~21~

600 19 0
                                    

(Hore Liv)

Jake
Dnes sa sťahuje Liv k nám. Musím to oznámiť Jessice. Oblečiem si čierne rifle a biele tričko. K tomu si obujem Vansy a zbehnem dole. Zach spal dnes niekde inde. Neviem kde. "Jess?" spýtam sa sestry ktorá si robí raňajky. Pri stole sedia Corbyn, Daniel a Jack. Gabbie tu už nieje. "Áno?" spýta sa sestra bez minimálneho záujmu. "Dnes sem príde moja snúbenica" poviem a chalani zdvihnú pohľad od svojich raňajok na mňa. "A?" spýta sa Jess ešte horším tónom. "Bude s nami bývať" poviem rozhodne. "Čo?!" vyprskne Daniel džús ktorý práve pil. "Oznámte to aj ďalším" poviem a beriem si kľúče od auta. Prídem k Liv domov a pomôžem jej naložiť veci, čo neberú sťahovací. Keď prídeme ku mne Liv od úžasu iba pozerá na dom. "Je to tu krásne" povie a ja ju chytím za ruku. "Teraz je to tvoj domov" poviem a ona sa na mňa žiarivo usmeje. Zoberieme jej veci a prídeme dnu. Všetci sedia v obývačke. "Ahojte" povie Liv priateľsky. Nikto jej nedopovie. "Moja snúbenica sa Vám pozdravila" zvýšim hlas. Nakoniec sa moja sestra zdvihne. "Ahoj" príde k Liv. "Som Liv a ty musíš byť Jessica" usmeje sa na ňu. "Áno, veľa som o tebe počula" pozrie sa Jess mojim smerom. "Ou" začervená sa Liv. Jess sa otočí na Daniela. Kývne naňho a on sa s povzdychnutím postaví. "Ahoj som Daniel..." "Priateľ Jess! Áno viem" doplní ho. Daniel sa len silene usmeje. "Daniel prosím pomôž Jakeovi s vecami" pozrie sa Jess na Daniel a on na mňa kývne nech idem za ním.

Jessica
On si ju do kelu privedie aj sem?! Toto už neni v pohode. Jake sa zmenil a mne ani ostatným sa tá zmena nepáči. Keď prišli a ona sa nám pozdravila, každý ju ignoroval. Zach vďaka pánu bohu sedel na záhrade so slúchadlami v ušiach a nevnímal nič čo sa deje. Chcela som o Liv niečo zistiť tak som poslala Daniela nech ide s Jakeom pre veci. "Sadni si" poviem jej a ona si sadne vedľa Corbyna na gauč. Je vidno, že je nervózna. "Ako ste sa zoznámili s mojim bratom?" spýtam sa jej a sadnem si na gauč do tureckého sedu. "Poznali sme sa už dlhšie ale začali sme sa baviť keď ste sa presťahovali do LA" vysvetlí mi a nenapadne sa obzerá okolo seba. "Akoto, že ťa nám nepredstavil skôr? Inak som Corbyn" povie Corb sediaci vedľa nej. "Viem. Poznám vás všetkých a nebol čas keďže ste utekali pred rodičmi a potom tá nehoda Jess" pozrie sa na mňa s ľútosťou. To dievča je pripravené na všetky moje otázky! "Vedela si, že chodí so Zachom?" spýta sa jej mrzuto Jack. "Viem o Jakeovi a Zachovi. Sám Jake mi to povedal. Už dlhšie im to neklapalo, čo ste si mohli všimnúť" tak toto ma dostalo. Ona vie všetko. Jake ju nato pripravil a my nemáme šancu ju odohnať ani svojimi otázkami. Pozriem sa na chalanov. "Bola by som rada, keby medzi nami nebola taká nepriateľská atmosféra. Budeme rodina" pozrie sa na mňa. Vidím tú vypočítavosť v jej očiach. Je falošná a ja to Jakeovi ukážem! "Vitaj, Liv" poviem a objímem ju. Corbynovi v objatí s ňou naznačím, že vymyslíme plán. Prikývne. "Idem pomôcť chalanom" povie a odíde. "Porada hneď" poviem a vybehneme hore do mojej a Danielovej izby. "Je falošná" povie Jonah. "A ešte ako" odfrkne si Jack. "Čo keby sme vymysleli plán v ktorom ju donútime aby Jakea nechala" navrhnem. "Zakonponujeme od toho aj Zacha?" spýta sa s ľútosťou v očiach Corb. "To budete musieť" povie Zach opretý o zárubňu dverí. "Zach?" spýtam sa prekvapene. "Nebude mi siahať na niečo čo je moje" povie tvrdo. "Toto vyzerá na plán"

