~8~

723 23 1
                                    

Jessica
Kde ten môj blbý brat je a prečo mi nedvíha mobil?! Mama s otcom ešte niesu doma tak má šťastie ale keď prídu a nebude tu tak je v tom až po uši. "Jake dvihaj už ten mobil!" nechala som mu už asi 143 správu v odkazovači. Zazvonil zvonček a ja som si uvedomila, že som ešte stále v pyžame. Utekala som pre župan a potom k dverám. Vyzerám síce ako strašidlo ale búchanie na dvere mi je prednejšie. "Ahoj Jess nevieš kde je Zach?" vtrhnu mi do domu Jack, Jonah, Corbyn a Daniel. "Nie a neviem ani kde je môj brat" zavriem dvere. "Divneee" povie Jack. "Áno a keď tu do 2 hodín nebude, rodičia sa vrátia z práce tak ho pošlú na vojenskú školu a ja budem jedináčik" hodím sa na gauč. "Ale Jessie neboj sa bude to okej" pritiahne si ma k sebe Daniel. "Vrkú vrkú! Niečo sa nám tu rysuje" začne rýpať Corby. "Úprimne radšej by som riešil toto ale stále tu máme nezvestné 2 osoby" pripomenie nám Jonah. "Kedy ste naposledy videli Zacha?" začnem zisťovať. "Keď včera večer odchádzal z domu" odpovie mi hneď Jack. "Divné. Jake sa tiež večer vyparil a nič nikomu nepovedal" začnem rozmýšľať. "Je jasné, že šli niekam spolu" zasmeje sa Daniel. "Ani jeden ale nedvíha mobil" pokrúti hlavou Corb. "Dúfam, že sa im nič nestalo" poviem ustarostene.

Jake
"Čo keď nám nato prídu?" poviem pomedzi bozky a prevalím Zacha pod seba. "Tak o starosť menej" zasmeje sa a sadne si na mňa obkročmo. "Myslíš, že im to nebude vadiť?" spýtam sa zamyslene. "Jake môžeš prestať stále preberať to isté dookola a radšej sa venovať iným veciam?" spýta sa s úškrnom. "Ani nevieš ako dlho som o tejto chvíli sníval" poviem a začnem jeho hruď obdaruvávať jemnými bozkami. "To sme dvaja" vzdychne. Ako je zvykom tieto pekné chvíle vždy niečo preruší a tentoraz to bola pokojová služba. "Hneď to budeee" zakričím a so Zachom sa začneme obliekať. Všetko dáme do pôvodného stavu a opustíme hotel. Keď už sme vonku začneme sa smiať. "Toto si musíme zopakovať" zasmeje sa Zach. "Zopakoval by som si to aj teraz hneď" chytím ho za ruku ale on ma hneď pustí. "Tu nie, Jake" povie a mňa to zarazí. Len sa mi to zdá alebo ma len využil. Chce ma takto využívať častejšie? Som len náhrada Jacka? Alebo ako to mám chápať?

Jessica
Prišla mi správa, že Jake ide domov. Prečo sa mi zdá, že nebude sám? Hneď ako sa otvorili dvere a moje očakávania sa potvrdili som sa len chytila za hlavu. Už dlhšie mám podozrenie, že niečo nieje v poriadku s Jakeom. Zach je na chalanov, čo keď?! Ale veď môj brat je hetero! Mal aj frajerku! Ale to nič neznamená.... Ach Jake čo sa to s tebou v tomto LA stalo...
"No aha kto sa uráčil objaviť" povie posmešne Corbyn. "Sorry chalani mal som Vám napísať" povie Zach okamžite. "Jessica aj ty mi prepáč mal som nechať aspoň nejaký odkaz" obijime ma. "Kde ste boli pre boha?" spýta sa Daniel. "Veď v bare" zasmeje sa Zach. "Od včera?" spýtam sa nechápavo. "Prespali sme v hoteli" vysvetlí Jake. "Aaaaha" poviem podozrievavo. "Veď ich už nevypočúvajte toľko" bráni ich Daniel. "Okeeej. Spýtam sa vás takto. Viete čo je kastrácia?" uškrniem sa. Vyvalia na mňa oči a Jake sa začne smiať. "Ak to totiž nechcete zažiť na vlastnej koži mali by ste vypadnúť kým prídu naši rodičia"  zasmejem sa. "Ahojteee" zakričí Corbyn a ako prvý ma obijíme preskočí gauč a už ho niet. Za ním ide vysmiaty Jonah, ktorý spraví to isté ale bez preskakovanie gauča. Jack len prekrúti očami a keď ma obijíma zoberie ma na ruky. "Jaaack" vykríknem. "Keby som ťa nezobral na ruky Daniel by už nemohol mať deti" nahodí úškrn. "To je milééé. Ale už by si ma mohol pustiť. Lebo keď ťa takto nájdu naši tak si skončil" zasmejem sa a on ma rýchlo položí na zem. "Nebuďte dlho" povie keď ma obijíma. "Dnes sa ešte uvidíme dúfam?" spýta sa Daniel. "Jasneee" poviem dám mu pusu na líce a on už uteká. "Zachy ak ti je život drahý utekaj" zasmejem sa. "Jasne ale poobede by ste mohli prísť k nám" povie a ako posledný obijime mňa ja môjho brata. "Dohodneme sa" usmejem sa a on uteká za chalanmi. "Najdlhšie lúčenie v mojom živote" skonštatujem. Jake mi ale neodpovedá. Len čumí do blba a červená sa. "Jake musíme sa porozprávať" vyhlásim a sadnem si na gauč. Zachránia ho ale rodičia ktorý akurát prišli. Zach dilino nezavrel dvere. "Prečo je otvorené?" spýta sa mama miesto pozdravu. "Eeeeehm prihoreli nám raňajky tak sme museli vyvetrať" poviem prvú blbosť ktorá ma napadne. Rodičia mi to vďakabohu zhltnú. Viac sa už nebavíme tak utečiem do izby. Ale to s Jakeom a Zachom mi stále vŕta v hlave.

seaveydaniel: Už teraz mi chýbaš 💔
itsjessicaevans: Veď ste odišli pre 15 minútami 🙃
seaveydaniel: Nevadí 😘
itsjessicaevans: To s Jakeom a Zachom mi stále vŕta v hlave 🧐
seaveydaniel: Myslíš žeby medzi nimi dačo bolo? 🤭
itsjessicaevans: Je to veľmi divné ale neni to nemožné 🤔
seaveydaniel: My nato prídeme 😉
itsjessicaevans: Pátranie sa začína🧐😆

Evans twins {SK}Where stories live. Discover now