~Stará známosť & viac ako to~

287 19 5
                                    

"Vy spolu chodíte?"

"Kto? Čo?" spýta sa Harvey nechápavo. "Veď vy dvaja" povie Faith zamračene. Pozriem sa na Harveyho a chytím sa za hlavu. "Pre boha ty si myslíš, že sme teploši?!" povie šokovane ale potom sa začne smiať. Faith a Danny sa pozrú na mňa. Ja si radšej sadnem a vypijem koktejl naex. "Počkať. Ty si teplý? Ale veď nemôžeš" zamračí sa Harvey. "Som bisexuál" poviem a jemu sa zjavne uľaví. "Už som sa zľakol. Neviem čoby si potom robil s tými babami v tvojej posteli. Hral karty?" dostane záchvat smiechu ale ja sa len uchechtnem. "Takže ste len kamaráti?" spýta sa Faith a sadne si k nám. "Skôr parťáci" uškrnie sa na ňu Harvey a ja mu naznačím, že toto je zakázané územie. "V balení báb?" spýta sa Danny so zdvihnutým obočím. "A v pití!" vyhlási Harvey a vypije si. "No super" odfrkne si Danny. "Počkaj! Ty to máš potom ešte lepšie. Môžeš ísť aj po chalanoch" povie Harvey akoby objavil Ameriku. "Z kade vieš, že som už nešiel" usmejem sa perverzne. "Evans ty starý perverzák" drgne ma do ramena. "Už sa v tebe strácam" povzdychne si Faith frustrovane. "Zmenil som trošku životný štýl" myknem plecami. "Mala by si aj ty. Nebudeš večne mladá. Treba si užívať" povie Harvey smerom na Faith a tá očervenie. "Mám 16!" štekne naňho. "Veď vravím" zasmeje sa a ja sa len chytím za hlavu. "Poď, Faith. Ideme" vyhlási Daniel a oni sa postavia. "Ako s Leom?" spýtam sa ešte pred ich odchodom. "Leondre Devries?" spýta sa hneď Harvey. "Ty s ním chodíš?" dodá a pozrie sa na Faith. Tá sa nejako nemá k odpovedi. "Určite" poviem s úškrnom. "Mali by sme ho zavolať niekedy s nami von" povie mojim smerom Harvey. "Spamätaj sa, Jake"

__________________________

itsjessicaevans

itsjessicaevans: I love u to the moon and back ❤️🌙💫👥: @corbynbesson ♥️: 160k 💬:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

itsjessicaevans: I love u to the moon and back ❤️🌙💫
👥: @corbynbesson
♥️: 160k
💬:

ashleymaebesson: Prajeeem😍❤️ Ste spolu strašne zlatí 🥺💞
ebenofficial: Konečneee😂❤️ Gratulujem 😉💕
babyariel: Gratulujem 💓
tatedoll: Som za vás šťastná 💝😍
jordan_besson: Gratulujem 🥰 Musíš nás už normálne zoznámiť @corbynbesson 🤣😁
saskiacarolina_: Očakávame vás na návšteve 😘
___________________________

Jessica
Faith mi písala, že Jake je natom zle. Nevidela som ho už dlho ale naposledy sa mi nezdalo, že by niečo nebolo v poriadku. "Chceš ísť za ním?" spýta sa Corbyn, keď akurát doumývam riad. "Musím. Je to môj brat a bol tu vždy pre mňa" poviem a dám pusu na čelo malému. "Aspoň ťa tam hodíme. Však, drobec?" povie a usmeje sa na malého. "Tak toto sa neodmieta" zasmejem sa a pobozkám ho. Vybehnem hore a oblečiem sa:

Spravím si make up a vlasy si vyžehlím

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Spravím si make up a vlasy si vyžehlím. "Pristane ti to" ozve sa z dvier, keď robím ešte posledné úpravy svojho zovňajšku. "Teba nikdy neprestane baviť sledovať ma, čo?" spýtam sa s prekríženými rukami a otočím sa naňho. "Stále totiž nemôžem uveriť, že si moja" povie potichu a ja prídem pomalými krokmi k nemu. "Som len tvoja, Corbyn" poviem a on si ma pritiahne za pás k sebe. "Nikdy nikomu viac nedovolím aby mi ťa zobral"

