~Zlatokopka~

383 15 0
                                    

Jessica
"Čo tu robíš?" spýtam sa šokovane. "Volal som s Jakeom. Povedal mi, že nieje doma ale mám ísť za tebou" povie Kyle a vojde dnu. "Jaj. Prišiel si na tie testy?" spýtam sa a sadneme si spolu do obývačky. "Toto je Ash. Moja kamarátka" predstavím ich. "Kyle" podá jej ruku. "Ozvala sa ti mama?" spýta sa ma. "Nie a ani Chase" poviem a on nevyzerá prekvapene. "Máš nejaké ich vzorky?" spýta sa a ja vytiahnem zo šuflíka tri sáčky. "S Jakeom sme boli na toto pripravený" poviem a on sa postaví. "Jake vybavil jedného chlapa, ktorý sa nato pozrie hneď. Ideme?" spýta sa a ja prekvapene prikývnem. Ash s deťmi ostane doma a ja s Kyleom ideme smer laboratórium.

——————

whydontwemusic

whydontwemusic: Čoskoro turné ❤️👥: @imzachherron @jonahmarais @corbynbesson @jackaverymusic @seaveydaniel 📸: @helloimfaith❤️: 400k💬:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

whydontwemusic: Čoskoro turné ❤️
👥: @imzachherron @jonahmarais @corbynbesson @jackaverymusic @seaveydaniel
📸: @helloimfaith
❤️: 400k
💬:

zcaspary: Ukradla mi robotu 💔🥺
ebenofficial: Konečne vás už uvidím 😱 Ide aj Faith? 😏
maxandharvey: Vidíme sa🤗❤️
lovelyydaniel: Pridajte fotky #forbyn prosím 🥺❤️❤️
tatedoll: Gratulujem 💕
gabbieegonzalez: Gratulujeme 💞 Prídeme vás pozrieť aj s @itsjessicaevans 😍😏
oddmarais: Nový hashtag #wdwgirlfriendsgoals 😍❤️😱
zxch.dxniel_wdw: @oddmarais Patrí tam aj Faith? 🤔🤭

——————

Faith
Zobudila som a Corbyn vedľa mňa spokojne spal. Zrazu mi prišlo strašne smutno. Neviem prečo. Možno preto lebo mi chýbala mama, otec a celý zvyšok rodiny. Opustili ma. Zbadala som Corbynovu mikinu. Dala som si ju na seba a obula si tenisky. Pomaly som vyšla z izby a šla pred hotel. Bavilo ma prechádzať sa. Akurát bol východ slnka. Slzy mi stekali po lícach ale ja som sa stále usmievala. Možno si myslíte, že som blázon a mám v hlave bordel ale ja som fakt šťastná, že to čo som stratila mi nahradili chalani. Nikto sa o mňa nikdy takto nestaral. Sadla som si na zábradlie a pozerala sa na ten krásny úkaz predomnou.

