~Miami~

453 19 11
                                    

Jessica
Ozve sa klopanie na dvere. "Jess si tam?!" zakričí Jack. S Corbynom sa rýchlosťou svetla odtiahneme a ja vyskočím na nohy. Prídem k dverám a kus ich pootvorím. "Chcem sa s tebou porozprávať" povie vážnym pohľadom. Obzriem sa za seba a Corbyn asi pochopil a schoval sa do kúpeľne. "Okej" poviem a pustím Jacka dnu. Sadne si na posteľ a ja sa nervózne obzerám po izbe. "O čom sa chceš rozprávať?" spýtam sa rýchlo. "Viem aká je situácia medzi tebou, Corbynom a Danielom. Robí to rozpory aj v skupine a preto som ťa chcel poprosiť aby si to nejako vyriešila" vysvetľuje mi. Nechcela som aby to medzi chalanmi robilo problémy ale môžu si zato sami. Ja som ich k ničomu nenútila a Daniela už vôbec nechápem. Neni moja vina, že sa rozišli s Rachel. "Jack toto je mimo mojich schopností. Keď majú Corby a Daniel problémy musia si to vyriešiť oni dvaja" rozhadzujem rukami. "Máš pravdu ale my ich k tomu nedokopeme" povie zúfalo. "Prepáč, fakt" poviem a z kúpeľne sa ozve buchot. S Jackom sa pozrieme tým smerom a ja vyvalím oči. "Musím sa dobaliť a ísť sa pozrieť čo to bolo. Keby si bol taký zlatý a..." naznačím aby odišiel. "Jasné, jasné a rozmýšľaj nad tým" povie a odíde. Rýchlo za ním zavriem dvere a utekám do kúpeľne. "Čo do pekla robíš?" spýtam sa a všimnem si veci porozhadzované po zemi. "Ups" povie Corbyn a pri jeho previnilcom pohľade sa musím začať smiať. Proste keby ste ho videli tak sa asi pocikáte od smiechu. "To nič" poviem a objímem ho. Začne mi ho byť ľúto. Popraceme tie veci a ideme nazad do izby. "Tak už som asi pobalená" poviem a ešte omrknem či je všetko ako bolo. "Idem sa pobaliť a stretneme sa dole?" spýta sa pri dverách. "Okej zatiaľ sa rozlúčim s chalanmi" poviem a idem dole. Kufor dám k dverám a idem čo obývačky kde všetci sedia a buď pozerajú do mobilu alebo na telku. Sadnem si vedľa Zacha a on hneď svoj pohľad presunie na mňa. "Naozaj už odchádzaš?" spýta sa smutne. "Musím. Máme naplánovanú prehliadku a musím ešte vybaviť kopu vecí" poviem ustarane. "Okrem toho som už písala realitnému maklérovi a na zajtra mám dohodnuté prehliadky nových domov" poviem natešene. "Rozmýšľala som, žeby som si pozrela niečo aj tu a naplánovala tu nejaké akcie" dodám a pritiahnem tým aj pozornosť ostatných. "Myslíš žeby si tu mala dom?" spýta sa prekvapene Jake. "Peniaze nato mám a myslím, že v LA sa nájdu ľudia čoby prišli na prehliadky a aj si niečo kúpili" zasmejem sa. "Tá naša spolupráca platí?" spýta sa hneď Jack. "Jasné, že hej. Už mám na každého z vás pripravený outfit. Ešte to dať dokopy a vuala" poviem a oni sa zasmejú. "Bude to pecka" povie Jonah s úsmevom. "Potrebujem si tu len zariadiť ateliér" rozmýšľam nahlas. "Môžme ísť" príde Corbyn s kufrom. "Čo?" spýta sa šokovane Daniel, ktorý si práve objavil v dverách. "Idem s Jess do Miami"

_|_|_|_|_

"Chalani to nezobrali dobre" poviem smerom na Corbyna, keď už sedíme v lietadle. "Zmieria sa s tým" povie pozerajúc von z okna. "Nechcem aby ste sa kvôli mne hádali" poviem smutne. "Jess, neber si to tak. Hádali sme sa stále. Ty niesi navine" chytí ma za bradu a donúti ma pozrieť sa mu do očí. Pripomínajú mi veľa spomienok.

