~11~

634 22 1
                                    

Jessica
Sedela som na lavičke. Okolo mňa boli stromy a výhľad na mesto. Myslím, že to bola nejaká vyhliadka. Usmievala som sa a po líci mi stekali slzy. Myslím, že ten úsmev nebol z toho, že som šťastná. Zrazu som sa postavila a prešla ku kraju. Chcela som skočiť ale niekto ma chytil okolo pása. Otočila som sa a bol to Daniel. No za ním niekto stál a než som stihla čokoľvek povedať bodol ho do boku. Kričala som..... Odstrčil do odomňa a hodil dolu priepasťou....

"Daniel! Daniel!!! Nieeeeeee" zakričala som a so zrýchleným dychom sa posadila na posteli. "Jess! Jess..." povie a vtiahne ma do objatia. "Si v poriadku?" spýta sa vystrašene. "Áno, ja len.... bol to zlý sen" chytím sa za hlavu. "Je 6 ráno" povie a ja vyvalím oči. "Myslím, že už nezaspím" jemne sa usmejem. "Poď sem" povie a pritiahne si ma k sebe. Položím si hlavu na jeho hruď. "Čo sa vlastne stalo?" spýta sa a ja si povzdychnem. "S mojimi a Jakeovými rodičmi to je zložitejšie..... Budeme mať súrodenca" snažím sa ukľudniť sa. "Nechápem čo je na tom zlé?" ach keby si len vedel... "Naši rodičia radšej nemali byť nikdy rodičmi" odfrknem. "Každý si zaslúži druhú šancu" oponuje mi Daniel. "Pozri teraz sú šťastní, tešia sa ale čo bude keď ich to presne baviť?" posadím sa. "Si tu ty. Budeš pre to malé vzor. Ty aj Jake" usmeje sa. "Ale ja mám len 17. Neviem ako sa starať o dieťa" povzdychnem si. "Nehádž hneď flintu do žita. Ešte to nieje ani na svete" zasmeje sa. "Ale raz sem príde a ja nechcem byť pritom"

Jake
Jess mala úplnú pravdu aj keď si to rodičia nechcú priznať. Po tom čo odišla som nechcel byť sám v byte s rodičmi.

official_jake_evans: Zach spíš?
imzachherron: Nie. Čo sa deje?
official_jake_evans: Môžem prísť k tebe?
imzachherron: Neviem či to je dobrý nápad. Čo sa stalo? Teraz sem prišla aj Jessie.
official_jake_evans: Nechcem to rozoberať cez chat....
imzachherron: Tak keď inak nedáš tak prídi ale prelezieš cez okno 😂😂
official_jake_evans: Pre teba všetko 😘❤️

Pobalil som si do tašky pár vecí a vyparil sa z domu. Zavolal som si taxík keďže sa mi po tmavých uliciach LA vážne nechce behať len tak. Tak ako napísal Zach som preliezol pomocou stromu na ich strechu. Potichu som zaťukal na okno, ktoré sa za pár sekúnd otvorilo. Vliezol som bez jediného ceknutia dnu. "Ty môj Batman" venoval mi hneď z príchodu dravý bozk. "Zach nestihol som sa ani vyzliecť" zasmejem sa. "S tým ti rád pomôžem" uškrnie sa a dá mi dole bundu. Svoje pery od mojich ale neodlepí. Taška tiež skončila na zemi. Ja po chvíli priklincovaným na posteli Zachovým vlastným telom. "Toto mi tak chýbalo" zaskučí mi do ucha. "Ani nevrav" poviem a dám dole tričko aj jemu. "Dúfam že nás nepočujú" prevalím ho pod seba. "Keby aj hej no a čo" týmto ma prekvapí. "Nemáme sa predsa prečo skrývať"
Tak to aj bolo..... Zhodili sme lampu takže o nás vie minimálne polka domu ak nie celá ulica....

/-/-/-/-/-/

Dnešné ráno bolo asi najkrajšie v mojom živote. Zach spokojne odfukoval a ja aby som ho nevyrušil som pomaly vstal a obliekol sa. Bol som strašne hladný a keďže vstávam skoro ráno, proste neviem spať, som zišiel dole do kuchyne. Otvoril som pomaly chladničku a vybral si z tade džús. Pri pití ma ale vyrušili kroky. Chcel som sa skryť ale bolo neskoro. "Jake? Pre boha čo tu robíš?" spýta sa Jack a ospalo si šúcha oči. "Ja?...... ehm pijem?" ukážem na krabicu džúsu v mojej ruke. "Ale v našej kuchyni? O 6 ráno?" nechápe. Prižmúri oči. "Spal si u Zacha! To bol ten buchot! Už mi je to jasneeee" uškrnie sa. "Jack prosím nechaj si to pre seba...." poviem potichu. "Myslíš, že to už nevie každý obyvateľ tohto domu? Tu nič neutajíš, Jakie" poučí ma a začne si robiť nejaké jedlo. "A..... Aký máš nato názor?" spýtam sa nervózne. "Prajem Vám to" otočí sa a usmeje. "Fakt? Lebo Zachovi na tvojom názore záleží" ujde mi to.... "Prečo?" prižmúri na mna zase oči. "Ehm..." zakokcem sa. "Si jeho najlepší kamarát.... veď mu musí záležať na tvojom názore" zahovorím ho. "Vlastne áno" prikývne. "Ste pekný párik. Dúfam, že Vám to vydrží" povie a vyparí sa. Je pravda, že Jack Avery mi práve povedal, že mi to praje? Dúfam, že snívam. Pokrútil som hlavou a utekal zase do Zachovej izby. Spokojne som sa vyvalil vedľa Zacha, ktorý ma hneď objal.

itsjessicaevans: Jake? Si u Zacha?
official_jake_evans: Áno....
itsjessicaevans: S Danielom sme vás počuli v noci 😏
official_jake_evans: Mladá dáma je neslušné odpočúvať cudzích ľudí! 😡
itsjessicaevans: Toto sa nedalo prepočuť 😏😏
official_jake_evans: Heeej moja zlatá a čo si ty robila u Daniela?? 🤔
itsjessicaevans: Nemeň tému! 😂
official_jake_evans: Veď ja si na vás dohliadnem neboj nič 😘
itsjessicaevans: Nápodobne braček😜

Evans twins {SK}Where stories live. Discover now