~8 letters~

376 17 18
                                    

Jake
Jess odišla a my sme sa rozhodli, že pôjdeme niekam von. Túra nám prospeje. "Ale nieže sa zajtra nepostavím z postele" povie Zach ešte pred hotelom. "Myslím, že v nedeľu ráno sa určite nepostavíš" povie Corbyn a uškrnie sa mojím smerom. "Oooo" povedia ostatní, ktorým to až teraz dôjde. "Corbyn toľko to spomínaš....Chceš tiež?" podpichnem ja jeho. Vyvalí oči a všetci čakajú na jeho reakciu. "Nie, ďakujem za tvoju ponuku, Jake. Preferujem iný spôsob, ehm" povie a aj by to dopovedal keby tu nebola Faith. "Nevieš o čo prichádzaš" zasmeje sa Zach. "Ja si to radšej nechám ujsť" poškrabe sa Corbyn na zátylku. "Zmeňme tému" povie Daniel so smiechom. "Eh" povie Faith a zatvári sa kyslo. "Čo, sestrička, až teraz ti to došlo?" spýtam sa podpichovačne Faith a chytím ju okolo pliec. "Áno a radšej by som nevedela o čo ide" povie a ten výraz jej stále ostáva. "Uč sa uč" povie Jack a zase sa všetci zasmejú. "Myslíš, že mi to bude treba?" preloží si cez seba Faith ruky a zodvihne obočie. "Všeobecné vedomosti" mykne Jack plecami. "V tejto oblasti ich mám dosť" uškrnie sa Faith. "Hej? Nehovor" poviem prekvapene. "Čo si si myslel, že som neskúsená?" pozrie sa na mňa so zdvihnutým obočím. "No ja v tvojom veku..." začnem ale keď sa na mňa Zach pozrie s prižmúrenými očami radšej ostanem ticho. "Pokračuj" povie Zach a preloží si ruky cez seba. "Pozrite aký krásny výhľad" snažím sa to zakecať. "Nemeň tému, Jake" povie a príde bližšie ku mne. "Toto bude zaujímavé" povie Faith vedľa mňa. "Tomu ver" ozve sa Daniel. "Len som chcel povedať, že som bol veľmi slušný chlapec" poviem neisto. "Heeej?" povie Zach nedôverčivo. "Veď uvidíme" dodá a vyberieme sa smer prechádzka.

Faith
"Takže keď si taká skúsená... Koľko si mala frajerov?" spýta sa ma cestou Corbyn. "Čo ťa to tak zrazu zaujíma?" spýtam sa pobavene. "Nevyzeráš na také dievča..." povie a viem kam tým mieri. "Niesom taká ale niesom ani najnevinnejšia" priznám sa. "Takže koľko?" spýta sa všimnem si, že počúvajú aj ostatní chalani. "Žiadneho" pretočím očami. "Čo?" povedia naraz prekvapene. "Čo ste takí prekvapení?" spýtam sa so zdvihnutým obočím. "Veď sa pozri na seba. Určite ťa chce každý" povie Corbyn a rozhodí rukami. "Hej?" spýtam sa prekvapene. "Aj ty?" spýta sa za mňa Daniel. Corbyn ho zabije pohľadom. "O mňa tu teraz nejde. Len hovorím čo si myslím"

"Chalani... Poznáme sa už dosť dlho a ešte som vás nepočula spievať naživo" poviem smutne. "Zaspievajte dačo" nahodím psie oči. "Čo by si chcela?" spýta sa Zachy. "8 letters" poviem hneď. "Myslel som si" zasmeje sa Corbyn. "Máš ju ako zvonenie" odpovie na môj nechápavý pohľad. "Nemám!" vykríknem ale začne mi zvoniť mobil. Zabijem Jakea pohľadom, keď zbadám, že mi volá on. "Možno..." pretočím očami. "Ale nemeňte tému" vyplazím jazyk. Pozriem sa na Jonaha a on sa zasmeje.

"You know me the best
You know my worst, see me hurt, but you don't judge
That, right there, is the scariest feeling
Opening and closing up again
I've been hurt so I don't trust
Now here we are, staring at the ceiling"

"I've said those words before but it was a lie
And you deserve to hear them a thousand times"

"If all it is is eight letters
Why is it so hard to say?
If all it is is eight letters
Why am I in my own way?
Why do I pull you close
And then ask you for space
If all it is is eight letters
Why is it so hard to say?"

"Isn't it amazing
How almost every line
On our hands align
When your hand's in mine
It's like I'm whole again
Isn't that a sign?
I should speak my mind"

"I've said those words before but it was a lie
And you deserve to hear them a thousand times"

"If all it is is eight letters
Why is it so hard to say?
If all it is is eight letters
Why am I in my own way?
Why do I pull you close
And then ask you for space
If all it is is eight letters
Why is it so hard to say?"

"When I close my eyes
It's you there in my mind
When I close my eyes"

"If all it is is eight letters
Why is it so hard to say?
If all it is is eight letters
Why am I in my own way?
Why do I pull you close
And then ask you for space
If all it is is eight letters
Why is it so hard to say?"

Dospievajú a ja sa nestačím diviť, že aj keď neboli na pódiu dokázali spraviť takú atmosféru akoby to bol veľkolepý koncert. "Tak daj nám dáku recenziu" povie Daniel. "Hmmm" zamyslím sa. "Zach spieval naozaj málo" to je hneď prvé čo som so všimla. "Ja som Vám to hovoril!" povie hneď Zachary. "Najviac sa mi páči Danielova časť ale vo videu. Teraz sa mi páčila Corbynova a Jackova" poviem a oni si tľapnú. "Vždy ma zaujímala ale jedna vec" povie a všetci sa na mňa pozrú. "Corbyn prečo spievaš tak natenko?" spýtam sa a začne výbuch smiechu. Corbyn po nich zazerá ale aj po mne. "Nemyslela som to tak" chytím ho za ruku. "Ja viem ale neviem prečo sa títo rehocú ako kone?" zazrie na nich. "Chcete pastový fúzik?" spýtam sa s preloženými rukami. Stíchnu a tentokrát sa smejem ja. "A náhodou tam Corbyn vyzerá najlepšie" vyplazím na nich jazyk. "Chceš povedať, že sa ti páči?" spýta sa Jack s úškrnom. Zase som v loji ja. "Chcem povedať, že tam má najlepší outfit" zabijem ho pohľadom. Ale úprimne klamem pretože sa mi najviac páči Danielov outfit. Chcela som len zachrániť situáciu a nakoniec som to asi ešte viac pokazila. "Hej hej" pretočí pobavene Jack očami. "Jack miesto tých kecov sme mohli byť už hore" podpichnem ho. "Dobre vy dvaja poďte už"

"Corbyn keď som sa ťa nejak dotkla mrzí ma to" poviem keď prídeme do izby. "Nie, Faith. V pohode" usmeje sa ale ja viem, že nieje. Či to je už kvôli mne alebo nie. Mám pocit viny. "Corby, prosím. Nebuď smutný" chytím ho za ruku. "Niesom" povie a mňa napadne, žeby sme si mali spraviť nejaký program. "Poď, ideme sa baviť"

Evans twins {SK}Where stories live. Discover now