Daniel
"Myslím, že Jake nieje úplne v poriadku" povie Faith, keď vyjdeme z reštaurácie. "Je pravda, že ty a Leo spolu chodíte?" spýtam sa ignorujúc, čo povedala. Zostane zaskočene stáť pred autom. "Nechodíme" povie potichu. "Neznieš veľmi presvedčivo" poviem a sadnem si do auta. "Daniel...." povie a sadne si na sedadlo spolujazdca. "Nemusíš mi nič vysvetľovať. Môžeš chodiť s kým chceš" je posledné, čo poviem. Potom už ostane medzi nami len nepríjemne ticho...

Faith
"Prečo ti to tak vadí?" spýtam sa, keď mi to cestou do domu nedá. "Nevadí..." povie ale pochybnosti v jeho hlase sú zjavné. "Daniel..." prekrížim si ruky cez seba. "Len nechcem aby ti ublížil" povie nakoniec. "Neublíži" poviem hneď ale on pokrúti hlavou. "Odkiaľ to môžeš vedieť?" spýta sa zase útočne. "Lebo ho poznám?" spýtam sa skôr ako otázku. "Ako dobre ho poznáš? Mohol mať milión báb a ty budeš len ďalšia na jeho zozname. Využije ťa a potom ťa odkopne" odfrkne si Daniel a pozrie sa inam. "Odkiaľ toto môžeš vedieť? Bola som uňho doma a bývala s jeho rodinou. Poznám ho rovnako dobre ako vás" vrátim mu ranu a radšej sa vyberiem do domu za Zachom. Daniel tam ostane stáť. "Niesi môj otec ani brat, Daniel" otočím sa ešte vo dverách. "Záleží mi na tebe, Faith" otočí sa na mňa a pozrie sa mi do očí. "To ti nezazlievam ale neznášam, keď sa mi niekto pletie do života a poučuje ma" povzdychnem si nakoniec. "Ja sa o teba len bojím. Prepáč ak to vyznelo zle..." zastavím ho tým, že ho objímem. "Ty mne prepáč, Danny" poviem mu do hrude. Pritiahne si ma bližšie k sebe a dá mi pusu do vlasov.

Jessica
Rozlúčila som sa s Corbynom a Jamiem. Pozrela som sa na vysokú budovu predomnou a s povzdychnutím sa vybrala dnu. "Dobrý deň" pozdravím sa recepčnej. "Hľadám svojho brata, Jakea Evansa" dodám a ona sa na mňa prekvapene pozrie. "Meno?" spýta sa a ja sa zamračím. "Táto firma patrí mne. Robíte si srandu?" spýtam sa šokovane. "Prepáčte, slečna. Ale neviem kto ste" povie arogantne. "Tak počúvajte ma..." začnem ale môj brat sa tu zjaví ako tieň. "Jessica, sestrička" zjaví sa vedľa mňa. "Noemi správaj sa k nej slušne, jasné?" upozorní recepčnú. "Jake do tvojho bytu okamžite" zavrčím naňho a jemu hneď zmizne úsmev z tváre. Prídeme do výťahu a on zatají dych. "Ak si počula čokoľvek nechaj ma vysvetliť ti to" začne sa hneď obhajovať. "Takže nespávaš každý deň s inou? Nechodíš flámovať do barov? Nemáš nového kamaráta, ktorý ťa ťahá dole ešte viac? Neni to tak, Jake?" vyčítavo sa naňho pozriem. "Nooo neni to celkom tak" zatne zuby. Vyjdeme z výťahu a Jake ma zavedie do jeho bytu. "Ejhaaaa zase tak preto si zmizol... Šiel si po novú kočku, Jakieee" zasmeje sa mne veľmi známy hlas. Potom sa objaví aj osoba, ktorú som dúfala, že už nikdy neuvidím. "Jessica?" spýta sa a spadne mu z ruky pohár s priesvitnou tekutinou, ktorú práve pil. "Harvey?" spýtam sa s vyvalenými očami. "Vy sa poznáte?" spýta sa Jake prekvapene. "Viac ako to...."

Evans twins {SK}Where stories live. Discover now