~Otec & Wales~

274 17 12
                                    


Nová časť a konečne s odpoveďou na vašu dlhopodávanú otázku! 😂❤️ Užite si ju a napíšte do komentárov ako sa Vám páčila! 😍😱

Jessica
V tej chvíli, keď predomnou stála Rachel a víťazoslávne sa uškŕňala, tak som si myslela, že jej vyškriabem oči. "Jake drž ma! Prisahám, že ju zabijem!" otočím sa na môjho brata. "Ale Jess! Veď pokoj" usmeje sa na mňa tá falošná sviňa. "Pokoj! Ja ti dám pokoj! Vypadni z tohto domu lebo ťa z tadeto vlastnoručne vykopnem! Ver mi, že to zažiť nechceš!" šteknem na ňu a Corbyn ma chytí za ruku. Z druhej strany ma chytí Jake a môj tep sa začne pomaly dostavať do normálnych noriem. Až dokým Rachel nechytí Daniela za ruku. "Prečo si taká nepriateľská? Veď som vás len odišla pozrieť" tvári sa nevinne. Daniel jej ruku strasie, čo ma trošku poteší. "Ideš sa pobaliť, Danielko?" spýta sa a mňa napne. Danielko? Vážne? Toto je nočná mora! "Rachie chcem sa s nimi porozprávať. Okej? Počkaj vonku" povie a ona sa zamračí. "Dobre ale nebuď dlho" dá mu pusu na líce a ja pretočím očami. Odíde a Corbyn s Jakeom ma pustia. "Myslíte, že to je dobrý nápad?" spýtam sa ich a mám sto chutí zobrať ten najväčší nôž, čo Liz má v kuchyni a ísť za tou mrchou. Mala som podozrenie, že som chorá, keď som si predstavovala ako Rachel režem na pol a jej vnútornosti vešiam po okolí. Pri tej predstave som o tom reálne uvažovala. Potriasla som ale hlavou a vrátila sa do reality. "Čo to, do pekla, má znamenať?! Daniel James Seavey ty si sa úplne zbláznil?! Čo ti dala? Perník, kokaín, metamfetaním,....?!" začala som rozhadzovať rukami. "Jess ukľudni sa" povie úplne kľudne. "Nie, neukľudním! Ty si sa tuším zbláznil!" poviem a pred totálnym výplachom žalúdka ho zachráni Jamie, ktorý začne plakať. "Idem?" spýta sa Corbyn ale ja pokrútim hlavou. "Idem ja" poviem ale Daniel ma zastaví. "Chcem ho ešte pred odchodom vidieť" povie a ja sa naňho nemo pozriem. "Kam odchádzaš?! Daniel, prosím zobuď sa" pozriem sa naňho so smútkom v očiach. Daniel nič nehovorí a tak ho chytím za ruku. Zoberiem ho hore a zatiahnem k malému do izby. "Toto je tvoj syn, Daniel" ukážem na Jamieho. Vezmem ho do rúk a prinesiem k Danielovi. "Ale môže byť aj Corbynov" oponuje mi. "Nie, nemôže" poviem a on sa zamračí. Podám mu ho a prídem k šuflíka. Vytiahnem odtiaľ obálku a podám mu ju. On mi zase na oplátku podá nášho syna a začne čítať dokumenty v obálke. Jeho pohľad zostane nečitateľný až dokým sa nezmení na prekvapený. Obálku položí na komodu, ktorej sa chytí asi od šoku. "Je môj" povie a ja neviem, či je prekvapený alebo sklamaný. "Je tvoj" zopakujem a on sa na mňa šokovane pozrie. "Nečakal si to?" spýtam sa neisto. "Úprimne, myslel som si, že bude Corbynov" pousmeje sa. "Ale to je super! Ja som otec!" povie a zrazu žiari ako najjasnejšia hviezda. "Si otec" poviem a jeho radosť by sa dala krájať. "Ale to znamená, že...." začne ale potom akoby ho zarezali. Nepovie ani slovo. Len sa zabalí a odíde. Jamie sa pozrie do mojich očí v ktorých sa zalesknú slzy. "Odišiel...."

