~Hlúposť & SIM karta~

288 18 11
                                    

Daniel
"Ja som niekoho zabil ale bol to omyl prisahám!" poviem zúfalo. Faith vyvalí oči. "Hovor" povie stále zaskočene. "Boli sme na párty a Rachel ma spolu s jednou babou, ktorá bola totálne mimo, zatiahne do nejakého bytu. Všetci sme v sebe už niečo mali a to dievča malo so sebou ešte nejakú drogu. Rachel niekam odišla a ona sa na mňa vrhla. Bol som mimo a nechcel som s ňou nič mať. Naštvala sa a ja som jej povedal nech si to dá" hovorím rýchlo a Faith ma počúva s vážnou tvárou. "Začala sa dusiť a v tom pribehla aj Rachel. Chcel som zavolať sanitku lebo nedýchala. Rachel ma ale odtiahla preč. Cestou som zavolal sanitku a z úkrytu sledoval ako pre ňu prišli. Vidiel som ju už ale vo vreci. Bola mŕtva..." poviem so slzami v očiach. "Neni to tvoja chyba" povie nakoniec Faith. "Je! Ja som jej povedal aby si to dala" poviem zúfalo. "Ale aké dôkazy má proti tebe Rachel?" spýta sa zrazu. "Bola tam kamera. Natáčala to" poviem so vzlykom. "Tak ale je tam vidno, že si ju zabil ale, že to bolo jej či?" spýta sa a ja sa zamyslím. "Vlastne áno" prikývnem. "Tak potom?" spýta sa ale ja pokrútim hlavou. "Nemôžem, Faith. Nechcem aby to hocikto ďalší vedel"

Jessica
Po Zachovi už pár hodín nebolo ani stopy. "Som idiot! Som strašný idiot!" panikári Jake. "Veď ho ešte stále milujem! Prečo som to spravil?!" rozkrikuje sa. "Lebo si idiot" odpoviem mu jeho odpoveďou. "Čakal som skôr radu, sestrička" zabije ma pohľadom. "Čakaj kým príde a potom sa s ním porozprávaj"

claireevans: Už si o tom povedala Jakeovi?
itsjessicaevans: Nie. Práve sa rozišiel so Zachom nepotrebuje ďalšie problémy
claireevans: To mi je ľúto
itsjessicaevans: Nehraj to na mňa, mama. Máme dohodu a podľa toho sa aj správaj
claireevans: Dobre ale stále ste moje deti a zaujíma ma čo s vami je
itsjessicaevans: Zaujímavé, že doteraz ťa to vôbec nezaujímalo
claireevans: Spravila som chyby ale chcem ich napraviť
itsjessicaevans: Splň dohodu a potom sa môžeme baviť, čo ďalej

"S kým si píšeš?" príde ku mne do izby Corbyn. "Zavri dvere, prosím" povzdychnem si a odložím mobil. "Ak nato chceš skočiť tak pôjdeme do hotela, nie?" uškrnie sa ale keď uvidí môj výraz zvážnie. "Čo sa deje, Jessie?" spýta sa ustarane. "Ozvala som sa matke" povzdychnem si a on sa na mňa prekvapene pozrie. "Prečo?" spýta sa a ja rozmýšľam ako mu to diplomaticky povedať. "Ohľadom Faith" poviem a on je zjavne šokovaný. "Chcem aby sa o ňu jej otec staral" poviem chladne. "Povedala som jej kde je a uzavrela s ňou dohodu" dodám a on nahodí nečitateľný výraz. "Akú?" vyjde z neho. "Keď splní na čom sme sa ohľadom starostlivosti o Faith dohodli tak jej vrátim Johnnyho a bude sa môcť stretávať s Jamiem" vysvetlím mu a on sa nejako nevyjadruje. "Myslíš, že to je dobrý nápad?" spýta sa neisto. "Myslím, že Faith treba pristrihnúť krídla" zasmejem sa chladne. "Ako myslíš" povie potichu a dosť smutne. "Deje sa niečo?" chytím ho za ruku. Pozrie sa na naše prepletené prsty. "Stále miluješ Daniela?" spýta sa otázku, ktorú som nečakala. Prekvapená mu dobrých pár sekúnd nič nepoviem. "Ublížil mi a viac sa už nechcem trápiť" povzdychnem si a pozriem sa na malého. "Stále si mi ale neodpovedala" nalieha. "Nie" poviem rázne a jeho to asi prekvapení. Vlastne to prekvapilo aj mňa samú. Ale ako som už raz povedala. Stratil si moju dôvoru a aj keď je Jamieho otcom tak to neznamená, že ho musím milovať. "A mňa?"

