~Ešte neni koniec~

536 18 9
                                    

Po 3 rokoch

Jessica
"Slečna Evansová máte na linke vášho brata" príde do mojej kancelárie sekretárka. "Ďakujem" poviem a vezmem do ruky telefón. "Ahoj" poviem nervózne. "Jess ahoj. Tak rád ťa počujem" povie Jake šťastne. "No je to dlho čo sme spolu hovorili" poviem s úsmevom. "Preto by som ťa chcel pozvať na návštevu" povie natešene. "Ahaaa" poviem prekvapene. "Blížia sa naše narodky, Jess. Vieš, že sme ich už spolu 2 roky neoslavovali" povie smutne. "Viem a preto rada prídem" rozhodnem sa. "To som rád pretože je to už zajtra" povie nervózne. "Čo?!" poviem a od prekvapenia sa postavím a pozriem do kalendára. "Teším sa na tebaaaa. Ahoooj" povie Jake so smiechom. "Super" poviem flustrovane. "Zrušte všetko na nasledujúcich 7 dní, Klaudia" poviem svojej sekretárke. "Ale slečna..." "Musím súrne odísť. Ospravedlňte ma" vezmem si veci a odídem. Dole nastúpim do auta a vyberiem sa k svete domov. Po tých rokoch sa zo mňa stala celkom slávnejšia návrhárka. Bolo ťažké dostať sa sem ale darí sa mi. "Ahoooj" poviem keď otvorím dvere. "Ahoj, láska. Čo tak skoro doma?" ozve sa z kuchyne. "Volal mi Jake" poviem a vyzlečiem si kabát. "Pozval ma zajtra na oslavu našich narodenín" vyzujem sa a prejdem do kuchyne kde to krásne vonia. "Čože? To je nejak narýchlo" zasmeje sa. "Musela som všetko na najbližší týždeň zrušiť" prevrátim očami a ochutnám to čo varí. "Heeej! Ešte to neni hotové" zahundre. "Mmm je to výborne" uškrniem sa. "Ale nehľadiac nato, že môj brat ťa nepozval. Ideš so mnou" poviem a sadnem si na barovú stoličku k ostrovčeku v kuchyni. "Tvoj brat ma nemá v láske" povie sklamane. "Neber si to tak" usmejem sa naňho. "To kvôli Zachovi. On tvojho brata proti mne štve" otočí sa na mňa. "Zach je urazený kvôli tomu, že sme sa s Danielom rozišli" mávnem rukou. "Obviňuje z toho mňa" otočí sa späť k sporáku. "Cole, láska, pozri sa na mňa" chytím ho za líce a otočím k sebe. "S kým som tu a teraz?" usmejem sa. "So mnou" povie a jemne sa usmeje. "S kým bývam?" uškrniem sa. "So mnou" usmeje sa a ukáže tým rad svojich bielych zubov. "A koho milujem?" spýtam sa a on si ma potiahne k sebe. "Ja teba viac" povie a pobozká ma. Jemne ale vášnivo tak ako to robí vždy. "Nie lebo viac to žu nejde" poviem keď sa odtiahnem. "Nejde ale ja to dokážem"

XXX

"Dylan a Barb nás keď sa vrátime zavolali na večeru" povie Cole, keď sedíme v lietadle. "Super" usmejem sa a pozriem sa von z lietadla. "Neboj sa, láska" chytí ma za ruku. "Môj brat je schopný pozvať ich" poviem a Cole vie o kom hovorím. Corbyn, Jack, Jonah, Zach a..... Daniel. Zacha som videla pred pár mesiacmi ale ostatných už dávno nie. Viem, že ďalej pokračujú v hudbe. Dokonca som si písala minule s Gabbie a povedala, že ona a Jack niesú na mňa naštvaní. Dohodli sme sa, že sa niekedy stretneme. Odvtedy čo som s Coleom sa veľa zmenilo. Udobrila som sa s rodičmi a sme v pravidelnom kontakte. Johnny, môj mladí brat, si Colea veľmi obľúbil a stali sa z nich rýchlo kamoši. Dokonca som sa dozvedela, že mama a otec sa plánujú presťahovať do Miami.

O 6 hodín sme pristáli v LA. Na letisku nás čakal taxík. "Cítim vo vzduchu problém" pousmial sa Cole. "Tak to sme dvaja" povzdychnem si. "Nemali sme si radšej vybaviť hotel?" spýta sa nervózne. "Ja myslím na všetko" poviem a ukážem mu papiere o rezervácii izby v hoteli v centre. "Presne pre toto ťa milujem"

Jake

Spolu so Zachom sme čakali na príchod Jess. "Myslíš, že príde aj Cole?" spýta sa nervózne Zachy. "Ja si to nemyslím. Ja to viem" poviem a počujem ako pred domom zastalo auto. "Sú tu" poviem a idem k dverám. Lenže omyl. Neboli to Jess a Cole ale niekto iní. "Zach?" prídem nazad do obývačky. "Áno?" pozrie sa na mňa nevinne. "Máš tu návštevu" poviem a on ide pomaly k dverám. "Zacharyyyyyy" skočí naňho Jack, keď otvorí dvere. "Ahoj, oslávenec" príde ku mne Corby a objíme ma. "Ahojte! Nečakal som vás tu" poviem prekvapene ale s úsmevom. "Prekvapenieeee" príde ku mne Daniel vyškerený a oveľa šťastnejší ako keď som ho videl naposledy. "Poďte ďalej" povie Zach a ja si všimnem taxík ako pomaly príde pred náš dom. Cez tmavé sklá najprv nevidím kto v ňom sedí ale keď sa dvere otvoria.... Krv vo mne začne vrieť. "Cole Sprouse" zavrčím. "Nevedel som, že....." povie Corb vedľa mňa. "Ani ja" priznám sa. "Idem nato pripraviť chalanov" povie a už ho niet. "Ahoj" povie neisto Jess. "To ma ani neobjímeš?" poviem pobavene. Ona sa rozbehne ako skočí na mňa. "Tu je moja malá Jessie" šepnem jej do ucha. Teraz vôbec nevyzeráme nato, že zajtra budeme oslavova sladkých 21. "Čau" povie do vetra Cole. "Čau" oplatím mu ale on mi podá potom ruku. Jess sa na mňa smutne pozrie. "Prosím" naznačí perami. Tak mu nakoniec tú ruku podám ale do očí sa mu nepozriem. Pomôžem im donies veci do chodby. Keď sa z obývačky ozvú hlasy Jess sa na mňa vystrašene pozrie. Prídem do obývačky a tam sedia chalani na gauči. Na niečom sa smejú ale keď zbadajú môj pohľad zvážnejú. "Tak chalani viete, že neoslavujem sám...." poviem a po mojom boku sa objaví Jess ruka v ruke s Coleom. "Ou" povie Zach. "Dobre ja odchádzam" povie hneď Daniel a vyberie sa k zadnému východu. Jess sa hneď rozbehne za ním. Toto asi nebol dobrý nápad....

Evans twins {SK}Where stories live. Discover now