~Návnada & 1D~

299 19 9
                                    

Dnes dúfam dosiahneme 6k videní takže Vám všetkým ďakujem z celého srdca 🥺❤️❤️😍 Veľa pre mňa znamená, že sa Vám príbeh tak páči 🥰💞 Ďakujem aj za votes a komentáre 🤗💞💕 Rozmýšľala som, že by som Vám ako darček k 6k napísala nejaký ŠPECIÁL 😱😉 Napíšte do komentárov, čo si o tom myslíte 😁💕 Užite si časť!

         - Pac a pusu vaša Jenny 😘🖐🏻

Faith
Daniel mi síce nepovedal, čo naňho konkrétne Rachel má ale musí to byť niečo vážne zlé, keďže musel spraviť to, čo spravil. V prvom rade sa musím dostať do Londýna a zistiť kde ho Rachel drží. Rozhodla som sa, že si spravím výlet do Londýna so zámienkou, že sa chcem s Rachel a Danielom stretnúť.

helloimfaith: Ahoj, Rachie ☺️ Nedáme nejaké stretko? Už dávno sme to plánovali 😉
rachie.gonzalez: Ahoj, Faithieee 😍 Jasné, jasné môžme 😘 Sme s Dannym v Londýne a videla som, že si s Leom uňho 😏
helloimfaith: Áno ale má nejaké tie spevácke povinnosti, veď to poznáš 😅 Tak prídem do Londýna a ty mi pošli vašu adresu 😁
rachie.gonzalez: Okej 😘

Zhltla mi to! Okamžite som si zbalila pár vecí a rozlúčila sa s ostatnými, že prídem možno až zajtra. Leovi sa to nepáčilo ale po nahodení psích očí mi to povolil.

Za pár hodín som bola v Londýne a objednala si taxík. Ukázala som taxikárovi adresu a on so mnou prehodil pár slov. Vraj jeho dcéry o mne a chalanoch stále rozprávajú. Žeby som bola slávna? Dala som mu podpis a odfotila sa s ním. Povedal, že cestu mám grátis. Milý chlapík. Zastal mi pred celkom honosným hotelom a ja som sa s ním s úsmevom rozlúčila. Na recepcií ma už čakal Daniel. "Som tak rád, že si tu" povie mi v objatí. "Aj ja" poviem a odtiahneme sa. "Prosím ťa len pred Rachel nespomínaj, že medzi nami niečo bolo. Mohlo by to mať následky" povie mi cestou vo výťahu. "A nespomínaj ani Jess alebo Jakea. Proste sa budeme baviť len všeobecne" začne hovoriť jedno cez druhé. Takéto nervózneho som ho ešte zažila. Ani pri pôrode Jess. "Kľud, Danny. Bude to v pohode" snažím sa ho ukľudniť. "Nechcem ju zbytočne provokovať" povzdychne si. "Čo na teba má?" spýtam sa ale on mi už neodpovie, pretože sa dvere na výťahu otvoria. "Ahoj, Faith!" vrhne sa na mňa Rachel. Jej vôňa mi hneď zahmlí úsudok a príde mi zle. Spamätám sa a idem s nimi do izby. "Tak ako je v Port Talbote? Si tam už dosť dlho" spýta sa s úsmevom Rachel, keď sa posadíme a ona si dá Danielovu ruku cez plecia. Snažím sa nenahodiť znechutený výraz a tak to zakryjem odkašľaním. "Výborne! Všetci sú tam na mňa veľmi milí" usmejem sa a Daniel sa snaží nebyť nervózny ale klepanie jeho nohy tomu nepomáha. "Čo ty a Leo? Boli by ste spolu veľmi zlatí! Ale nie viac ako ja a Danny! Však, láska" pozrie sa na Daniela a on len prikývne s falošným úsmevom. Ja predýchavam zdvihnutie žalúdka a keď sa na mňa Rachel pozrie tak len prikývnem. "Ja a Leo sme veľmi dobrí kamaráti ale nič viac" poviem ale keď si spomeniem na dnešný zážitok na gauči tak mi prejde mráz po chrbte. "Všimla som si, že to iskrí medzi tebou a Corbynom" začne a Daniel sa na ňu prekvapene pozrie. Potom sa jeho pohľad stretne s mojim a naznačí mi nech to zakecám. "Haha! Dobrý vtip" nervózne sa zasmejem. "Ale máš pravdu! Leo by sa k tebe hodil viac" povie Rachel a Daniel si viditeľne vydýchne. "Toho chudáka Corbyna si už ukradla tá protivná Jessica. Ešteže som Daniela pred ňou zachránila! Však, Danielko?" prepletie si s ním Rachel prsty. "Máš pravdu. Je veľmi sebecká" povie a obidvaja sa na mňa prekvapene pozrú. "Však! Vôbec nemyslí na druhých len na seba" pridá sa ku mne Rachel a ja sa musím pousmiať, že mi nato skočila. "Vidím, že si budeme rozumieť, Faithie! Nič ľudí tak nespojí ako nenávisť k niekomu" usmeje sa a postaví sa. "Musím ísť na toaletu" povie a odíde. "Povedz mi, že to nemyslíš vážne!" šepne Daniel a ja sa pousmejem. "Trošku som tvoj plán vylepšila" uškrnie sa škodoradostne. "Asi to chápem ale nepopáľ sa, Faith" varuje ma. "Neboj sa. Som Evansová. Máme to v krvi" mávnem rukou a potom už príde Rachel tak sa tvárime, že sa veľmi bavíme. Sedíme tam ešte hodnú chvíľu a mám pocit, že mi začína Rachel veriť.