"I'm in too deep
Can't touch the bottom with my feet
Don't know what you did to me
I can't breathe but I'm living" začnem si pospevovať. "To je riadne stará pesnička" ozve sa hlas za mnou. "Ale stále je jedna z najlepších" poviem a otočím sa. "Pravda. Nevieš spať?" spýta sa a sadne si ku mne. "Bolí ma to" zaklamem a ukážem na tú ruku. "A ty?" spýtam sa ho a opriem sa o jeho rameno. "Veľa nevyriešených vecí" povzdychne si. "Takže Jess" povie a on sa zasmeje. "Poznáš ma tak krátko ale dobre" uškrnie sa. "Si dosť čitateľný, Daniel" drgnem doňho. "Ale! No nehovor" zasmeje sa. "Ty tiež" dodá a ja sa naňho nechápavo pozriem. "Ty a Corbyn sa obidvaja tvárite, že to nevidíte" odfrkne si. "Neviem o čom hovoríš" zahrám to. "Veď aj dnes ťa bránil akoby si bola posledný kus topánok po ktorých tak túži" povie a ja sa zasmejem. "Veď ste ma bránili všetci" oponujem mu. "Ale nikto tak ako Corby" dodá s nadvihnutým obočím. "Daniel netlač mi do hlavy kaleráby" pretočím očami. "Ja iba konštatujem" zodvihne ruky do obranného gesta. "Hej hej" poviem a postavím sa. "Hovorila si s Jess?" spýta sa a ja rozmýšľam kedy naposledy. "Volali sme spolu dnes ráno" poviem a on sa zamračí. "Napísala mi, že ide s Kyleom na tie testy ale odvtedy mi neodpovedá. Dúfam, že je všetko v poriadku" povie ustarane. "Neboj určite je. Ale teraz by sme mali ísť. O hodinu sú raňajky" poviem a on prikývne. Rozlúčime sa a každý ide do svojej izby. Ja sa rozhodnem, že si natiahnem len rifle a Corbynovu mikinu si nechám. Akurát, keď si spravím make up a vlasy sa Corby zobudí. "Ty už si hore?" spýta sa a premeria si ma. "Tebe sekne viac ako mne" zasmeje sa. "Takže si ju môžem požičať?" spýtam sa a pozriem sa do zrkadla. "Jasné a môžeš aj inú keď chceš" navrhne mi. "Toto sa mi páči" zasmejem sa a sadnem si k nemu. "Ako dlho si hore?" spýta sa a odloží mobil. "Asi 2 hodiny" priznám sa. "Veď je sedem. To si hore od 5?" spýta sa šokovane. "Už sedem? Tak potom 3" poviem a zívnem. "Bolelo ťa to?" spýta sa smerom k mojej rane. "Ukáž" povie a ja rozmýšľam, že mám pod jeho mikinou len podprsenku. Mám šťastie, že je tá mikina tak veľká. Vytiahnem len ruku ale aj tak je mi vidno to čoby nemalo. Corbynovi to je ale zjavne jedno. Prejde mi po ruke a ja syknem od bolesti. "Po raňajkách zájdeme za sestričkou" povie a dá si dole tričko. Ja sa pri pohľade na jeho telo musím kusnúť. Keby som bola ako moje spolužiačky v škole už dávno by som s ním spala. Ale ja sa snažím byť iná. Nechcem byť tá čo spáva s Corbynom Bessonom za peniaze. Alebo tá zlatokopka čo sa priživuje na peniazoch Why don't we. Pri rozmýšľaní nato som mala pocit viny. Všetko toto tu mi platia. Ešte vyrábam aj problémy. "Faith? Faithie?" spamätám sa, keď ma Corbyn pohladká na ramene. "Si okej?" spýta sa a ja sa mu pozriem do očí. "Nie" poviem pravdu. "Priživujem sa na vás, Corby. To nieje správne" zakrútim hlavou. "Ale čo to hovoríš?" spýta sa zamračene. "Platíte mi to tu a ešte aj vyrábam problémy" poviem zahanbene.
"Platím ti to ja a je to preto lebo chcem. Za to čo sa stalo nemôžeš. Ten chlap ťa napadol" chytí moju tvár do dlaní. "Prosím nevyčítaj si to" povie a ja privriem oči. "Mám ťa rád, Faith" vtiahne ma do objatia. "Aj ja teba"

Jessica
"Keď počkáte výsledky budú za chvíľu" povie laborant a čaká na našu odpoveď. "Počkáme" povie Kyle a sadneme si na lavičku pri dverách. "Ako myslíš, že to dopadne?" spýtam sa ho aby reč nestála. "Úprimne? Bojím sa čo poviem svojej manželke a deťom, keď budem váš otec ja" povie s bojazlivým úsmevom. "Ja by som bola radšej keby si to bol ty" priznám sa. "Chase je...." neviem nájsť správne slovo. "Sebecký parchant, ktorí keď niečo chce nepozná prekážky a ide cez mŕtvoly?" spýta sa a ja naňho s otvorenými ústami pozerám. "Poznám ho, Jessica. Boli sme kamaráti" zasmeje sa ale je to skôr ubolený smiech ako úprimný. "Mrzí ma to" poviem skleslo. "Nemusí. Aspoň viem s kým som žil celé tie roky" povzdychne si. Až teraz si všimnem tých búrkových očí, ktoré smutne hľadia do zeme. Sú presne ako Corbynove. K tomu ešte tie blond odrasty. Zatrasie hlavou pri myšlienky nato, že som naozaj ako moja mama, ktorá tuším milovala obidvoch týchto mužov. "Miloval som ju.... Tvoju mamu" povie s pohľadom stále upreným do zeme. "Ale musel som ju nechať ísť. Vedel som, že miluje Chasea. Vždy si boli sudení. Ale chcel som vedieť aké to je. Ten pocit, že je moja...." povie a tieto slová presne použil Corbyn. "Potom sme boli najlepší kamaráti. Ale keď som ju videl s Chaseom... Nezvládal som to. Musel som s nimi prerušiť kontakt. Neskôr aj s chalanmi zo skupiny. Stále mi ju pripomínali a bolelo to..." hovorí smutne a hlas sa mu láme. Dúfala som, že ja a Corbyn takto nedopadneme...

Evans twins {SK}Where stories live. Discover now