~DNA~

372 17 4
                                    

Faith
Keď to Zach povie všetci bežíme dolu. Pretlačím sa cez chalanov dopredu a hneď keď uvidím Jess vtiahnem ju do objatia. "Jessieeee" poviem ako malé dieťa a je super počuť jej smiech. "Faith" povie a odtiahne ma. Stále ma ale drží za ramená. "Vitaj v rodine" usmeje sa a zase sa objímeme. "Ani nevieš ako sa teším" usmejem sa na ňu. "Aj ja a ešte aj zato, že som tu s vami" povie a ja idem o pár krokov ďalej aby sa mohla zvítať aj s chalanmi. Zvítajú sa ale potom príde k nám recepčná. "Prepáčte ale keď tu chcete ostať aj cez noc musíme sa ospravedlniť ale nemáme voľné izby" povie ospravedlňujúco. "V pohode. Niečo vymyslíme" povie Daniel a ona s úsmevom odíde. "Tak pôjdeš k nám. Ten rozťahovací gauč je dosť veľký" povie Daniel Jess. "Pustíme ich k nám?" spýtam sa potichu Corbyna. "Asi hej. Je to ich posledná noc spolu" uškrnie sa na mňa. Zasmejem sa a chytím Jess za ruku nech mi venuje pozornosť. "Pôjdete k nám a my sa nejak potlačíme" usmejem sa na Daniela a nenápadne naňho žmurknem. "To od vás nemôžeme prijať" pokrúti Jess hlavou. "Nikto sa vás nepýtal" povie Corbyn a všetci sa zasmejú. "Dobre no. Aj tak zajtra poobede musím odísť" povie smutne. My máme potom ešte 3 dni. "Faith pre boha. Čo sa ti stalo?" spýta sa Jess keď ideme do izby. Vyrozprávam jej celý príbeh a ona od nervov hneď začne rozprávať ako dá toho chalapa zavrieť. "V pohode, Jessie. Už som okej" usmejem sa a ona ma objíme okolo pliec. "Aj tak ho dám zavrieť" zasmeje sa. S Corbynom si prenesieme pár vecí k chalanom. "Takže vy chcete naozaj spať tu?" spýta sa Jack. On a Jonah majú osobitné postele keďže toto má byť 2 s prístelkom. "Jednu noc to dáme" poviem a sadnem si na ten gauč. Teraz je stiahnutý ale vraj sa dá roztiahnuť. "Nevšimli ste si na Jess niečo divného?" spýta sa Zachy keď prídu aj s Jakeom k nám. Daniel je zatiaľ s Jess v našej izbe. "Čo také?" nechápe Corbyn. "Mala na sebe extrémne veľký sveter" povie so smiechom Jack. "Nielen to ale má väčšie brucho" povie Zachy nervózne. "Myslíte žeby...?" spýta sa Corbyn a každý vie, že čo myslí. "Dávalo by to zmysel" povie Jake zrazu a všetci sa naňho pozrieme. "Ale to by znamenalo, že je aspoň v 3 mesiaci" povie Corbyn a zarazí sa. "Ale to bolo vtedy, keď...." ozve sa Jonah. "Ach nie...." povie Jake a frustrovane sa chytí za čelo. "Som jediná čo nechápe?" spýtam sa ale nemám žiadnu odozvu. "Aaaha" poviem a zaškvŕka mi v bruchu. Ide sa jesť! Zodvihnem sa a nechám tam tie trdlá osamote. Vyjdem z izby a prídem do jedálne. Nezmienila som sa o tom, že tu máme bar, kde môžte prísť hocikedy a zobrať si niečo. Rozhodnem sa pre "zo všetkého trošku". Milujem jedlo! Keď som Vám to ešte nepovedala teraz to viete.

