~Tigerbeat & nové slzy~

283 16 27
                                    

⬇️⬇️ Dôležité! Prosím prečítajte si to! ❤️❤️🥺🥺⬇️⬇️

Info o ŠPECIÁLE:
1, K napísaniu špeciálu potrebujem aby ste napísali do komentárov mená postáv, ktorých pohľady tam chcete  a tie postavy, ktoré budú v komentároch najviac tam budú  😄💕
2, Napíšte do komentárov, čo chcete aby sa tam rozoberalo a medzi kým 🤔🤷🏻‍♀️
3, Ak máte ešte nejaké otázky na postavy kľudne mi ich napíšte a tiež ich tam môžem rozobrať 🤭😁
4, Všetky nápady sú vítane! 😁💕

___________________________

Faith
Vrátila som sa späť do Port Talbotu a vedela som, čo musím spraviť. Keď sa chcem udobriť so svojou jedinou sestrou musím jej pomôcť. Tentokrát budem ja tá, čo sa obetuje. "Leo?" spýtam sa ráno, keď sa zobudím. Áno, dobre ste to pochopili! Spávame spolu v posteli. Ale nič sa medzi nami ešte nestalo. "Hm?" spýta sa ale stále leží so zavretými očami. "Musím odísť" šepnem a doňho akoby blesk udrel. "Čože musíš?!" zlomí sa mu hlas. "Odísť.... J-ja musím pomôcť Danielovi" poviem zúfalo ale snažím sa aby som neplakala. Nechcem odísť ale musím. "Nechoď, prosím" povie so slzami v očiach. "Vrátim sa. Sľubujem" poviem a on sa posadí. "Pôjdem s tebou" povie ale ja nechcem byť tá kvôli ktorej zruší koncerty a bude lietať po svete. "Vieš, že to nejde" pohladkám ho po líci a on chytí moju ruku tou svojou. "Nenechám ťa odísť bez tohto" povie a pritiahne si ma k sebe. Pozrie sa mi do očí a keď zistí, že neodporujem.... Pobozká ma.....

Corbyn
Dni plynuli ako voda.... Malý Jamie stále rástol a nikto z nás si ani neuvedomoval ako čas letí. Ja som mal ale v srdci dieru. Celé dni som len presedel s gitarou v ruke. Rozmýšľal som, čo mám spraviť ale nevidel som žiadne východisko. Faith mi prirástla k srdcu. Tá malá blondínka si ma pekne obmotala okolo prsta! Usmial som sa pri spomienke nato ako sa vždy začervenala, keď sme sa doťahovali. To, že pri mne bola nervózna zakrývala sarkastickými poznámkami ale jej oči ju vždy prezradili.

"Corbyn?" ozve sa od dverí a ja sa prebudím zo zamýšľania. "Hm?" spýtam sa stále trošku mimo. "Písala mi Faith" povie Jack nervózne. "Vráti sa" spýtam sa s nádejou v hlase. "Nie tak celkom...." povie Jack cez zaťaté zuby. "Tak?" spýtam sa nechápavo. "Neni už u Lea ale u Daniela a Rachel" povie a mne poskočí srdce. "Čo tam robí?!" spýtam sa zaskočene. "Vraj je na návšteve ale to mi nesedí" povie s prižmúrenými očami. "Je to dosť podozrivé" prikývnem ale neubránim sa myšlienke žeby sa ona aj Daniel vrátili. "Bolo by to preveriť"

