~Tetovanie&zmrzlina~

297 19 13
                                    

Faith
"Možno by som mala na nich zabudnúť" poviem Ash, keď sa spolu s ňou prechádzam s Tobbym. "Na Daniela a Corbyna?" spýta sa pre istotu. "Jess ich má obidvoch pekne obmotaných okolo prsta" pretočím očami a ona sa zasmeje. "Vidím, že žiarliš, Faith. Mala by si si skôr nájsť niekoho vo tvojom veku" mykne plecami a opraví Tobbymu čiapku. "Ale keď ja som si myslela, že starší sú aj múdrejší" povzdychnem si. "Neni to vždy tak" pokrúti hlavou. "Pozri keď sa malé narodí a bude jasné koho je.... Tak sa situácia možno zmení" povzbudí ma. "Správne, Ash. MOŽNO" zdôrazním. "Ale najviac pravdepodobné je, že ich bude aj s tým malým ťahať za nos" odfrknem si. "Daniel a Corbyn sú dospelí. Starajú sa o seba sami. Keby sa im to nepáčilo už dávno niečo spravia" vysvetlí mi. "Ale keď nato sa nedá pozerať!" zavrčím. "Ste takéra rovnaké" mávne pobavene rukou. "No dovoľ! Ja by som toto nikdy neurobila" preložím si ruky cez seba. "Nikdy nehovor nikdy"

XXX

Jake
"Čo keby som si dal prefarbiť vlasy?" spýtam sa zrazu, keď aj spolu s ostatnými pozeráme na telku. "Na akú farbu?" spýta sa prekvapene Zachy. "Hmmm svetlejšiu blond alebo.... čiernu!" popremýšľam. "A potom si sa zobudil" pretočí očami Jess. "Hahaha" poviem a sarkasticky sa zasmejem. "Tak si dám piercing!" vykríknem a Corbyn si dá facepalm. "Veď aj ty máš náušnice!" zamračím sa naňho. "Už nemá!" vykríkne Jess a vyberie mu ich v uší. "Heeeej" začne sa za nimi Corbyn naťahovať. "Vyzerá to teplo!" povie Jess a potom zbledne a pozrie sa na mňa so Zachom. "Ou" vyjde z nej a radšej sa pozerá inam. So Zachom sa na seba pozrieme a začneme sa smiať. "Diki, Evans!" vykríkne Zach a ďalej sa smeje. "Dobre dobre toto bolo hnusné" zodvihne ruky do obranného gesta. "V pohode" ubezpečím ju. "Nechápem prečo chceš zrazu robiť na sebe také zmeny" povie nechápavo Corbyn. "Neviem proste už som na sebe dlho nič nezmenil" myknem plecami. "Neskúsiš tetovanie?" spýta sa Zachy a ja sa zamyslím. "To by šlo" usmejem sa nakoniec. "Dajte si spoločné" navrhne Liz. "Wow" povie Zachy a pozrieme sa naraz na seba. "To by bolo zlateee" povie zrazu Jess sa ja sa zasmejem. "Ideme do toho?" spýtam sa Zacha. "Ideme!"

___________________________

imzachherron

imzachherron: I ❤️ u  @official_jake_evans 💕🔐👥: @official_jake_evans 📸: @itsjessicaevans ❤️: 300k💬: komentáre boli zrušené ___________________________

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

imzachherron: I ❤️ u @official_jake_evans 💕🔐
👥: @official_jake_evans
📸: @itsjessicaevans
❤️: 300k
💬: komentáre boli zrušené
___________________________

"Máme problém" príde za mnou do izby Zachy. Akurát som si dal sprchu a chcel si ísť dať večeru. "Aký?" spýtam sa a dám si na seba tričko. "Daniel, Jack a Jonah sem chcú zajtra prísť" povie a vidno, že sa mu ten nápad nepozdáva. "Jess sa nesmie vystavovať stresu. Mohlo by to mať fatálne následky. Keď príde Daniel a bude tu aj Corbyn..." nedokončím lebo obidvaja vieme ako to naposledy dopadlo. "Čo navrhuješ?" spýta sa po chvíli. "Vybavíme jej hospitalizáciu v nemocnici až do pôrodu" poviem prvú vec, čo mi napadne. "Myslíš, že to vyjde?" spýta sa s obavami. "Musí. Nechcem aby sa Jess alebo malému niečo stalo" poviem frustrovane. "Chalanom nezabránime prísť a už určite nie Danielovi" povzdychne si. "Toto je jediné riešenie"

