~19~

593 19 1
                                    

Jake
Ležali sme so Zachom v posteli a obidvaja sme boli ticho. Neviem ale v poslednej dobe to medzi nami bolo divné. Začal som mať pochybnosti. "Zach?" spýtam sa a on na mňa otočí hlavu. "Prečo je to také divné?" spýtam sa a on sa zamračí. "Čo myslíš?" spýta sa nechápavo. "Všetky problémi odišli. Jess je v pohode a my... neni medzi nami divná atmosféra?" spýtam sa posadím sa. "Jake..." začne ale ja ho preruším. "Nechcel si len naštvať Jacka? Tak si sa dal so mnou dokopy?" spýtam sa zrazu. "Jake... Keby som chcel naozaj naštvať Jacka... Idem po Gabbie a nie po tebe" povie ja zamrznem v pohybe. "Počkaj! Ja som myslel, že si... gay" poviem zarazene. "Nie som bisexuál, Jake" povie a ja nemám slov. Sám som bisexuál ale som verný ako pes. Teraz sa mám báť, že ma Zach môže podviesť aj s babou aj s chalanom?! "Dobre toto nedávam" poviem a pritiahnem si nohy k telu. "Jake pozri sa na mňa" chytí ma za bradu a otočí k nemu. "S kým tu práve som?" spýta sa a usmeje sa. "S tebou" odpovie za mňa. "Koho práve pobozkám?" uškrnie sa. Neodpovedám. "Teba" povie a venuje mi jeden jemný bozk. "A koho milujem?" spýta sa nakoniec. "Teba" povie a zase ma pobozká. Zvalí ma na posteľ a ľahne si nadomňa. "Už mi veríš?" odtiahne sa ale nie úplne. "Áno. Tiež ťa milujem" poviem a pritiahnem ho k sebe. Zasmeje sa do bozku...

/-:-/

Ráno Zach ešte spí. Oblečiem sa:

Vezmem si mobil a idem dole

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Vezmem si mobil a idem dole. "Jake? Čo tak skoro hore?" spýta sa Corbyn. "Nedá sa mi spať" poviem a dám si robiť vodu na kávu. "Ty nefajčíš čo?" spýtam sa. "Nie kde už" zasmeje sa. "Nehovor to Zachovi" poviem a vypnem vodu. Prikývne a ja si vezmem kľúče od auta. Naštartujem a idem do mesta. Zaparkujem pred obchodným domom. Idem do kaviarne a objednám si kávu. Zapálim si cigaretu a rozmýšľam. Čo sa to so mnou stalo? Nespoznávam sa. Rodičia ma vydedili. Sestra mala nehodu lebo som jej nebol oporou a nedokázal sa postaviť rodičom tak ako ona. Všetko je moja vina! Nemal som rodičom hovoriť o Zachovi. Mal som to ďalej držať v tajnosti. Alebo som sa s ním nemal vôbec dávať dokopy? Vôbec neviem. Čašníčka mi donesie kávu a celá červená sa na mňa usmeje. Všimnem si, že mi ku káve dala aj lístoček s jej číslom. Usmejem sa a zamávam jej. Keby som mal dievča rodičia by boli spokojní? Pomohlo by to aj Jess. Za pokus to stojí. Keď dopijem a dofajčím naznačím tomu dievčaťu nech ide so mnou dozadu do skladu. Hneď ako sa zavrú dvere vrhne sa na mňa. Začne ma bozkávať ale pre mňa to stále nieje ono. Zodvihnem ju hore na stôl a začnem jej bozkávať krk. Potom jej rozopnem košeľu. Stále nemám dosť a tak si rozopnem nohavice. Rozmýšľam či to je správny krok. Ona ale rozhodne za mňa. Dá si dole kraťasy a potom sa to zvrtne už úplne....

