~Čakanie ma zabíja~

381 19 3
                                    

Jake
Nevidel som ju už týždne. Ako Jess pustili z nemocnice zmizla. Nevideli ju ani chalani. Viem len, že si kúpila byt v centre. Som si istý, že chodí za Danielom. Myslím, že sa totálne zbláznila. "Neozýva sa ani Corbynovi" povie Zach ustarostene. "Je z toho úplne mimo" povie a ja cítim pocit viny. Stratila všetko. Mňa, Daniela, Toma a ešte aj chalanov. "Cítim vinu zato čo sa s ňou stalo" priznám sa. "Ste súrodenci. Mal by si ísť za ňou" usmeje sa na mňa Zach. Som tak rád, že ho mám. Milujem ho. "Milujem ťa" poviem a on sa začervená. "Aj ja teba" povie s pobozká ma.

Jessica
Moja firma pomaly ale isto upadala. Odvtedy čo bol Daniel v kóme som sa na ňu úplne vykašľala. Nemohla som myslieť na nič iné len naňho. Jediný kto ma držal ako tak nad vodou bola Ashley. Starala sa o mňa aj keď toho mala aj ona sama dosť. "Jess mala by si ísť von. Medzi ľudí a tým nemyslím do nemocnice" povie popri upratovaní môjho bytu. "Nemôžem" poviem potichu. "Je z teba úplná troska. Schudla si minimálne 10 kíl" povie a ja sa pozriem na svoje roztrasené ruky a nohy. Má pravdu. Jedlo je môj úhlavný nepriateľ. Predtým som jedla čo mi hrdlo ráčilo ale teraz do seba ledva niečo dostanem. "Jess prosím" kľakne si predomňa. Chcem niečo povedať ale ozve sa zvonček a s Ash sa prekvapene pozrieme na dvere. "Hneď som späť" povie a ide otvoriť. "Čo vy tu?" ozve sa prekvapene a ja na seba hodím bundu aby dotyčná osoba nevidela moje vychudnuté telo. Prekvapením otvorím ústa a vyvalím oči. Vo dverách stojí Jake a za ním chalani. Okrem Corbyna samozrejme. "Jess pre boha" povie Jack a spraví pár krokov mojim smerom. "Čo tu robíte?" spýtam sa a spustím ruky k telo čo bola chyba. Sveter ktorý som nimi držala spolu sa roztvoril a ukázal viac ako mal. "Čo sa ti to stalo, sestrička" príde ku mne Jake a vtiahne ma do objatia. Jeho slová ma zahrejú pri srdci. "Prepáč mi všetko čo som ti povedal. Bola to moja chyba. Odpustíš mi?" odtiahne odomňa ale len hlavu. "Máš odpustené už dávno" poviem a pritlačím sa viac k nemu. "Ďakujem" šepne mi do vlasov. "Ale čo sa to s tebou porobilo?" spýta sa po chvíli keď sa odtiahne. V tom sa ku mne prikmotrí Jack a tiež ma objíme. Rovnako ako Zach a Jonah. "Si ako kostra" povie Zach. "Ty si sa ale poriadne dlho nenajedla" uškrnie sa Jack. "To kvôli Danielovi?" spýta sa s ľútosťou Jonah. Pozriem sa do zeme čo im je dostatočnou odpoveďou. "Chcú ho odpojiť" povie a začnem plakať. Jake si ma okamžite pritiahne do objatia. Sú to už 4 mesiace čo je v takom stave. "To nemôžu" povie naštvane Zach. "Jeho stav sa nemení ani k horšiemu ani k lepšiu. Podľa nich to nemá význam" poviem cez plač. "Pomohli sme tebe. Pomôžeme aj jemu" povie rozhodne Jack. "A to čo najskôr"

