~Dokážem zabudnúť?~

340 17 5
                                    

Faith
Chalani mi strašne chýbali. Za tie dni strávené s nimi som si na nich zvykla. Koho mám teraz šikanovať? Z koho si mám robiť srandu? "Jake!" vykríknem a zbehnem schody. "Faith... Nekrič" chytí sa ubolene za hlavu. "Zase si pil?" preložím si ruky cez seba. "Troškuuuu" povie ešte stále kus pripito. "Jake prečo to robíš?" spýtam sa ľútostivo. "Nechaj to tak" povie a ľahne si naspäť. Povzdychnem si a sadnem si k nemu.

___________________________

corbynbesson: Jessica písala Danielovi, že prídu aj s Ash na náš najbližší koncert.... Prídeš aj ty? 🤔❤️
helloimfaith: Vieš ja a Jess teraz máme také zložitejšie obdobie.... Ale spýtam sa a mohli by sme prísť ja a Jake 😁😉
corbynbesson: Čo sa stalo?🥺😳
helloimfaith: Trošku sme sa pochytili...
corbynbesson: Faith veď ste sestry 😰 Mali by ste byť v pohode 🧐
helloimfaith: Povedala som jej len pravdu... Nikto z vás jej to povedať nevedel aj keď si to určite všetci myslíte 🤷🏻‍♀️😇
corbynbesson: Aj tak si myslím, že to nestálo zato 😩❤️
helloimfaith: Stálo zato povedať jej aby ťa neťahala za nos....
corbynbesson: Takže si sa s ňou pohádala kvôli mne? 😏❤️
helloimfaith: Nie....
corbynbesson: Priznaj si tooo😚
helloimfaith: Nemám čo, Besson... Nedomýšľaj si 😉
corbynbesson: No taaak, Faith 😘 Záleží ti na mne 😏
helloimfaith: Keby mi na tebe záležalo tak ako si myslíš už dávno by som ti to povedala 😛
corbynbesson: Priznaj si toooo😝
helloimfaith: Na takom narcisovi ako si ty nikdy 🙄
corbynbesson: Takže prídeš? 😚
helloimfaith: Neviem či si to zaslúžiš 🤔

___________________________

⬆️💞Pustite si pesničku💞⬆️

Jessica
Aktuálne prežívam asi najhoršie obdobie svojho života. Áno, myslím to vážne. Keď spomínam ako to bolo pred 4 rokmi ľahké.... Chce sa mi vrátiť všetko späť. To čo povedala Faith bola pravda. Najhoršie je, že ja sa neviem posunúť ďalej. Neviem zabudnúť nato čo bolo. Chápem Jakeovho otca prečo spravil to čo spravil. Nedokázal zabudnúť...

Flashback
"Miloval som ju.... Tvoju mamu" povie s pohľadom stále upreným do zeme. "Ale musel som ju nechať ísť. Vedel som, že miluje Chasea. Vždy si boli sudení. Ale chcel som vedieť aké to je. Ten pocit, že je moja...." povie a tieto slová presne použil Corbyn. "Potom sme boli najlepší kamaráti. Ale keď som ju videl s Chaseom... Nezvládal som to. Musel som s nimi prerušiť kontakt. Neskôr aj s chalanmi zo skupiny. Stále mi ju pripomínali a bolelo to..."

Dokážem ja niekedy zabudnúť? Viem, že Corbyn stále ku mne niečo cíti. Nieje to ako vtedy keď sme boli kamaráti a stále sme sa doberali. Robili sme si jeden z druhého srandu ale vedeli sme, že to je len kamarátske podpichovanie. Teraz to je iné. Všetko je iné. Sme dospelí ľudia ale ani tí sa svojim citom neubránia. Preto sa bojím ako to bude. Viem, že Faith tým mierila nato, že Corbyn sa jej páči. Komu by sa nepáčil, pre boha?! Ale ja mám Daniela a viem, že ho milujem. Nosím v bruchu jeho dieťa. Preto si musím v hlave všetko usporiadať. Porozprávam sa s Faith. Je to predsa moja sestra. Potom sa ale musím porozprávať aj s Corbynom. Jakeovi musím povedať o tej chybe pri výsledkoch. Ale ako?....

