-Záchranka & 'prvý'-

243 17 5
                                    

"S kým z tadeto si ešte spal?" spýtam sa mojim smerom. "Zatiaľ len s nimi dvoma. Síce!" zamyslím sa. "Nielen s nimi" dodám a všetci sa šokovane pozrú. Až na Ash. "Vy dvaja?!" vykríkne hystericky Jessica. "Ale, Jess" ozve sa Harvey a sprisahanecky sa usmeje. "Nieje načase priznať sa?"

Jake
"Bolo to dávno a boli sme mladí..."začne Ash a ja sa môžem jedine zasmiať. "Jasné" poviem ironicky a pretočím očami. "Kedy to bolo?" spýta sa Jonah. "Myslela si si, že keď chalani budú na turné a ty ma necháš samého v dome s tvojou najlepšou kamarátkou tak sa nič nestane?" uškrniem sa smerom na Jessicu. "Si nechutný, Jake" odfrkne si moja drahá sestrička. "Presne tak ako ty, Jessica. Sme obidvaja rovnako zvrátení" rozhodím rukami. "To môžem potvrdiť" zasmeje sa vedľa mňa Harvey. "Počkať. Vy sa poznáte?" spýta sa Corbyn a pozrie raz na Jess a raz na Harveyho. "A ešte ako" uškrnie sa môj parťák a ja ich mám všetkých tam kde som chcel. Corbyn sa pozrie nechápavo na Jess a ona sa len utrápene pozerá do neznáma. "Ktorý to bol ten tvoj "prvý"?" spýta sa Harvey a naznačí rukami úvodzovky. "Čo?!" spýta sa šokovane Daniel. "Som zvedavý ako si pred ním predstierala panenstvo" uchechtne sa Harvey ale mne to už začína pripadať veľa. Zazriem naňho a on len zodvihne ruky do obranného gesta. "Predstierala? O čom to hovorí, Jessica?" spýta sa Corbyn a Jess sa postaví. "To si prehnal!" povie smerom na mňa a rozbehne sa do kúpeľne. "Dobre viem, že to bolo veľa ale naozaj ma to zaujíma!" snaží sa obhájiť Harvey, keď sa naštvane vyberiem za ňou. "Jessica! Otvor!" zabúcham na dvere. "Vypadni!" ozve sa uplakane. "Harvey to prehnal! Ale aj tak by sa to prevalilo" druhú vetu poviem potichu. "Prosím, pusti ma dnu" poviem už kľudnejšie. "Načo? Aby si ma ďalej týral?" spýta sa a ja mám pocit, že je tiež opretá o dvere. "Nechcem nič viac ako sa porozprávať" poviem a dvere sa po chvíli otvoria. Vojdem dnu a nájdem ju presne tak ako som si myslel. Uplakaná stojaca za dverami, ktoré hneď zavriem. "Poď sem" poviem a ona neváha. Pritiahnem si ju k sebe a položím si hlavu na tú jej. "Nechcel som ti tak ublížiť" poviem v objatí. "Tak prečo si to spravil?" spýta sa a potiahne nosom. "Závidím ti...." šepnem a ona sa trošku odtiahne. "Čo?" spýta sa a ja sa pousmejem. "Tebe všetko vyšlo. Máš rodinu a krásneho syna. Čo mám ja? Firmu na ktorú som sa aj tak vysral" odfrknem si a ona sa na mňa prekvapene pozrie. "Preto si spravil všetky tie hrozné veci?" spýta sa a ja jej utriem slzy z líc. "Dosral som to ešte viac" trpko sa zasmejem. "Tak to teda áno" tiež sa cez slzy zasmeje. "Ale všetko sa dá napraviť" dodá a ja sa na ňu prekvapene pozriem. "To je tvoja špecialita" podotknem. "Napravovať moje sračky"

Faith
"Takže týmto všetkým chceš povedať, že ty a Jess...." začne Daniel ale slová mu z úst vychádzajú naozaj ťažko. "Áno, ja a Jess sme spolu chodili" prikývne Harvey a Corbyn vedľa mňa sa strhne. "Keď ešte Evansovci bývali v NY" dodá a všetci to musia naozaj dlho predýchavať. "Takže Jess klamala" povie Daniel potichu. "Neni to jedno? Veď nezáleží natom kto je prvý. Záleží natom, čo to pre tých dvoch ľudí znamená" poviem a Harvey sa na mňa uškrnie. "Hovoríš to ako z vlastnej skúsenosti" povie a ja si všimnem ako ja mňa Daniel jedným očkom pozrel. "A ty sa tváriš, že ti to je ľahostajné ale omyl! Neni! Toto všetko robíš pretože ti Jess zlomila srdce a chceš jej to vrátiť" poviem a on sa postaví. Príde ku mne a pozrie sa mi naštvane priamo do očí. "Nič o mne nevieš, Faith. Nepleť sa do niečoho do čoho ti nič neni!" zavrčí a ja sa uškrniem. "Takých ako ty veľmi dobre poznám! Nenechám ťa ubližovať mojej rodine, Cantwell" odfrknem si a obidvaja sa otočíme, keď započujeme kroky. Jess a Jake prídu spolu do obývačky. "Mali by sme ísť" povie Jess a Corbyn sa okamžite postaví. Príde k nej a spolu odídu. Ash s Jonahom ich nasledujú a spolu s Jackom a Gabbie. "Nevyšlo ti to s jednou Evansovou tak ideš po druhej? Mal by si sa poponáhlať kým ťa zase nepredbehnem" povie Harvey smerom na Daniela. Otočím sa a v tom mu Daniel dá päsťou do tváre. Harvey neváha a pri prvej príležitosti mu to vráti. Začne sa bitka, ktorú zastaví až Jake, ktorý sa medzi nich vrhne. Schytá ale aj on a okamžite sa mu spustí krv. "Prestaňte pre boha!" vykriknem a hneď pribehnem k Danielovi. Má rozbitú peru a tečie mu aj krv z nosa. "Som okej" povie ale ja viem, že klame. "On je natom horšie" povie a naznačí mi aby som sa otočila. Harvey leží na sedačke a celú tvár má krvavú. "Faith! Daniel!" vykríkne Zach a my sa okamžite pozrieme jeho smerom. Sedí pri Jakeovi, ktorý leží na zemi. "Volajte sanitku!"

Jessica
"Prečo si klamala?" spýta sa Corbyn, keď vyjdeme pred budovu. "Nič to pre mňa neznamenalo, Corbyn. Bol to blbý experiment na strednej" snažím sa to zachrániť. "Mohla si mi to ale povedať" povie a až teraz si všimnem aký je sklamaný. "Nebrala som to ako si myslíš. Harvey a ja sme nikdy neexistovali" povie a chytím jeho tvár do dlaní. "Milujem teba a nikoho iného" povie a na každé písmeno dám poriadny dôraz. "Naozaj?" spýta sa ako malý chlapec. "Áno" usmejem sa a on si ako vždy prisvojí moje pery. "Milujem ťa tak ako som si ani nemyslel, že je možné niekoho milovať, Jessica Hope Evans" povie keď sa odomňa odtiahne. Kým ale stiahnem nejako reagovať tak sa pri nás objaví sanitka. Vybehnú z nej záchranári a namieria si to rovno do hotela. "Čo sa to deje?" spýtam sa a s Corbynom sa vyberieme za nimi. Dovedú nás rovno k bytu Jakea a Harveyho. "Faith čo sa stalo?!" spýtam sa svojej vystrašenej sestry. "J-Jake o-on...."

Evans twins {SK}Where stories live. Discover now