~Flashback & sľub~

288 17 15
                                    

Faith

Flashback
"Vybrala si" poviem potichu a jeho pohľad sa stretne s mojím. "Nie. Ja to bez boja nevzdám" povie a chce pokračovať v balení ale ja ho chytím za ruku. "Faith..." povie, keď sa postavím na špičky. "Nezaslúži si ťa" šepnem jeho smerom. Chytí moju tvár do dlaní a pozrie sa mi hlboko do očí. "Si pre ňu príliš dobrý" poviem a on neváha. Spojí naše pery a keď pocítim jeho omamnú vôňu podlomia sa mu kolená.

The end od Flashback

"Jessica. Môžme si to vyriešiť medzi štyrmi očami, prosím?" spýtam sa, pretože škandál je to posledné, čo chcem po tomto všetko zažiť. "Chceš mi povedať niečo, čo ostatní nemôžu počuť?" zaútočí na mňa zase. "Chcem to vysvetliť, čo sa stalo a nechcem aby sme do toho ťahali dalších ľudí. Nebuď ako malé decko a poď so mnou" pretočím očami a ona sa na mňa udivene pozrie. "Sú to moje problémy a mala by si ich riešiť so mnou. Nie s Faith" zastane sa ma Daniel. "Ty ju ešte brániš? Nepobozkala ťa náhodou ona?" zaútočí teraz naňho. "Nie, pobozkal som ju ja, Jessica" povie Daniel s vážnou tvárou a ja ostanem prekvapená. Postavil sa k tomu ako chlap aj keď nechcel aby sa to Jessica dozvedela. "Pobozkal si moju mladšiu sestru! No super" odfrkne si Jess sarkasticky. "Čo bude najbližšie? Pretiahneš mi brata?" začne rozhadzovať rukami a Jakeom vedľa nej mykne. "Nieje môj typ" snaží sa situáciu odľahčiť Jake. "Ehm a keby bol tak sa dáš?" zodvihne prekvapene obočie Zachy. "Nepleť sa do toho, Herron!" uzemní ho Jess a presunie zase pozornosť na seba. "Robíš z toho zbytočnú vedu, Evans! Myslela si si, že bude na teba večne čakať, keď si sa odpratala do Európy?" trafí Zach jej boľavé miesto. "Nikto sa ťa na tvoj názor nepýtal, Herron" zavrčí naňho a vidno, že stráca nervy. "Ale vieš, že mám pravdu! Nedokážeš si priznať, že sa ti prešmykol pomedzi prsty!" zasmeje sa Zach a Jess už má na mále. "Herron. Drž. Prosím ťa. Hubu" štekne naňho. "Aha. Takže takto to je" odfrknem si aj ja. "Zrazu niesú tie testy taký zlý nápad, čo?" dodám a Jess presunie svoj vražedný pohľad zase na mňa. "Ja končím"

XXX

Jake
Mal som dohodnuté stretnutie s Meggie. Nevedel som ale ako to povedať Zachovi. Vedel som, že sa mu nepáčilo, keď Meggie pridala našu fotku na IG. Chcel som ju ale vidieť. Bolo to super vidieť ju po takom dlhom čase. Chcel som jej vynahradiť to, čo sa stalo. Zatiaľ k tomu neprišla téma a dúfal som, že po tých rokoch sa o tom porozprávame a vyriešime to. Z druhej strany som ale nechcel kaziť tú príjemnú atmosféru, čo medzi nami panovala. "Idem na chvíľu von" oznámim pri obliekaní Zachovi. "Načo?" spýta sa podozrievavo. "Na kávu" myknem plecami a oblečiem si bundu. "S Meggie?" odfrkne si. "Sme kamaráti, Zach. Máme spoločnú minulosť" vysvetlím mu ale on sa na mňa ani nepozrie. "Presne tak, Jake. Minulosť. Ale ja som tu a teraz. Ani sa nepamätám kedy naposledy sme strávili nejaký čas spolu" povie smutne. "Strávime. Sľubujem. Čoskoro odtiaľto odídeme a vrátime sa späť do nášho domu" poviem a prídem k nemu. "Tam už budeme len spolu" pozriem sa mu do očí. "Sľubuješ?" spýta sa a ja sa musím usmiať nad tým aký je roztomilý. "Sľubujem" usmejem sa a pohladím ho po líci. "Cítiš k nej ešte niečo?" spýta sa zrazu. "Nie" poviem rozhodne aj keď sám niekde v hĺbke duše viem, že áno. Stále je mojou slabosťou. "Milujem ťa" povie a začervená sa. "Tiež ťa milujem, Zachy" poviem a pobozkám ho. Potom keď odídem po rozume mi behá len jedna veta, ktorú som Zachovi ale nemohol v tej chvíli povedať. 'Ale nie len teba'

Faith

suhtorii: Ahoj 😁 Asi ma nepoznáš ale som kamarát chalanov z WDW a aj Jess a Jakea 😅
helloimfaith: Ahoj 😄 Jasné, že ťa poznám! Veď počujem tvoje aj Charlieho pesničky 😍 Ale neviem prečo mi píšeš 🤔
suhtorii: Fanúšička? 😂😱 Nemôžem? 💔🥺
helloimfaith: Také niečo 😂😰 Môžeš len ma zaujíma dôvod 🤷🏻‍♀️🤔
suhtorii: Lebo môžem 😉
helloimfaith: Ja môžem robiť kopu vecí a nerobím ich len tak 🤣🤦🏻‍♀️
suhtorii: Napríklad? 😏
helloimfaith: Haha veľmi si vtipný, Leo 🤨🙄
suhtorii: Ďakujem a ty si zase veľmi pekná 😉😛
helloimfaith: Takže preto mi píšeš ahaaa😂🤔
suhtorii: Možno áno možno nie 🤔🤭
helloimfaith: Vidím, že máš rád hádanky 🙄
suhtorii: Ty si pre mňa jedna veľká hádanka 🤷🏻‍♀️😉
helloimfaith: Neviem či sa mám uraziť alebo to je poklona😂😂🤔
suhtorii: Povedzme, že poklona😉 helloimfaith: V tom prípade ďakujem 😂❤️
suhtorii: Za krásu sa neďakuje😘 helloimfaith: Slušnosť 😏
suhtorii: Takže, keď ťa pozvem von príjmeš to? 😏💕
helloimfaith: Možno áno možno nie 😘
suhtorii: Berieš mi hlášky!!! 😱
helloimfaith: Máš na nich meno? Nie! Tak potom niesú tvoje 😛
suhtorii: Nato už nemôžem nič povedať 😂 Tak berieš či nie? 🥺❤️
helloimfaith: Ešte aby som ťa ukrátila o svoju prítomnosť! 😱 To ti nemôžem predsa spraviť 😏 Beriem, Devries!😘
suhtorii: Priprav sa na najkrajší deň tvojho života! 😏😉
helloimfaith: Ešte sa uvidí 🤨😁

Evans twins {SK}Where stories live. Discover now