~Arašidové maslo a uhorky~

314 17 11
                                    

Jake

itsjessicaevans: Chalani to už vedia aj Ash s Gabbie
official_jake_evans: O chvíľu som u vás
itsjessicaevans: Čo??
official_jake_evans: Som v taxíku smerom do hotela
itsjessicaevans: Jake....
official_jake_evans: Poď radšej pre mňa na recepciu

Taxík zastavil a ja som rýchlo vybehol von. Zaplatil som taxikárovi a spolu s vecami utekal smer recepciu. Tam som už videl Jess s utrápeným výrazom. "Ahoj" poviem a vtiahnem ju do objatia. "Ahoj. Prišiel si do bojového poľa, braček" povie s umelým úsmevom. "Som si toho vedomí" povie a spolu ideme hore. "Chcem ísť rovno k Zachovi" poviem jej vo výťahu. "Upozorňujem ťa, že akurát tam je Jack" povie nervózne. "Dve muchy jednou ranou" poviem a ona prikývne. Odvedie ma k izbe a zaklope. "Vyrieš to" povie a dvere sa otvoria. "Čo tu robíš?" spýta sa Jack. "Aj ja ťa rád vidím" poviem ironicky. "Super! Došli Evansovci 'ničitelia životov'" vyhlási Zach za ním. "Zach nechaj si veci vysvetliť predtým ako budeš robiť divadlo" poviem a Jacka vytiahnem za tričko pred dvere. "Rovno si to tu rozdajte" nedá sa keď vidí ako som Jacka vyhodil. "Len aby si si ty zajtra na riť sadol" poviem a zavriem dvere Jess a Jackovi pred nosom. "Čo vyvádzaš, Zachary?" spýtam sa a hodím tašku na zem. "Ty si zato môžeš" povie už tichšie keď vidí môj vážny výraz. "Tak ty si to so mnou chcel ukončiť?" spýtam sa prídem pomaly k nemu. On sa bojazlivo pozerá na môj vážny výraz. Chodím okolo neho ako dravec okolo koristi. Milujem mať ľudí vo svojej moci. "A kto by ti potom robil toto?" spýtam sa a chytím ho zozadu za boky. Pod mojim dotykom mu naskočia zimomriavky. "A toto?" spýtam sa a dám mu malý bozk na krk. Cítim ako sa mi poddáva. "Toto" poviem a otočím ho k sebe. Prívlastním si jeho pery. Najprv sa bráni ale potom ma sám hodí na posteľ. "Toto Jack nevie čo?" spýta sa a strhne zo mňa tričko. Začne ma bozkávať na krk kde nechá dosť veľkú spŕšku cucflekov. "A vieš čo ešte nevie?! Toto" povie a strhne zo mňa zvyšok oblečenia. Zasmejem sa a venujem sa tomu, čo on začal.....

Jessica
Jake nám zavrie dvere pred nosom a zamkne. "Myslíš, že to vyriešia?" spýtam sa Jacka. "Už som dal Zachovi prednášku ale mám pocit, že jediný kto to vyrieši je Jake" povzdychne si. Opriem sa o stenu a zveziem sa po nej na zem. "Kiežby som sa aj ja vedela takto postaviť k svojim problémom" poviem a opriem hlavu o kolená. "Myslíš Daniela a Corbyna?" sadne si ku mne. "Aj" poviem do kolien. "Jess poznám ťa už nejaký ten rok..." začne a ja sa pousmejem. "Ale vieš čo sa mi na tebe páčilo už od začiatku?" spýta sa a ja som zvedavá, čo také mi povie. "Vždy nájdeš milión spôsobov ako problém vidieť a nie ako sa nedá" povie a ja sa naňho pozriem. "Ty prídeš nato ako vyriešiš aj tento problém. Dokáž Zachovi, že nemá pravdu. To ti ide" zasmeje sa a má pravdu. "Je pravda, že každého z vás dokážem vytočiť" zasmejem sa a s ním. "Neboj sa. Aj tento problém má riešenie a nakoniec sa tomu čo sa stalo ešte zasmejeme" povie a ja si opriem hlavu a o jeho rameno. "Čo ťa vlastne na mojom bratovi tak priťahovalo?" spýtam sa po chvíli. "Jake!! Aaaaach!!! Jake!!!!" ozve sa vzdychanie z izby. S Jackom si vymeníme pohľady ala "Ja som ti to vravel/a". "Toto" povie a ja sa zasmejem. "Takže Jack Robert Avery by to rád zozadu?" uškrniem sa. "Ánoooo!!! Ánoooo!!!" ozve sa Zachov hlas z izby. "Keď vravíš" mykne plecami so smiechom Jack. "Dobre. Zažila som, spokojná som a teraz odchádzam" zodvihnem ruky do obranného gesta a vyberiem sa za chalanmi. "Ideš?" spýtam sa Jack, ktorý tam ostáva stáť. "Hej hej" spamätá sa. "Ty si prasa" pretočím pobavene očami.