Faith
Utiekla som ako totálny srab. Leo ma pobozkal a ja som sa len zbalila a ušla. Daniel pre mňa prišiel na letisko a mňa prekvapilo, že mu to Rachel dovolila. "Som strašne sprostá" povie Danielovi a hneď ho objímem. "Čo sa stalo?" spýta sa Daniel a ja sa ho stále držím ako kliešť. "Pobozkal ma..." šepnem a on sa odtiahne ale iba tak aby mi vidiel do očí. "Ale veď to je super! Či?" spýta sa zaskočene. "Ja neviem... Nie žeby mi to prišlo nepríjemné ale nejaká časť mňa to nechcela" vysvetlím mu a on sa len zasmeje. "A pri mne to bolo aké?" spýta sa s úškrnom. "Seavey!" buchnem ho do pleca. "Ale ja sa pýtam vážne!" zakričí za mnou, keď idem smerom von z letiska. "Aj ja sa sa vážne pýtam, kde máš auto!" oplatím mu a on s pokrútením hlavy ukáže na čierne Audi neďaleko nás. "Ďakujem" poviem keď mu zakvačím do rúk svoju tašku. On pretočí očami a ja si so smiechom sadnem do auta. Neskôr si sadne ku mne a naštartuje. "Čo Rachel?" spýtam sa s povzdychnutím. "Má viac kópii toho, čo je na tom kľúči" povzdychne si.  "Čo tam vlastne je?" spýtam sa a on sa pozrie do diaľky pred nás. "Niečo, čo môže všetko zničiť"

___________________________

TIGERBEAT

Neni pochýb, že nový prírastok do škandalóznej rodiny Evansovcov, Faith Evans (16), k nim naozaj patrí! Len prednedávnom sa k nej Claire Evans (41) priznala a Faith už nezaostáva s lovením medzi veľmi blízkymi kamarátmi jej súrodencov - chalanov zo skupiny Why don't we. Corbyn, Jonah, Zach, Daniel a Jonah sa začali s Jakeom a Jessicou (21) objavovať už keď sa tieto dvojičky presťahovali do NY. Jake sa priznal k svojej orientácií a aj napriek tomu, že sa to jeho rodičom nepáčilo, vytvoril pár so Zachom Herronom (22). Jessica sa objavovala v spoločnosti Daniela Seaveyoho (24) a neskôr tiež verejne svoj vzťah zverejnili. Neskôr sa to ale zmenilo a Jessica sa podľa našich zdrojov "dala dokopy" s Corbynom Bessonom s ktorým mala pôvodne čakať aj dieťa! Podľa jej instagramových postov ale nebolo jasné, či sú tieto infomácie pravdivé! Teraz do rodiny Evansovcov pribudol nový člen - James Matthew Evans. Neni jasné koho tento maličký drobec patrí ale aj tak srdečne gratulujeme! Faith ale svojej sestre prejavuje náklonnosť iným spôsobom. To tým, že sa na letisku v Londýne objíma s možno otcom malého Jamieho. Ktovie, či Daniel a Faith netvoria nakoniec pár. Nebolo by žiadnym prekvapením, že Faith je rovnaká ako zvyšok jej rodiny!
___________________________

Jessica
Pri článku, ktorý som si prečítala vo mne vrela zlosť ale aj bolesť. Našla som v galérii aj fotky Daniela a Faith ako sa objímajú na tom letisku. Ja som z toho celého obviňovala Rachel.... Pritom je na vine moja vlastná sestra! Daniel ma nechal kvôli nej a to mi hovoril ako tie bozky preňho nič neznamenali! Rozplakala som sa a odhodila mobil niekam do neznáma. Malý Jamie spal vo svojej postieľke a ja som ho nechcela zobudiť tak som si prikryla tvár vankúšom. Zjavne to nepomohlo keďže do mojej izby vbehol Corbyn a okamžite ma objal. "Videl si to?" spýtam sa ho a on sa na mňa nechápavo pozrie. Ukážem na mobil na zemi a on sa preňho zohne. Kým si to číta tak ja si zatiaľ utieram slzy. Nakoniec mobil len položí a vtiahne ma do svojho objatia. "Zvládneme to aj bez nich. To ti sľubujem. Budem tu stále pre teba a Jamieho. Či už ako tvoj kamarát ale hocičo iného. Nikdy vás neopustím a nedovolím aby Vám hocikto ublížil. Už viac nie..."

Evans twins {SK}Where stories live. Discover now