XXX

Skúšali sme už úplne všetko. Každý sme s ním hovorili osamote. Púšťali mu pesničky, videá rozprávali príhody. Ale nič nefungovalo. "Daniel..." chytím ho za ruku a roztraseným hlasom oslovím. "Vráť sa, prosím" začnú mi po lícach tiecť slzy. "V tom aute.... klamala som...." začnem a rozplačem sa ešte viac. "Nechcela som si to priznať ale.... Milujem ťa" poviem a neviem či to sú halucinácie s dehydratácie alebo nedostatku jedla ale zdalo sa mi, že mi stlačil ruku. "On... stlačil mi ruku!" vykríknem a chalani vbehnú do izby. "To naozaj?!" vykríkne Jake a príde k nám. Daniel pohne zase ale tentokrát viacerými prstami. "Zavolajte doktorov!"

"Jeho stav sa zlepšil. Je to zázrak" povie doktor prekvapene. "Je možné, že sa každú chvíľu preberie" usmeje sa a ja chytím Daniela za ruku. Prístroje začnú pípať. "Čo sa deje?!" vykríknem. "Ustúpte!" povie doktor a sestričky nás vyhodia z izby. Ja sa zmätene obzerám okolo seba. "Jess?" ozve sa za mnou. Otočím sa a narazím do Corbynovej hrude. "Corby" vydýchnem a hodím sa mu okolo krku. On ma vtiahne do objatia. "Prepáč za všetko. Nezvládala som to" poviem mu do trička. "To je v pohode. Som tu" dá mi pusu do vlasom. Sadneme si na stoličky a začneme sa rozprávať. Naozaj mi to dobre padlo. Konečne sa rozprávať len tak. "Prečo si sa mi neozvala?" spýta sa keď čakáme. "Nemohla som. Nechcela som ťa zaťažovať. Bolo to ťažké obdobie" priznám sa. Jake a Zach sedia asi len o pár krokov ďalej od nás. Jack a Jonah sa nervózne prechádzajú po chodbe. "To čakanie ma zabíja" postavím sa. "Zabíja ťa tá anorexia" povie Corbyn a odtiahne mi sveter. "Pre boha, Jess" chytí ma za bok. "Bola si chudá už aj predtým ale toto je extrém" povie a ja sa zahanbene zahalím. "Keď z tade vyjde doktor a povie nám čo je s Danielom pôjdeme sa najesť" povie a Jake sa hneď pridá. "Začneme pomaly ale pekne ťa vykrmíme" usmeje sa Jake. "Presťahuješ sa k nám" oznámi mi Zach. "Nechcem vás zaťažovať" poviem previnilo. "Skôr nás zaťažíš, keď to nespravíš" objíme ma okolo pliec Zach. "Vy bývate kde?" spýtam sa chalanov. "Bez Daniela to nemá zmysel. Nahrávanie, album, turné a všetko okolo sme pozastavili a všetci bývame v dome neďaleko Zacha a Jakea" povie ustarane Jack. "Čo Gabbie a Lav?" spýtam sa keď si sadneme. "V pohode ale všetci si robíme starosti" povie a prejde si rukou cez vlasy. "Mama?" spýtam sa smerom na Jakea. "S Johnnym sú v pohode. Našli si byt a mama prácu" snaží sa o úsmev. "To rada počujem" aspoň niečo pozitívne. "Čo firma?" spýta sa Jonah. "Ide to dole vodou" mávnem rukou. "Keď sa to vyrieši pomôžeme ti" pohladká ma po chrbte Corbyn. "Keď sa to vyrieši..." povzdychnem si. "Musíš veriť" povzbudia ma. "Je to moja vina" prejdem si rukami cez tvár. "Nemôžeš zato" pokrúti hlavou Jake. "Môžem. Keby som nespravila čo som spravila bol by v pohode. Najradšej by som bola ja na jeho mieste" poviem naštvane. "Jess to nehovor. Dostane sa z toho" povzbudia ma. Z dverí vyjde doktor. "Ako je natom?" spýta sa hneď Jake. "Neviem ako Vám to povedať...."

Evans twins {SK}Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon