~Nič neľutujem~

371 16 15
                                    


________________________
imzachherron

imzachherron: Užívanie posledných chvíľ pred turné 🌴💚👥: @official_jake_evans 📸: @official_jake_evans ❤️: 355k💬:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

imzachherron: Užívanie posledných chvíľ pred turné 🌴💚
👥: @official_jake_evans
📸: @official_jake_evans
❤️: 355k
💬:

corbynbesson: Tak toto robíte celý čas 😂🤭
fallingseavey: #zakegoals ❤️
imreeseherron: Prečo máš vo vani reťaz okolo krku? 🤔🤦🏻‍♀️
jackaverymusic: Si holý? 🤔😦😏
_.whydontwe_imagines._: @jackaverymusic Čo by si s tým robil? 😏😱  #jacharyisreal
itsjessicaevans: Stále nemôžem uveriť, že si to pridal 🤦🏻‍♀️😂😂 @imzachherron
oddjackk: Môžem sa pridať? 🤭💕
zxch.dxniel.wdw: Postav sa prosím 😱😍🤤

__________________________

Jessica
Čas sa rýchlo krátil a ja som čakala na výsledky. Už bol piatok poobede a chalani mali odlietať v nedeľu. Chcela som výsledky testov oznámiť osobne všetkým akokoľvek by dopadli. "Jess" ozve sa Ash z obývačky. "Toto bolo vonku" ukáže mi obláku. "Myslíš, že to je....?" spýtam sa a ona si prezrie obálku. "Nie" povie a podá mi ju. Zamračím sa a všimnem si, že je bielo-strieborná. "Čo to je?" spýtam sa a otvorím ju. "Je to pozvanie na svadbu" poviem šokovane. "Mama a Chase..." povie a Ash je rovnako prekvapená ako ja. "Je o 2 týždne v sobotu"

Jake
"Tie komentáre pod tvojou fotkou stoja zato" zasmeje sa Daniel, keď sedíme v herni. "Stále neverím, že si ju tam pridal" povie Faith smerom na Zacha. "Páčila sa mi" mykne Zach plecami. "Ale ako vás shipujú s Jackom...." zasmeje sa Faith. Pozriem sa na Zacha a on sa pozerá na svoje prsty. "To už odjakživa" mávne rokou Jack. "Majú dôvod" ukáže Faith fotky z IG, kde sa Zach s Jackom držia za ruky alebo tak podobne. "Robí ti to dobre?" spýtam sa trošku hnusne smerom na Faith. Ona len stiahne ruku s mobilom k sebe. Previnilo sa pozerá ticho do zeme. Ja sa s odfrknutím postavím a idem do našej izby.

"Jake!" počujem za sebou Jacka. "Čo?" otočím sa už kľudnejšie. "Prečo si odišiel?" spýta sa a ja pretočím očami. Niekedy mám pocit, že som mal byť dievča. To je neskutočné ako chalanom nedochádzajú veci. "Mal som dôvod ostať?" spýtam sa s preloženými rukami. "Pochopil som, že ti vadí ako limelights dávajú dokopy mňa a Zacha ale musíš pochopiť, že to je len zo srandy. Ja a Zach sme ako bratia" povie a ja rozmýšľam, či mu mám povedať to, že Zach to tak na začiatku nebral. "Viem, že nevidia do vášho života ale tie fotky sú skutočné, Jack" poviem a nakoniec zamietnem možnosť toho prezradiť mu s čím sa mi Zach zdôveril. "Jake sú staré. Odvtedy sa veľa zmenilo. Ja mám Lav a Gabbie. Zaručujem ti, že medzi mnou a Zachom nič nebolo, neni ani nebude" snaží sa ma presvedčiť. "Dobre, Jack. Ale aj keby som ti uveril, zaručíš mi, že od vás nebudú chcieť zahrať niečo? Je to skvelý showbiznisový ťah" poviem a Jack sa zamračí. "Myslíš, žeby sme ja alebo Zach boli niečoho takého schopní?" povie pohoršene. "Neviem a ani nechcem" chcem sa otočím a odísť ale Jack mi v tom zabráni. "Nerob niečo čo  budeš neskôr ľutovať"

Jessica
Zmiznú si a potom nás pozvú na svadbu. Akože vážne? "Jess čo chceš robiť?" kričí po mne Ash, keď si beriem kľúče od auta a obúvam sa. "Úprimne? Neviem" poviem a nasadnem do auta. Rozmýšľam komu zavolať aby mi pomohol. Do očí mi hneď udrie číslo Corbyna. Keby som zavolala Danielovi presviedčal by ma aby som sa nato vykašľala. Rozhodnem sa mu napísať.

itsjessicaevans: Potrebujem pomoc
corbynbesson: Čo sa stalo?
itsjessicaevans: Mama....
corbynbesson: Vieš pre mňa prísť na zastávku neďaleko hotela?
itsjessicaevans: Za pár minút som tam

Toto som mala vždy na Corbynovi najradšej. Nepýtal sa zbytočné otázky. Keď som potrebovala vždy všetko nechal tak a pomohol mi. Preto neľutujem ničoho, čo medzi nami bolo.