————————

helloimfaith

helloimfaith: Netflix & Chill 🖤❤️👥: @netflix❤️: 16k💬:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

helloimfaith: Netflix & Chill 🖤❤️
👥: @netflix
❤️: 16k
💬:

itsjessicaevans: Kde si? 🥺💔
babyariel: Málo jahôd máš 😂🍓
corbynbesson: Kde si? Idem za tebou
🥺❤️ @helloimfaith
tatedoll: ❤️❤️❤️
ebenofficial: Heeej 😑 Máš sa mi starať o chalanov a nie pozerať Netflix 🙄🤨
why.dont.why_angels: #forbyn 😍❤️ @corbynbesson @helloimfaith
kaycookk: Prekvapivo ťa žiadny z chalanov nefotil ani s nimi niesi? Čo ťa tak skoro vymenili? 😂😂🤭
bbykaycook: queen @kaycookk ❤️

———————

Jessica
Ostali sme s Danielom sami a ja som rozmýšľala ako mu oznámiť, že dnes som bola u gynekologičky a potvrdilo sa, že som tehotná. Nakoniec som vybrala variantu, ktorá sa mi pozdávala najviac. "Keď už budeš na tom turné..." začala som a vybrala z kufra darčekovú taštičku. "Jess..." začne Daniel a usmeje sa. "Nie nie" poviem a prídem k nemu. "Je to len maličkosť" povie a podám mu ju. Dá mi pusu na líce a ja si sadnem do tureckého sedu vedľa neho. Vyberie z nej album, kde sú fotky nás a aj chalanov. Sú to všetky od prvého dňa, čo sme sa spoznali. "Jess.... To je úžasné" povie so slzami v očiach. "Musela som veľmi dlho vyberať ale nakoniec sa mi to podarilo" poviem a spolu si prezeráme fotky. Spomíname na zážitky. Je to super a teším sa, keď to uvidia aj chalani. Keď ale prídeme nakoniec Daniel sa zasekne. Šokovane sa na mňa pozrie. "Koho je to ultrazvuk?" spýta sa a vezme ho do ruky. "Môj" poviem a on sa pozrie s otvorenými ústami na mňa a potom naňho. "Budeme mať bábo?" spýta sa natešene a s iskričkami v očiach. "Áno, Danny. Budeme mať bábo" poviem a on ma vtiahne do objatia. Rozdýchava to on ale aj ja. "Ja neviem ani čo povedať" zasmeje sa a slzám nechá voľný pád. "Dúfam, že sú to slzy šťastia" poviem a on sa zasmeje. "Jasné, že áno. Preboha, Jess" povie a pobozká ma. "Som ten najšťastnejší človek na svete!"

Potom čo sme sa spamätali, rozhodli sme sa, že to povieme chalanom. Daniel navrhol rovnaký spôsob akým som mu to oznámila ja. Tak sme prišli ukázali chalanom album a znovu spomínali na staré časy. Keď ale došli na koniec všetci sa šokovane pozerali na môj ultrazvuk. "To je..." začne Jake. "Moje" poviem a s Danielom si prepletieme prsty. "Jess..." povie Jake a okamžite ma vtiahne do objatia. "Budem ujo!" vykríkne a všetci sa zasmejeme. "Všetci budeme ujovia" povie Jack. "A Daniel otec" povie Faith ale v tom nastane ticho. "Jess a v ktorom si mesiaci?" spýta sa Jonah a všetci čakajú na odpoveď. "No.... v 3" poviem a nasucho preglgnem. Danielovi to dôjde. "Ale to znamená, že...." povie Daniel a pozrie na Corbyna. "Viem, kam tým mierite" poviem nervózne, sadnem si a prehrabnem si vlasy. "Som ako moja matka" poviem a naozaj ma to štve. "Ale ja to svojmu dieťaťu neurobím. Chcem aby vedelo kto je jeho otec a nezistilo to po 21 rokoch svojho života" poviem vážne. "Preto aj keď to je fakt divné a nepríjemné" poviem a vytiahnem dva sáčky z vrecka. "Buďte takí dobrí a dajte mi sem svoju DNA" poviem a podám jeden Danielovi a druhý Corbynovi. "Ahaaaa. Teraz mi to došlo" ozve sa Faith za mnou. Ostatní sa potom neubránia smiechu. "Čo bolo bolo... Takže..." povie Corbyn a vezme si odomňa sáčok. "Súhlasím. Minulosť je minulosť" povie Daniel a tiež si odomňa sáčok vezme. "Tak či tak budeme tomu malému ujovia" mykne Zach plecami. "Alebo malej"

Evans twins {SK}Where stories live. Discover now