O hodinu už mám výčitky svedomia akoby som spáchal vraždu. Sama seba sa pýtam načo to bolo dobré. Keď sa vrátim domov napíšem rodičom, že ich dnes pozývam na obed do ich obľúbenej reštaurácie. Napíšem Liv, ktorú som už dosť dlho nevidel. Poprosím ju či by si nepomohla a ona hneď kývne. V kuchyni už sedia všetci a smejú sa. Ja sa previnilo pozriem na Zacha a on mi naznačí či je všetko okej. S falošným úsmevom prikývnem. "Chceme Vám s Danielom niečo oznámiť" začne Jess s úsmevom. "Včera sa mi vrátila pamäť a dali sme sa dokopy" povie a hneď začnú všetci gratulovať. Ja si nalejem pohár whisky s ľadom a naznačím im, že pripájam na ich zdravie. "Jake vyzeráš úplne ako otec" zamračí sa Jess. "Beriem to ako kompliment" poviem a napijem sa. "Je všetko ok?" spýta sa Daniel. "Nikdy nebolo lepšie" poviem a položím prázdny pohár na stôl. Vybehnem hore sa prezliecť. "Jake?" spýta sa hlas pre ktorý sa trápim už odkedy sme sa sem presťahovali. Vyberiem si zo skrine oblečenie. "Áno?" spýtam sa a dám si dole tričko. "Deje sa niečo?" spýta sa a cítim, že stojí za mnou. "Nič čoby sa malo?" spýtam sa a skopnem dole aj topánky. "Vidím, že niesi vo svojej koži" povie a ja si už naťahujem druhé nohavice. Vyzerám asi nejak takto:

"Idem s rodičmi na večeru" poviem a navoniam sa

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Idem s rodičmi na večeru" poviem a navoniam sa. Keď som hotový vezmem si peňaženku a mobil. "Večer som späť" poviem a vidím, že čaká, že sa rozlúčim. Ja to ale nedokážem. "Ahoj" je jediné čo poviem. "Večer som späť" poviem keď prechádzam okolo ostatných. Oni nič nepovedia. Nasadnem do auta a idem pre Liv. "Vyzeráš nádherne" poviem keď stojím pred jej domom. Dám jej pusu na líce a nastúpime do auta. Keď prídeme do reštaurácie poviem recepčnej svoje meno a ona nás zavedie k stolu. Nečakáme dlho a rodičia sú tu. Zvítame sa a ja im predstavím Liv ako svoju priateľku. Mama s octom len pozerajú či to myslím vážne. Ja ale Liv pobozkám na líce a ona sa zasmeje. Celý večer sa smejeme a rozprávame. Na rodičoch vidno, že im to je príjemné. Liv sa ospravedlní, že si musí ísť prepudrovať nos čo je pre mňa signál. Idem za ňou a tak aby to bolo vidno ju zastavím a pobozkám. Jedným očkom pozerám či to rodičia vidia. Vidia ale spolu s fotografom ktorý nás odfotí a už niet úniku. Zajtra to bude po celom LA. Spokojné tváre rodičov sú pre mňa ale väčšie víťazstvo. Šťastie mojej rodiny má prednosť pred mojim. Viem, že Jess bude peniť. Ale takto môžme doštudovať. Budeme mať z čoho žiť. Môžme chodiť ďalej do školy. Ona môže byť s Danielom. Ja budem po vysokej viesť otcovu spoločnosť. Jess si môže robiť čo chce. Proste to je výhodnejšia varianta. Čo ale poviem Zachovi?

S mamou a otcom sa rozlúčime. "Čo bude ďalej?" spýta sa Liv keď ju vezmem domov. "Neviem" povzdychnem si. "Jake" chytí ma za ruku. So slzami v očiach na ňu pozriem. "Liv. Prosím povedz mi, že som nespravil to čo si myslím" poviem a zastavim pred jej domom. "Podpísal som zmluvu s diablom" poviem a ona ma objíme. "Pomôžem ti" povie a pohladká ma. "Ďakujem, že si stále pri mne keď to potrebujem" poviem a pozriem sa na ňu. Ona sa usmeje a chytí ma za líce. Postaví sa na špičky a pobozká ma. Tento bozk jej ale opätujem. Chytím ju okolo pása a spolupracujem. Keď sa odtiahne popraje mi dobrú noc. Nechá ma tam stáť a odíde. Žeby som cítil niečo aj k nej?

Evans twins {SK}Where stories live. Discover now