Faith
Lietadlo. Ja sama.... v lietadle. Dýchaj, Faith! Dýchaj! Opakujem si túto vetu stále dookola. Keď už máme pristávať, čo je najhoršia časť letu, tak sa kŕčovito chytím lietadla a snažím sa nevnímať, že som krôčik od smrti. Vybehnem z lietadla ako zmyslov zbavená. Keď mám pevnú pôdu pod nohami tak sa rozbehnem smer východ. Vezmem si batožinu a keď uvidím chalana celého v čiernom ako nedočkavo čaká v hale, musím sa pousmiať. Prídem k nemu zozadu a dám mu ruky na oči. "Kto som?" spýtam sa a cítim ako sa pousmial. "Jess?" spýta sa a ja sa zamračím. "Prosím?!" spýtam sa urazene. On chytí moje ruky do svojich dlaní a otočí sa na mňa. "Ale, Faith! Veď jasné, že to môžeš byť jedine ty!" vtiahne ma do objatia tak, že musím nohy obtočiť okolo jeho pása. "Leo! Sekne ťa!" zasmejem sa, keď so mnou začne točiť. "Veď si ako pierko, Faithieee" zasmeje sa a položí ma na zem. "Kde už" poviem a tiež sa zasmejem. "Tak rád ťa konečne vidím" objíme ma druhýkrát. "Veď si mi napísal pred 2 dňami" pretočím pobavene očami. "Ale bola to ako večnosť!" uškrnie sa a vezme mu kufor. "Aby ti bolo jasné spíš u mňa a nie ako odpoveď neberiem!" začne ma ťahať za ruku k východu. "Aký nekompromisný!"

Prídeme k autu kde čaká Charlie a nejaké dievča. Má dlhé hnedé vlasy a veľmi prívetivý úsmev. "Faith!" vyhlási Charlie a hneď ma vtiahne do hrejivého priateľského objatia. "Charles!" vyhlásim a on s úsmevom pretočí očami. "Celá Jessica" odfrkne si. "Ahoj! Som Ana" usmeje sa a vtiahne ma do objatia. "Ahoj. Som Faith ako si už mohla počuť" zasmejem sa a ona so mnou. Jej pozitívna energia bola príjemná a hneď som vedela, že si budeme rozumieť. "Ideme k Vám, Leo?" spýta sa Charlie a Leo mi niečo pošepká. S Anou sa na seba veľavýznamne pozrieme a potom sa zasmejeme. Ja s Leom si sadneme dozadu a Ana s Charliem dopredu. "Prvá návšteva Walesu?" spýta sa cestou Charlie. "Vlastne Veľkej Británie celkovo" zamyslím sa. "Nikdy si tu nebola?" spýta sa prekvapene Leo. "Nemala som príležitosť" myknem plecami s úsmevom. "Tak to musíme napraviť!" vyhlási Ana a chalani tiež s radosťou súhlasia. "Na ako dlho si tu?" spýta sa vzápätí. "Na ako dlho bude možné" myknem plecami a Leovi sa rozžiaria oči. "Čo, Devries? Nevieš sa ma nabažiť už teraz?" uškrnie sa a začnem ho štekliť. Skončí to ale tak, že on je nadomnou a šteklí ma tak, že lapám po dychu. "Dobre, dobre! Vzdávam sa" zasmejem sa a on prestane. "Deti" pokrúti Charlie hlavou. "Komu hovoríš dieťa?" zazrie naňho Leo. "Faith!" vyhlási Charlie a ja pretočím očami. "Mám už 16!" poviem ale až potom si uvedomím, že Charlie má asi toľko, čo chalani z WDW a Leo okolo 20-21. Ana tuším toľko, čo Charlie. "Krásny vek" povzdychne si Ana. "Oproti Vám som dieťa" odujem spodnú peru. "Nemáš sa kde ponáhľať" usmejem sa Ana a ja jej úsmev opätujem. "K tomu si ešte aj krpec" zasmeje sa Leo a ja ho zabijem pohľadom. "To neznamená, že ťa neviem nakopať, Devries!" vyhlásim a Charlie zastaví s autom pred domom. "To chcem vidieť!" vyhlási Leo a vystúpi. "Veď uvidíš!"

Evans twins {SK}Where stories live. Discover now