~Stávka?~

391 19 0
                                    

Jessica
Vždy som si myslela, že láska je niečo nekonečné a nechápala som ako môže časom pominúť. Ako si môžeme pomýliť veľké priateľstvo a lásku? Teraz to už chápem. Medzi mnou a Corbynom je silné a nerozlučné priateľstvo. Neni to láska. Tá láska, ktorú cítim k Danielovi.

"Miluješ ho, Jessica?" spýta sa znovu. Pozriem sa mu do očí. "Milujem" poviem a jeho oči na chvíľu odbehnú na zem. "Ako brata" dodám a on sa zase pozrie do mojich očí. "To znamená, že..." povie a ja neviem čo povedať. "Neviem ako mu to mám povedať" poviem zúfalo. "Milujem ťa" povie a ja sa pousmejem. Počuť to z jeho pier po takej dobe. "Aj ja teba" poviem a on ma zase pobozká...

XXX

Jake

"Daniel zmizol" povie Jack, keď sedíme v obývačke. "Nečakané" zasmejem sa a prepnem. "Žeby šiel za Jess?" spýta sa potichu Zach vedľa mňa. "Trávia spolu naozaj veľa času" zamračím sa. "Podľa mňa sa zase dajú dokopy" povie Zachy a ja dúfam, že moja mladšia sestra zase nespraví hlúposť. "Jess mi neodpovedá na správy ani nedvíha mobil" príde do izby Corbyn a ja sa v sekunde zodvihnem. "Správa sa ako puberťáčka" odfrknem si a oblečiem si koženú bundu. Skočím do auta a do pár minút som pred jej ateliérom. Prídem tam a keďže nemá ešte asistentku vojdem rovno dnu. "Ale notaaak" poviem keď prichytím ju a Daniela. Nahých. "Jake!" vykríkne moja milovaná sestrička. "Jessica Hope Evans!" vykríknem a otočím sa. "Okamžite sa oblečte" precedím pomedzi zuby. "Jake nečakali sme ťa tu" povie Daniel a rýchlo sa oblieka. "Ja som nečakal, že vás prichytím takto v tejto situácii. Ale pre boha! Veď ty chodíš s Corbynom, Jess!" otočím sa a oni už sú oblečení. "Chcem sa s ním rozísť. Ale v dobrom. Takže o tomto ani slovo!" povie varovne. "Nebudem tvrdiť, že som to nečakal ale toto ste si naozaj mohli nechať na potom" pretočím očami. "Nedávaj mi prosím kázania, Jake" zdvihne obočie. "Dobre rob si čo chceš" zodvihnem ruky do obranného gesta. "Ja len dúfam, že ste si dávali pozor" prižmúrim oči a Jess vyvalí oči. Daniel sa len tvári, že tu nieje. "Bude z toho malý, Seavey" zasmejem sa. "Len aby to nebol malý Besson" pozrie sa Daniel na Jess. "Počkám v aute" povie a vezme si veci. Keď ostanem s Danielom sám nedá mi to. "Vedel som, že skončíš s mojou sestrou" uchechtnem sa. "Ja som skôr myslel, že ty skončíš s tou mojou ako so Zachom" drgne do mňa. "Nie žeby tvoja sestra nebola pekná ale Zachy je Zachy" poviem pobavene. "Viem o tom svoje" usmeje sa a sadneme do auta. "Kde to bude?" spýtam sa a naštartujem. "K Vám" povie Jess neprítomne. Cesta prebieha v mučivom tichu. Každý je vo vlastných myšlienkach. Ja sa úprimne bojím ako to dopadne. Corbyn má moju sestru naozaj rád. Bavil som sa dokonca s Christinou a aj tá povedala, že im to praje. Chce aby boli šťastní. Gabbie naopak nesúhlasí. Podľa nej sú si Jess a Daniel predurčený. Ja si zase myslím, že je jedno s kým moja sestra bude. Hlavne nech je šťastná.

Keď sme prišli pred náš dom Jess hneď bežala dnu. Keď sme tam prišli chalani stíchli a pozreli sa na nás s očakavaním. "Daniel máš práve naopak tričko alebo sa mi to zdá?" spýta sa Jack so zdvihnutým obočím. Daniel sa na seba pozrie a pochopí, že to bol chyták a on sa práve k tomu priznal. "Takže niečo bolo a teraz sa Jess s Corbynom ide rozísť!" povie Zach a pozrie na Jacka. "Platíš!" povie a Jack vytiahne peňaženku. Dá mi 20 dolárov. "Ja som to vedeeel" povie Zach natešene a Jack naňho zazerá. "Pripravil si ma o 20 dolárov" pozrie na Daniela, ktorý si sadne do kresla. Ja sa hodím vedľa Zacha a ten si na mňa hneď ľahne. "Fakt ste sa museli staviť?" pretočí očami Jonah. "Biznis" povie Zach a žmurkne na mňa. "Životy našich kamarátov, Zach" povie Jonah a odpije si z kávy. "Keď už sme pritom ako to ide s Tate?" spýta sa Zach a vie, že toto je citlivá téma. "Rozišli sme sa" povie a všetci sa naňho prekvapene pozrú. "To naozaj?" spýta sa Daniel. "Zistila, že mám syna" povie s pokojným tónom ako vždy. "Ale stretávaš sa nejak veľmi s Ash" uškrnie sa Jack. Jonah sa začervená. "Z toho niečo budeeee!" uškrnie sa Zach. "Stávka?" pozrie sa na Jacka. "Jasné a zase ma pripravíš o prachy!" zazrie naňho Jack. "Tak to dáme len na 15" povie a Jack sa zamyslí. "Platí" povie a podajú si ruky. "O chvíľu si môžme kúpiť druhé auto, Jakie" uškrnie sa na mňa Zachy a všetci sa zasmejeme. Počujeme buchot a potom do obývačky prídu Corbyn a Jess. Jess si sadne vedľa Zach a mňa. Corbyn zase k Jonahovi oproti. Je ticho. Zach sa na mňa pozrie a ja myknem plecami. "V pohode?" spýta sa Jack. "Jasné" povie Jess ale viem, že to nieje tak. Zase ticho. Keď už sa všetci po sebe obzeráme, Jess a Corbyn sa na seba pozrú a začnú sa smiať. "Čo to do kelu?" spýta sa Daniel nechápavo. "Dostali sme vás!" tľapnú si Jess s Corbynom. "Ja už to naozaj nechápem" povie Zach a pretočí očami. Začneme sa smiať. "Danny som s tým v pohode a naozaj čakal som to" povie Corbyn smerom na Daniela. "Vážne?" spýta sa Daniel prekvapene. "Heeej" povie Corbyn a objíme Jess okolo pliec. "Je tvoja" uškrnie sa. "Španielska telenovela" povie Jack pobavene. "Ešte nám sem chýba dieťa" povie Jonah. "Tých už stačí" uškrnie sa jeho smerom Corbyn. "Naozaj ako sa má Tobby?" spýta sa Jess. "Super a chcel by som aby sa k nám Ash spolu s ním presťahovala" usmeje sa Jonah. "Vy ste spolu?" spýta sa Jess prekvapene. "Zatiaľ nie" povie Jonah nervózne. "Vraj zatiaľ" uškrnie sa Jack. "Dávam tomu max 2 týždne" povie Corbyn. "Stávka?" spýta sa jej smerom Zach. Všetci sa začnú smiať a Jess s Corbynom nechápu. "S ním stávky neuzatváraj"

Evans twins {SK}Where stories live. Discover now