Zach
Videl som ho všade. Jeho modré oči ma prenasledovali všade. Alkohol v mojich žilách vrel a nohy boli ako z olova. Obraz jeho pier opuchnutých od Jackových bozkov ma bodal toľkokrát, že som padol k zemi. Slzy si razili cestu po mojich lícach a z pier mi vychádzali tlmené vzlyky. Už som viac nevládal. Bol som totálne zúfalý a moje telo vypovedalo službu. Vybral som si z vrecka telefón a hľadal tam číslo jedinej osoby, ktorá mi mohla pomôcť.

"Herron si totálne na sračky" ozve sa vedľa mňa a ja s ťažkosťami otvorím oči. "Myslíš, že to neviem?" spýtam sa chrapľavo. "Tak poď" povie a snaží sa postaviť ma. "Ale musíš mi pomôcť lebo takto ma skôr stiahneš k sebe" povie priškrtene. Postavím sa na nohy a spolu bez slova prejdeme k autu. "Hlavne ma neber do toho domu" poviem, keď naštartuje. "To ani nemám v pláne" povie a vyrazí. Cestou privriem oči, ktoré ma stále štípu. Ani si neuvedomím, že som zaspal...

"Musíš ho zobrať k sebe. Nemám ho kam dať. Si moja jediná nádej" hovorí Jessica zúfalo. "Dobre ale zajtra si preňho prídeš. Keď ho tu niekto nájde budú z toho riadne problémy" ozve sa mne cudzí ženský hlas. "Bez problémov" povie Jess a počujem približujúce sa kroky. "Zach?" pocítim dotyk na ramene. Otvorím oči a kým zaostrím už ma ťahá von z auta. "Kde som?" spýtam sa potichu. "Na dnes večer tu ostaneš, dobre? Vyspíš sa a zajtra pre teba prídem" vysvetlí mi a vedie ma do nejakého domu. "Ľahni si" povie pri nejakom gauči. Som taký unavený, že takmer nevnímam kde som. Keď pocítim jemný povrch gauča a deky tak v sekunde som mimo.

Faith
Na telefóne som si našla milión zmeškaných hovor od otca. Zrazu má záujem? Tak to ani náhodou! "Rachel?" prídem k nim do izby. "Áno?" spýta sa sediaca na posteli. Daniel je zrejme v kúpelni. "Potrebujem novú SIM kartu" poviem a sadnem si k nej. "Okej. Nepýtam sa prečo. Vybavím to" povie a ďalej sa venuje mobilu. "Čo sa deje?" spýtam sa pri jej naštvanom pohľade. "Nič len môj mobil nejako blbne" povie a začne s ním búchať. 'Vírus konečne funguje' pomyslím si. "Jeej. Ahoj, Faith" vyjde z kúpeľne Daniel len v uteráku. Pri tom pohľade si ani neuvedomím, že som si kusla do pery. Pri jeho pobavenom výraze potrasiem hlavou a zabijem ho pohľadom. Proste som sa neovládla no! "Okej ja potrebujem nový mobil a ty SIM kartu!" vyhlási Rachel. "Načo ti je nová SIM?" spýta sa Daniel pri vyberaní oblečenia. "Otec ma asi našiel"

Evans twins {SK}Where stories live. Discover now