Faith
"Zajtra odchádzame" dovalí sa do mojej izby Daniel. "Kam?" spýtam sa prekvapene. "Do Paríža" povie rozhodne. "Ale ja...." začnem ale on mi skočí do reči. "Ty nejdeš" dodá a ja sa zamračím. "Daniel..." začnem ale jeho pohľad ma umlčí. Vstanem z postele a prejdem k nemu. "Pokiaľ si myslíš, že kvôli tomu, čo stalo sa budeš ku mne správať ako k malému decku tak sa myslíš" zapichnem mu prst do hrude. Pozrie sa mi do očí a potom chytí moju ruku. "Ak máš na mysli ten bozk..." začne a ja sa sarkasticky zasmejem. "Bol si naštvaný. Chcel si ma využiť. Chápem, dobre?! Už to nemusíš opakovať" otočím sa na odchod ale on ma potiahne za ruku k sebe. "Nechcel som ťa využiť" zamračí sa. "Neviem o čo ti potom šlo" povzdychnem si. "Proste som to chcel spraviť..." povie a ja sa naňho prekvapene pozriem. "Keď si Jess chce bozkávať Corbyna... Prečo by som ja nemohol teba?" spýta sa skôr ako rečnícku otázku. "Ale povedal si, že sa Jess o tom nesmie dozvedieť" poviem sklamane. "Ani neviem koľkokrát ona pobozkala za mojim chrbtom Corbyna takže myslím, že k vyrovnaniu mám ešte ďaleko" zasmeje sa ubolene. "Čo tým naznačuješ?" uškrniem sa a on sa na mňa prekvapene pozrie. "Som na teba starý" zasmeje sa. "To tvrdí kto?" preložím si ruky cez seba. "Matematika" uškrnie sa. "Tá mi nikdy nešla" nakloním sa k nemu. "Ani mne" šepne a ja jemne priložím svoje pery na tie jeho. Tak som to túžila spraviť znovu.... Daniel ma chytí za boky a ja sa usmejem do bozku. Dám mu ruky okolo krku a prejdem mu nimi cez vlasy. Cítim ako sa pousmial. "Jess by nás zabila" povie keď sa trošku odtiahne. "Tak to si to užime kým je čas"

Jessica
"Zachary Dean Herron!" vykríknem keď otvorím mrazničku. "Ty si mi zožral moju zmrzlinu!" zavrčím naštvane. "Prisahám, že keď sa mi dostaneš do rúk....!" tresnem dvierkami a rozbehnem sa do obývačky. Nájdem tam len uškŕňajúceho Corbyna a Jakea. "Kde. Je. To. Malé. Pažravé. Prasa!" zdôrazním každé jedno slovo. "Nevieme" uškrnú sa. "Počítam do 3, Herron! Ak dovtedy nevylezieš tak umrieš pomalou a mučivou smrťou!" zakričím na celý dom. Ešteže neni Liz doma. Keby toto videla.... Fhu!
"Jeden..... Dva......." začnem a počujem kroky. "Jeden a pooool" zakričím a prejdem do chodby. "Skončil si" uškrniem sa, keď ho uvidím. "Nie, prosím!" začne kričať ale ja mu rýchlo vezmem mobil a utekám do kúpeľne. Zamknem sa a ozve sa buchot na dvere. "Heslo hmmm" zamyslím sa opretá o dvere. "Opováž saaaaa" počujem skučať Zacharyho. "Dátum Jakeovho čiže aj MÔJHO narodenia?! Herron ty si strašné tupelo" zasmejem sa zlomyseľne. "Jessica! Okamžite otvor!" začne byť naozaj nasratý. "Len teraz ma to začalo baviť!" vykríknem a prechádzam si jeho galériu. "Ale ale" poviem pri naozaj trápnej fotke. "Fuuuuuj" zatiahnem a zavriem oči pri náleze holých fotiek. "Okamžite otvor!" vykríkne a zabúcha na dvere. "Ty si humusák!" poviem a napne ma. "Jessica!" zavrčí a mňa napadne zlomyseľný plán. "Zato, že si mi zožral zmrzku a zato, že som musela vidieť akty môjho brata a teraz, padaj do obchodu pre vedro zmrzliny inak to zakvačím na IG!!!"

Evans twins {SK}Where stories live. Discover now