodu. "Kamže, kamže?" vybehne hneď z izby. "Na rande" poviem svoju predpripravenú frázu. "S kým, s kým?" uškrnie sa. "Volá sa Liv" uškrniem sa. Je to jedna baba s ktorou si píšem. Je domňa buchnutá ale povedal som jej ako sa veci majú. No potrebujem aby si Jessica myslela, že s ňou idem naozaj na rande. "Ahaaa. Tak si to uži a vráť sa ešte dnes prosím" zasmeje sa a objíme ma. Ja utekám na stretko do Starbucksu. Keď tam prídem ona tam už čaká. "Ahooooj" hneď sa na mňa vrhne. Je celkom pekná. Keby som nemal Zacha možno by z toho niečo bolo. "Ahoj Liv" usmejem sa na ňu. "Dnes vyzeráš výborne" pochválim ju. Je to totiž aj pravda. Začervená sa a vojdeme dnu. Ako správny gentleman jej podržím dvere. Objednáme si ja vanilkové latté a ona jahodový milkshake. Vezmeme si objednávku a ideme si sadnúť. Liv je influencerka takže musela hneď všetko zavesiť na IG. "Takže Jake. Ako sa ti páči LA?" spýta sa milo. "Je to tu super. Neni to ako NY a to je dobre. Hneď som si tu našiel aj kamarátov" rozrozprávam sa. "Hej a koho?" spýta sa zvedavo. "Chalanov z Why don't we" rozmýšľal som či jej to povedať ale veď prečo nie. "Fakt? Vraj sú veľmi zábavní" reaguje hneď. "Sú veľmi v pohode aj keď niekdy mi samozrejme chýbajú moji kamaráti z NY" priznám sa. "Ja som sa sem tiež prisťahovala Seattleu ako malá a nebolo to ľahké si zvyknúť" zdôverí sa mi. "Koľko si mala rokov?" zaujímam sa. "Asi 13-14. Moji rodičia sa rozviedli a otec si tu našiel prácu. Mama je u starkej" smutne sa usmeje. "Nechcel som sa vypytovať prepáč" pohladkám ju po ramene. "Nie nevadí len nebolo to ľahké" v tom to nevydržím a objímem ju. Predsa len nemám rád keď dievčatá plačú.

-/-/-/-/-/-/-/-/-

"Bolo to super! Tak zase niekedy" rozlúčim sa s Liv a utekám na stretko s Jess. Medzitým mi pípne správa ale nechám to tak.
Keď už vidím z diaľky sestru ako mi máva spomalím. "Ste spolu zlatííí" zatiahne sa objíme ma. "Kde? Čo? Ako?" nechápem. "Aha" ukáže mi fotku kde sa ja a Liv objímame. Niekto nás musel vtedy odfotiť. Do pixi! Keď to uvidí Zach som v háji. "Ideme k chalanom" povie a nasadne do auta. Ou God!

Jessica
Dnes som to dala do takého športovejšieho štýlu:

JessicaDnes som to dala do takého športovejšieho štýlu:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Prekvapilo ma, že Jake šiel na rande. S poslednou frajerkou sa dával dokopy asi polroka. To dievča si ho aj tak nevedelo udržať. Máme v rodine prelietavosť. Preto sa aj ja bojím, že keď niekoho budem mať tak ma začne nudiť. Jake nieje na vážne vzťahy. Mal už toľko báb a so všetkými sa po 2-4 týždňoch rozišiel. Ale možno to nebolo tým, že je prelietavý. Možno to bolo tým, že nieje na baby? Jessica nebuď paranoidná! Veď aj teraz je na rande!
Pravda... Možno som len paranoidná..

Keď mi príde fotka ako sa Jake objíma s tou Liv uvedomím si, že som bola naozaj len paranoidná. Je 100% hetero a ja sa nemám čoho báť. Celý sa červenal keď som mu tú fotku ukázala. Keď sme prišli k chalanom hneď sme šli dozadu k bazénu. Všetci boli v plavkách len ja a Jake sme boli autisti. "Jack ja som ti vravel, že im máme napísať!" spraví face palm Corb. "Povedal som to Zachovi!" bráni sa Jack. "A ja Jonahovi!" vyvlečie sa z toho Zach. "Na mňa to nezvalíš! Ja som to povedal Danielovi keď som videl, že si píše s Jess" zasmeje sa Jonah. "A ja som zabudol" uškrnie sa Daniel. "Čo vy dvaja spolu máte?" povie zvedavo Zach. "Dve deti, dom a psa" zasmejem sa. "Mačku!" vykríkne Daniel. "Rovno pandu!" zasmejem sa. "Rovno celú ZOO" smeje sa so mnou Daniel. Jake si dramaticky odkašle. "Aj my sme tu" povie Jack. "Ešte stále?" spýtam sa ironicky a s Danielom sa začneme zase smiať. "Tí skončia spolu" chytí sa za čelo Corbyn. "Stávka?" vyhlási Zach. "Dávam tomu týždeň" staví sa Jack. Postupne si stavia všetci. "To je ale peňazí" uškrniem sa. "Mám to vyhraté" chváli sa môj brat. "Len aby ste neboli prekvapení" pozrieme sa na seba s Danielom. "Neviem ako vy ale ja sa idem kúpať" povie Zach a skočí do vody. Postupne za ním idú všetci. "Idem do sprchy. Pridáš sa?" uškrnie sa Daniel. "Jasné" poviem vážne. Vyvalí oči a ja sa začnem smiať. "Nie ty trdlo" poviem a hodím sa na gauč. On sa s tými mokrými plavkami zvalí na mňa. "Heeej si celý mokrý!" vykríknem. "To máš zato, že si zo mňa robíš srandu" zasmeje sa a ešte zatrasie hlavou ako mokrý pes. "Seaveeeeeeey" vykríknem keď som celá mokrá. "Čo si želáte, slečna Evans?" spýta sa nevinne. "Sprchu s vami" uškrniem sa. "To Vám môžem splniť ale bude to niečo stáť" uškrnie sa zlovestne. "Čo by ste chceli?" spýtam sa zvedavo. "Vás, slečna"

Evans twins {SK}Where stories live. Discover now