Faith
"Nevideli ste Corbyna?" pribehnem k chalanom do izby. "Nie. Prečo?" spýta sa Daniel. "Neviem ho nikde nájsť. Mobil nedvíha" poviem nervózne. "Možno je u Zach a Jakea" povie Jack a hneď sa tam vyberieme. Zacha nájdeme už cestou keďže išiel za nami. "Nevidel si Corbyna?" spýtam sa ho hneď. "Šiel smerom na recepciu a dosť sa ponáhľal" povie Zach a my hneď ideme za ním. "Nevideli ste tu vyššieho blondiaka, ktorý sa veľmi ponáhľal?" spýtam sa recepčnej. "Áno. Bežal von" povie a ja sa vyberiem ako zmyslov zbavená von z hotela. "Faith!" kričia za mnou chalani. "Nemá to cenu" povie Zach keď príde ku mne. "Kde mohol ísť?" spýtam sa zúfalo. "To sa určite dozvieme"

Jessica
Nečakala som dlho. Corbyn prišiel skoro rovnako ako ja. "Ahoj" poviem keď si sadne na sedadlo spolujazdca. "Ahoj" povie a objíme ma. "Čo sa stalo? Si okej?" spýta sa a začne si ma prezerať. "Som som. Ale pozri čo som dnes dostala" ukážem mu pozvánku. "To nemyslia vážne!" reaguje tak ako ja. "Ooo ale áno" povie sarkastickým tónom. "Čo chceš robiť?" spýta sa a odloží pozvánku bokom. "Hľadať ich" poviem a on sa na mňa prekvapene pozrie. "Naozaj?" spýta sa a ja rozmýšľam či to je dobrý nápad. "Mám stopu" poviem a ukážem adresu na obálke. "Tak poďme" povie a pripúta sa. "Myslíš to vážne?" spýtam sa ho zo zdvihnutým obočím. "Nenechám ťa ísť samú" povie rozhodne. "Ďakujem" poviem a on mi povzbudivo stlačí ruku. "Tak nestrácajme čas"

XXX

Cesta bola dosť dlhá a keď sme tam prišli už bola tma. "Nemám tu žiadne veci" poviem a on sa na mňa nervózne pozrie. "Ani ja" povzdychne si. "Je 11 večer" poviem a zistím, že sme si to naozaj nepremysleli. "Ideme do hotela" vyhlási a na mobile začne hľadať nejaký čo je blízko. "Myslíš, že nám dajú nejakú izbu?" spýtam sa a idem podľa navigácie. "Budú musieť" povie a ja zaparkujem na parkovisku. Spolu vojdeme dnu a Corbyn ide hneď k recepcií. Mne zazvoní mobil tak idem bokom. "Jess?" ozve sa Danielov vystrašený hlas. "Áno?" spýtam sa opatrne. "Prečo si mi nedvíhala?" spýta sa zúfalo. "Šoférovala som" priznám sa. "Kam?" spýta sa prekvapene. "Daniel všetko ti neskôr vysvetlím. Teraz ti poviem len toľko, že som v pohode" povzdychnem si. "Dobre" povie nakoniec. "Corbyn sa stratil" zmení tému. "Viem" poviem a Corbyn príde ku mne. S úsmevom predomnou zamáva klúčami od izby. "On je s tebou?" spýta sa Daniel a ja sa spamätám, že volám s ním. "Áno a všetko ti vysvetlím, keď sa vrátime" zopakujem. "Jess..." začne ale mne dôjde baterka. "Do riti" zakľajem. "Máš nabíjačku?" spýta sa a ja pokrútim hlavou. "Ani ja" povie a keďže máme obidvaja IPhony nebude také ľahké zohnať nabíjačky. "Ako si vybavil izbu?" spýtam sa keď už sme vo výťahu. "Dáš im podpis, fotku a máš všetko" usmeje sa. "Vedela som, že keď zavolám teba mám o všetko postarané" zasmejem sa. "Som správna voľba" povie a ja si uvedomím, že toto už neni konverzácia a kľúčoch od izby. Dvere od výťahu sa otvoria a my vyjdeme na chodbu. Idem tesne za Corbynom a keď otvorí dvere od izby uvidím krásnu veľkú posteľ. "Neboooo" zakričím a skočím na ňu. Corbyn hneď za mnou. "Je to akoby sme mali znovu ja 17 a ty 20" zasmejem sa. "Vtedy sme žili" povzdychne si. "Pamätáš keď som ti skočila na chrbát?" spýtam sa a posadím sa. On sa na mňa pozrie a tiež si sadne. "A ja som ťa potom hodil do bazéna" uškrnie sa. "To naše doťahovanie" zaspomína. "To nemusí skončiť" zasmejem sa. "Viem, že to bude ako predtým ale za pokus to stojí" dodám. "Evansová! Naznačuješ mi tu, že príde tvoje staré ja?" spýta sa pobavene. "Besson! Toto ma maximálne urazilo! Ono nikdy neodišlo"

Evans twins {SK}Where stories live. Discover now