Flashback
Rozbehneme sa a skočím mu na chrbát. Nepomôže to lebo ostane stáť na nohách. "Jessica o čo sa snažíš?" začne sa smiať. "Nič nikomu nepovieš lebo ťa nažalujem Christine" poviem zlovestne. "A ja ťa nažalujem Jakeovi" uškrnie sa. "Ty to budeš mať ale horšie!" vyplazím naňho  jazyk. Zakryjem mu oči a on ma chytí za nohy. "Corbyn neopováž saaaa" povie a potiahnem ho za vlasy. Wow má fakt dobré vlasy! "Jessica máš poslednú šancu! Vravím ti budeš to ľutovať!" povie a neviem ako sa mu to podarí ale prehodí si ma dopredu. Ale toto bola veľká chyba pretože cítim jeho ehm na mieste kde by nemalo byť. Nosy sa nám dotýkajú a toto by sa diať nemalo. "Nepovieš nič Christine a ja nepoviem nič Jakeovi ok?" pošepká a ja prikývnem. "Ale aj tak sa ti pomstím" uškrnie sa. "Začo?" spýtam sa šokovane. "Zato že si ma dostala do takejto situácie" povie rozbehne sa a ja viem čo ma čaká.

The end of flashback

"Jess? Jess! Počúvaš ma?" spýta sa ma Corbyn a stlačí mi ruku, ktorú drží v zovretí. "Nie, prepáč. Ja len...Pamätáš si keď sme boli u vás. Skočila som ti na chrbát. Ten moment..." neviem sa vykoktať. "Jess už vtedy som to vedel" usmeje sa na mňa a stihne mi ruku. "Cítila som niečo" šepnem a pohľady sa nám stretnú. Pamätám si ako veľmi som ho vtedy chcela pobozkať. Bránil mi v tom ale fakt, že bol s Christinou. Teraz mi v tom ale už nemá čo brániť. Dokonca sa mi aj priznal, že ku mne niečo cíti. Ale čo Daniel? Cítim k nemu stále niečo? Bojím sa, že spravím chybu. Ešte stále ma trápi čo je s Coleom. Blokol si ma. Úplne ma vymazal. Čo bude keď prídem domov? "Čo cítiš teraz?" ozve sa vedľa mňa. Môj žalúdok je zrazu ako na vode. Nemám rada keď na mňa niekto tlačí. Mám názor žeby keď to príde tak to príde. "Zmätok" poviem nakoniec. "Ale viem jedno" otočím sa naňho. "Že nastanú lepšie časy" keď to dopoviem úsmev na jeho tvári sa rozšíri. "To ti sľubujem" žmurkne na mňa.

Na túto noc Corbyn objednal izbu v hoteli. Prišli sme už neskoro večer takže nás taxík odviezol rovno tam. Keď sme odišli na izbu bola tam manželská posteľ a bol to dosť luxus. Jeden z najdrahších hotelov v meste tak sa neni čo čudovať. "Idem do sprchy" vyhlásim keď si zložíme veci. "Okej objednám niečo na večeru" povie Corb a ja idem rovno do kúpeľne. Keď sa osprchujem dôjde mi, že tu nemám nič iné len uterák. Do kelu! Zabalím sa do uteráka až po uši a pomaly vyjdem von. Corbyn leží na posteli z mobilom v ruke takže utekám ku kufru a začnem si hľadať veci. "Kľudne. Nepozerám sa" zasmeje sa z postele. Ja len od nervov privriem oči a rýchlejšie si začnem hľadať veci. Po 10 minútach to vzdám a otočím sa na Corbyna. "Požičiaš mi prosím nejaké tvoje tričko?" spýtam sa potichu. "Čakal som to" povie a hodí mi svoje tričko. Vezmem si ho a prídem do kúpeľne. Natiahnem si ho a vyjdem z kúpeľne. "Hodí sa ti viac ako mne" povie a ja sa hodím k nemu na posteľ. "Ver, že sa ti už nevráti" vyplazím naňho jazyk. "Objednal som večeru mala by tu byť každú chvíľu takže si dám sprchu a hneď som späť" povie a začne sa hrabať vo svojom kufri. "Okeeej" poviem rozvalená cez celú posteľ. "Nepočítaj s tým, že budeš spať takto" ukáže na mňa prstom. "A keď heej?" zasmejem sa. "Dostaneš" uškrnie sa. "Čo konkrétne?" spýtam sa s úškrnom. "Po holej" kusne si nervózne do pery. " Tak to aby som spala ešte horšie"

Chcete aby bola Jess s Corbynom 💙 alebo s Danielom❤️?

Evans twins {SK}Where stories live. Discover now