~Herronovci~

407 15 0
                                    

Jake
Ani v našom prípade nemôže všetko skončiť happy endom. "Jakie vstávaj" začne ma budiť Zach. "Čo sa deje?" otočím sa na druhú stranu. "Dnes prídu moji rodičia" a v tejto chvíli som bol už úplne bdelý. "Čo?" spýtam sa vystrašene. So Zachom sme spolu už sakra dlho ale jeho rodičov som stretol len 2-krát. Nebol to príjemný zážitok. "Prečo?" dodám keď nereaguje. "Chcú prísť na návštevu" povie zúfalo. "Sme v riti"

"Príde aj Reese a Ryan?" spýta sa Jess, keď nám pomáhajú všetci upratať a pripraviť sa na príchod tejto tragédie. "Áno" povzdychne si Zach. "Toto budete riadna show" zasmeje sa Daniel. "Haha! Keby prišli tvoji rodičia nesmial by sa čo?" vráti mu ranu Zach. "Vďaka bohu neprídu a môžem sa smiať tebe" podpichne ho. "Dobre, chalani. Kľud. Sústreďte sa" povie Jess ale náš čas sa pomaly ale isto kráti. "Tvoji rodičia ma nemajú v láske" prídem za Zachom. "Láska" povie a objíme ma. "To neni pravda. Len im trvá zvyknúť si nato. Ale to nieje dôležité" usmeje sa. "Vieš ale čo je?" chytí moji bradu medzi palec a ukazovák. Pozriem sa mu do očí. "To, že ťa milujem" povie a moje srdce vynechá pár úderov. Aj keď sme si toto povedali už veľakrát stále to je také ako prvýkrát. "Aj ja teba" poviem a on ma s úsmevom pobozká. Začne sa vojna v ktorej ako vždy môj Zachy prehráva. Ten výškový rozdiel je naozaj komický. On musí stáť na schodíku aby bol taký vysoký ako ja. Začneme sa smiať. "Dobre, trpaslík môj. Pustime sa do práce" poviem a on sa na mňa s červenými líčkami zamračí. Zasmejem sa a ešteraz ho rýchlo pobozkám.