"Vedľa sa už steny trasú,
Zach a Jake asi udobrení sú.
Zachary si pár dní bohužiaľ nesadne,
ale na Jakea s radosťou nasadne" prednesiem keď prídem do izby. "Ďakujem, ďakujem! Tlieskať netreba" pokloním sa. Vyvalene na mňa všetci pozerajú ale potom sa pozrú jeden na druhého a začnú sa rehotať ako kone. "Nechceš nám písať pesničky?" spýta sa Jonah a s Ash sa rehocú, že sa celá sedačka natriasa. "Ty chceš skončiť s trestným oznámením?" spýta sa ho Corbyn a ja sa zatvárim ako anjelik.

⬆️💛Pustite si pesničku💛⬆️

"Hej, Besson. Vidím, že to už nechceš!" vyhlásim a vezmem mu kelímok zo Starbucksu. "Heeeej! Ja som to ešte pil!" zakričí a postaví sa. Ja ale začnem bežať a skočím na posteľ. "Aaale videla som na tebe, že už nevládzeš!" zakričím a začnem skákať na posteli. "Evans vráť mi to!" začne sa naťahovať ale ja si ďalej spokojne popíjam a skáčem na posteli. "Ona má 21?" spýta sa pobavene Jack. "Ty máš 24 a chováš sa ako 60 ročný úchylák, ktorý počúva za dverami, keď ľudia ehm. Tak čuš, Avery!" uzemním ho. Další výbuch smiechu. "Ja viem, že som vtipná. Ďakujem ďakujem" zase sa začnem klaňať. "Mala by som vyberať vstupné a urážať ľudí za peniaze" uvažujeme ale neuvedomím si, že som prestala skákať.  "Víťazstvo!" zakričí Corbyn a vytrhne mi kelímok. "A teraz to príde" vyhlási Daniel a ja skočím Corbynovi na chrbát. "Vráť mi to, Besson!" začnem sa naťahovať po kelímku. "Z kade si vedel, že mu skočí na chrbát?" spýta sa Daniela Ash. "Vážne sa to pýtaš?" spýta sa ho Jack. Ash zbledne. "Ja už sa radšej nič nepýtam" zodvihne ruky do obranného gesta. "Bessoooon" zaskučím. "Evans už s tebou aj skočím so Starbucksu ale nechaj ma to dopiť" povie a hodí ma na posteľ. "Vlastne mám skôr chuť na arašídové maslo s kyslými uhorkami" zamyslím sa. "Fuj" zatvária sa znechutene. "Čo je? Veď by to bolo fajnéé" poviem a odpijem si z kelímku, čo Corbyn drží v ruke. "Heeej" zamračí sa a ja naňho cmuknem. "Nebuď skúpy" pretočím očami. "To tie tehotenské chute. Poznám to" povie Ash a spomína nato akoby to bolo včera. "To akože bude teraz takto stále?" spýta sa Daniel šokovane. "Nie, môj zlatý. To bude aj horšie"

Evans twins {SK}Where stories live. Discover now