XXX

"Jessica Hope Evans?! Kde toľko trčíš?!" kričí po mne Ash stále dookola. "Už idem!" odkričím. "Zvládneš to tu?" spýtam sa Jakea, keď stojím s kufrom vo dverách. "Jess idete tam na 2 dni. Pozajtra ste nazad" zasmeje sa. "Dobre ale dávajte na seba pozor. Keby hocičo volaj" poviem ustarane. "Dobre, sestrička. Užite si to" objíme ma a ja stále s obavami nastúpim do taxíku smer letisko. "Gabbie nás počká tam?" spýtam sa Ash, ktorá drží Tobbyho na rukách. "Bude aj s Lav na nás čakať na letisku" usmeje sa Ash. "Neboj. Budú okej" dodá, keď vidí ako sa stále pozerám na dom. "Mala som sa najprv porozprávať s Faith" poviem nervózne. "Vrátime sa a vyriešite si to"

Let prebehol dosť rýchlo. Keď som už videla Gabbie a Lav, ktorá ju držala za ruku potešila som sa. "Jessieee" rozbehne sa ku mne Lav. "Ahoj, princezná" objímem ju. "Už ani neviem kedy naposledy som ťa videla. Rastieš ako z vody" prezriem si ju. Len sa začervená a ja sa postavím. "Ahooj" poviem Gabbie a hneď ma vtiahne do objatia. "No ale aj ty si sa zmenila" prehliadnem si ju. "Tak vieš. Lav už chodí do škôlky a ja mám zrazu kopu času na experimenty" zasmeje sa. "Tak v tom ti rozumiem. Ja sa o chvíľu nastupujem na materskú. Som v rizikovom tehotenstve čiže by som nemala cestovať ale chcem prekvapiť Daniela" vysvetlím jej. "Veď aj ja Jacka. Lav ho konečne uvidí na pódiu" poteší sa Gabbie. "Baby nerada vás ruším ale mali by sme ísť"

"Ash ani nemôžem uveriť, že ste sa ty a Jonah dali dokopy" povie Gabbie ešte kým sedíme v kaviarni. Veci už máme v hoteli ale chalani majú dáke vybavovačky pred koncertom. Tak sme si šli pokecať do kaviarne. "Bolo to dosť zložité ale pochopili sme, že pre Tobbyho bude najlepšie mať kompletnú rodinu. Okrem toho máme sa radi" začervená sa. "Kiežby som to aj ja mala také jednoduché" povzdychnem si. "Jess keď Daniela miluješ nieje čo riešiť! Iba ak by v tom bolo niečo iné..." prižmúri oči Gabbie. "Corbyn" povie vedľa mňa Ash. "Ach, nie... Ešte stále?" spýta sa prekvapene Gabbie. "Je môj najlepší kamarát. Vždy sme mali k sebe veľmi blízko. Ale potom sa stalo čo sa stalo. Chcem aby to bolo ako predtým" posťažujem sa. "Okrem toho to čo mi vykričala Faith..." zosmutniem. "Čo ti povedala?" spýtam sa Gabbie empaticky. "Že ho iba zbytočne ťahám za nos a proste veci v tom zmysle, že som sebecká" mávnem rukou. "Tak to trošku prehnala" povie Gabbie naštvane. "Nebola najcitlivejšia" uzná Ash. Gabbie zazvoní mobil a keď neskôr zloží vyhlási odchod. Prídeme do hotela. Izbu máme spoločnú ale každej z nás je jasné, že skončime ja u Daniela, Gabbie s Lav u Jacka a Ash u Jonaha. "Jess mám na teba veľkú prosbu" príde ku mne Gabbie. "Áno?" otočím sa k nej. "Mohla by si mi dnes na chvíľu postrážiť Lav? Chcela som poprosiť Ash ale ona sa tiež chystá Tobbyho zakvačiť na krk Zachovi alebo Corbynovi" poprosí ma. "Jasné. Aspoň si to vyskúšam"

Evans twins {SK}Where stories live. Discover now