Herronovci sú už pár minút od nášho domu. Som nervóznejší a nervóznejší. "Všetko je nachystané?" spýtam sa už asi 10-krát chalanov a Jess. "Áno, Jake. Neboj dáme to" ubezpečí ma Jess a objíme ma okolo pása. "Len aby" poviem a ona mi upraví košeľu. "Si dokonalý" usmeje sa a jej úsmev aj keď nervózne opätujem. "Sú tu!" zakričí Jack. Tlak mám zrazu 200 na 300. "Poď" potiahne ma za ruku Jess. Prídem k dverám a vidím ako z auta vystupuje hnedovlasá žena veľmi podobná Zachovi. Spoznám v nej Mytu Herron. Matku Zacha. Za ňou hneď príde muž so sivými vlasmi. Josh Herron, Zachov otec. S nimi sa k našim dverám vyberie aj malá brunetka. Môže mať tak 13 rokov a brunet okolo 18-19. Všetci sa strašne podobajú Zachovi. "Ahojte" príde k ním Zach a vyobijíma ich. Potom hneď chalani a ja s Jess nervózne stojíme vo dverách. "Ahoj, Jess" príde Reese k Jess. "Ahooj" obijímu sa. "Ahoj" usmejem sa na ňu a tiež sa objímeme. "Rodičia si na teba už brúsia zuby" šepne mi v objatí. Vyvalím na ňu oči a ona sa len usmeje. "Čauko" príde ku mne Ryan a dáme si pozdrav. "Nezabudol si" zasmejem sa. "Ale kde už" tiež sa zasmeje a vojde dnu. "Dobrý deň" poviem keď príde ku mne Myta. "Ahoj" povie a zľahka ma objíme. "Dobrý" zopakujem keď sa k nám pridá jej manžel. "Dobrý dobrý" povie a podáme si ruky. "Poďte ďalej" uvediem ich dnu a všetci zasadneme k stolu. "Máte to tu útulné" usmeje sa Myta. "Ďakujeme" usmeje sa Zach vedľa mňa. "Kto každý tu býva?" spýta sa Josh. "Ja a Jake ale väčšinou je nás tu viac" odpovie poslušne Zach. "Aha a kde pracuješ Jake?" spýta sa Myta. "V rodinnej firme" poviem a dúfam, že nechcú podrobnosti. "Na akej pozícii?" spýta sa hneď Josh a ja si vymením pohľad s Jess. Naznačí mi, že to je v poriadku. "Som výkonný riaditeľ a spolumajiteľ" usmejem sa a chalani na mňa pozrú. Myta a Josh si vymenia prekvapené pohľady. "Vieš. Musíš sa vyrovnať nášmu synovi" povie Josh a Zach mi pod stolom povzbudivo stisne ruku. "Samozrejme" poviem kľudne ale zlosť vo mne vrie. "Aj tak som prekvapený, že Zach skončil s.... chlapcom" odfrkne si pobavene Josh. Myta sa len rozpačito pozerá do taniera. "Otec" napomenie ho Zach. "Mal si mať rodinu! Ženu ako sa patrí!" povie Josh a napije sa červeného vína, ktoré pijeme. "Dúfam, že niesi aspoň ten dole!" povie a Myta sa naňho šokovane pozrie. "To by stačilo!" postaví sa Zach a tresne po stole. "Keď si sem mňa a Jakea prišiel urážať tam sú dvere!" ukáže na vchodové dvere. Josh sa naňho s hnevom v očiach pozrie a postaví sa. "Pre tvoju zaujímavosť, otec. Som ten dole!" povie a ostatní sa potichu uchechtnú. "Myta, deti. Odchádzame" pozrie sa Josh na Zacha pohŕdavo. "Ty si choď" povie Ryan a ďalej si spokojne sedí. "Ryan!" vykríkne Josh. "Ja tiež ostávam" povie Reese a preloží si ruky na hrdi. "Myta ideme" povie a Zachova matka aj keď s nevôľou ide s ním. Zach za nimi zabuchne dvere. "Poďme sa kľudne najesť" povie a všetci sa pustia bez slova do jedla.

Jessica
Všetci sa poberú po večeri robiť si svoje. "Zach" prídem za rozstrapateným brunetom, ktorý sa venuje umývaniu riadu. Chytím ho za plece a cítim, že nieje v poriadku. Otočí sa na mňa a slzy v jeho očiach sa zalesknú. "Poď sem" poviem a vtiahnem ho do objatia. Pritiahne si ma k sebe tak silno, že sa musím usmiať. "Bude to v poriadku" pohladkám ho po chrbte. Potiahne nosom a aj keď plače je stále zlatý. Čo ma prekvapuje je, že neni o toľko vyšší ako ja. "Spolu to vyriešime" chlácholím ho ďalej. Po chvíli sa odtiahne a ja mu utriem slzy. "Ďakujem, Jess" usmeje sa. "V pohode, švagrík" žmurknem naňho. On aj cez slzy sa na mňa usmeje. "Už to preberiem" ozve sa za mnou o zárubňu opretý Jake. "To mi je jasné" poviem a prídem k nemu. "Len nie tak hlasno ako minule" poviem a rýchlo prejdem okolo neho. "Jessica" zahriakne ma a ja sa len zasmejem. Prídem do obývačky kde Corbyn drgí Ryana vo Fortnite a ostatní ich sledujú. Hodím sa na gauč vedľa Jacka. "Jeeeess" zatiahne keď si cez neho prehodím nohy. "Problém?" spýtam sa so zdvihnutým obočím. "O tom pochybujem" odpoviem si sama a uškrniem sa. Jack len pretočí očami a začne ma štekliť. "Averyyyyyy" začnem sa smiať. Keď už nemôžem lapiť dych prestane. "Máš dosť?" spýta sa Daniel vedľa neho. "Nikdy!" zasmejem sa a teraz ma začnú štekliť obidvaja. Toto mi chýbalo....

Evans twins {SK}Where stories live. Discover now