Jake
Liv je už nasťahovaná. Je večer a dole počujem smiech. "Ideme k ním?" spýtam sa Liv. "Nemajú ma radi" povie Liv a ľahne si na moju hruď. Toto robil aj Zach. "Nepoznajú ťa ale časom si ťa určite obľúbia" usmejem sa na ňu a dám jej bozk do vlasov. "Tak poďme" usmeje sa hneď. Postavíme sa a spolu zídeme dole. Moja sestra sa na nás hneď pozrie. "Čo vy tu?" spýta sa prekvapene. "Prišli sme k Vám. Nemôžme?" spýtam sa s prižmúrenými očami. "Jasné, že môžte. Posaďte sa" povie a ja si sadnem vedľa nej a Daniela. Liv vedľa mňa a prepletie si so mnou prsty. Všimnem si Zacha, ktorý sa pozera všade inde len nie na nás. "Hráme Q&A. Pridáte sa?" spýta sa Jess a ja sa pozriem na Liv. Mykne plecami a tak prikývnem. Zatočia fľašou a hneď to padne na mňa a Jonaha. "Dokončíš strednú alebo ideš hneď pracovať?" spýta sa neutrálnu otázku. "Som v maturitnom ročníku takže ju dokončím a potom idem hneď pracovať" poviem a zatočím. Zach a Jess. "Čo vravíš nato, že tvoj brat sa bude ženiť?" spýta sa ostro. Jess znervóznie. "Ja.... Ehm.... Prajem mu nech bude šťastný" zakokce sa Jess. Zach sa postaví a odíde. "Idem sa napiť" povie Liv a odíde do kuchyne.

Jessica
Bola som na záchode keď som cestou videla Zacha v kuchyni. Chcela som ísť za ním ale objavila sa tam Liv. "Nezvládol si pohľad na mňa a tvojho milovaného Jakea čo?" zasmeje sa falošne. Zachovi sa napnú svaly. Chce ho vyprovokovať. "To ešte počkaj čo bude dnes v noci" uškrnie sa. "Čuš!" vykríkne Zach. "Zmier sa s tým, Zachary. Prehral si" povie a ako doma otvorí chladničku. "To sa ešte uvidí" povie Zach a odíde. Vedela som, že je falošná ale nevedela som, že je taká sviňa. Prídem naspäť a sadnem si vedľa Daniela. Usmeje sa na mňa a chytí ma za ruku. Úsmev mu opätujem. Po hre vyjdeme hore a kým je Daniel v sprche prídem do izby ku Corbynovi. "Corb?" spýtam sa a on odloží mobil. "Áno?" spýta sa a sadne si. Poviem mu všetko čo som videla v kuchyni. "Musíme mu ukázať aká je a čo robí" povie rozhodne. "Áno ale ako?" spýtam sa a napadne mi plán. "Gabbie je jeho najlepšia kamarátka jej by uveril!" poviem a Corbyn mi naznačí nech som tichšie. "Ty si jeho sestra a neverí ti" povie smutne Corbyn. "Jake sa veľmi zmenil" konštatujem. "Ona ho mení a my mu musíme pomôcť" povie a chytí ma povzbudivo za ruku. "Keby sme ju vedeli nejako pri tých rečiach nachytať" uvažujem nahlas. "Niekto ju musí vyprovokovať a my ju natočíme" povie potichu Corbyn. "Ty si génius" zasmejeme sa. "Nato si prišla až teraz?" uškrnie sa. "Narcis..... Zajtra to zrealizujeme"

Evans twins {SK}Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