Jessica
Corbynova oslava bola v plnom prúde. Jamieho strážila Liz takže som mala chvíľu pre seba. Šla som do kuchyne, kde som sa chcela niečoho napiť. Alkohol ale nemôžme, keďže som ešte stále mama. Vybrala som si aspoň jablkový džús. Zase mi ho pripomenul. Bože! Už strácam nervy. "Jessica?" ozve sa mne cudzí hlas. Keď sa otočím tak už si spomeniem. "Liam?" vyvalím oči. "V celej svojej kráse" usmejem sa a vtiahne ma do objatia. "Kde sa tu berieš? Za celý večer som ťa nevidela" zamračím sa. "Prišiel som len pred chvíľou. Aj s Harrym, Louisom a Niallom" povie a mne sa rozžiaria oči. "Čože?! To nemyslíš vážne!" začnem panikáriť. "Ale áno" zasmeje sa a ja sa rozbehnem do obývačky. Keď zbadám, že sú to naozaj oni tak sa rozbehnem a skočím ja Nialla. "Aj ja ťa rád spoznávam" povie Niall, keď ho drtím vo svojom objatí. "To je ona?" ozve sa za mnou Harryho hlas. "Áno" povie cez smiech Corbyn. Odtiahnem sa od Nialla a pozriem na Harryho. "Ani teba to neminie" poviem a skočím aj naňho. "Náhodou! Mne to nevadí" zasmeje sa Harry. "Začínam byť urazený" ozve sa Louis. "To najlepšie nakoniec, nie?" poviem a objímem aj jeho. "No dobre tak si si to vyžehlila" uškrnie sa. "Au" povedia Harry a Niall naraz. "Nemôžem uveriť tomu, že tu sú One Direction!" ozve sa Ashley, Corbynova sestra. "Ja snívam" zasmejem sa a ona ich tiež vyobijíma. "Prečo nám takto nepadajú baby k nohám?" ozve sa Jack a Gabbie ho buchne po ramene. "Ty sa radšej už kludni, Avery" podpichnem ho a všetci sa zasmejú. 'Keby ste len vedeli!' zasmejem sa sama pre seba. "Keby tu bola Faith tak to nepredýcha!" vyhlásim a potom sa pozriem na Corbyna, ktorému hneď zmizne úsmev z tváre. Je mi ho strašne ľúto. Ja som aspoň na chvíľu prestala myslieť na Daniela ale Corbyn má dnes narodeniny a ja som ich s Faith plánovala ešte keď sme boli zadobre. Mala pre neho špeciálny darček. Vráť sa, Faithie!

Evans twins {SK}Where stories live. Discover now