~Ďalšie a ďalšie klamstvá~

311 17 4
                                    

Jessica
"Myslíš si, že neviem čo sa medzi vami deje. Chceš to predomnou tajiť ale mýliš sa. Ja som tu ten, ktorému môžeš povedať všetko. Ja som ten čo má stáť pri tebe v dobrom aj v zlom. Tak prečo mi neveríš?" povie a čaká na moju reakciu. Ja si len pritiahnem uterák bližšie k sebe. "Daniel ja..."

"Ty?" spýta sa, keď sa nemám k činu. "Vieš, že medzi mnou a Corbynom to je zložité. Máme k sebe blízko a rozumieme si. Je to môj najlepší kamarát...." začnem to zakecávať. "Ale?" spýta sa a ja sa zamračím. "Je nejaké ale?" spýtam sa pretože to je všetko, čo som chcela povedať. "Vždy je nejaké ale" povie a ja si spomeniem na rozhovor s Corbynom. "Prečo si myslíte, že je vo všetkom čo poviem dáke ale!" rozhnevám sa. "Lebo ťa každý pozná, Jess" povie pobavene. "Tu nieje. Proste on je môj najlepší kamarát ale som s tebou. Ubezpečujem ťa, že ja a Corbyn..." v tom mi ale myšlienka z hlavy vyprší. Ďalšie klamstvá. "Ty a Corbyn čo?" spýta sa zvedavo. "Neni medzi nami to čo si myslíš, že je" poviem a otočím sa na odchod. Prídem ku skrini a vyberiem z tade čisté spodná prádlo. Oblečiem si ho a dám si na seba Corbynovu mikinu, čo leží na posteli. K tomu si dám len pyžamové kraťasy, ktoré aj tak neni vidno. Áno, budem spať takto. "Kam ideš?" spýta sa Daniel, keď vyjde z kúpeľne a ja stojím pri dverách. "Rozlúčiť sa s chalanmi, nie?" poviem nechápavo. "Myslel som, že.... Ale to nič. Choď, prídem za tebou"  mávne rokou a ide ku kufru. Pustím kľučku a idem za ním. Vyberie si z kufra oblečenie a ja ho chytím za rameno. Stojí ku mne otočený chrbtom a pri dotyku mojej zrejme studenej ruky sa mu napnú svaly na chrbte. "Daniel..." zašepkám a stále prechádzam rukami po jeho chrbte. Otočí sa ku mne a ja ostanem stále s dlaňou na jeho hrudi. "Chcem ťa len pre seba..." vyjde z neho potichu. "Som len tvoja" poviem a prehrabnem mu vlasy. "Naozaj?" spýta sa zlomeným hlasom. Je mi ho strašne ľúto. To ja som mu ublížila. Je moja vina, že je smutný. "Áno" poviem a on si ma pritiahne k sebe. Objíme ma tak silno, že na chvíľu mám pocit, že vypustím dušu. "Zaškrtíš maaa" zasmejem sa. "Prepáč" povie už s úsmevom na tvári. "Nebuď smutný" poviem s odutou spodnou perou. "Keď si pri mne tak sa to ani nedá" pohladí ma po líci. "Daniel ale prosím obleč sa lebo sa zopakuje to čo v tej sprche" poviem a zahryznem si do pery. "Niesom proti" uškrnie sa. "Ale okamžite sa prezleč" plesnem ho po zadku, ktorý ma smaozrejme zakrytý uterákom. Nieže si o mne niečo pomyslíte! "Heeej" povie a začne ma naháňať. "Aaaaa" poviem, keď skončím na posteli a on nadomnou. "Danieeeel" zatiahnem keď ma začne štekliť. "Takto budeme zase hore do zajtra" poviem a on si sa pusu na líce. Príde nazad ku kufru a uterák spustí na zem. "Nieže oslintáš sa celá oslintáš" povie otočený chrbtom a ja si utriem bradu. Naozaj som tam mala slinu? Daniel sa oblečie a ja si zatiaľ prejdem správy na mobilu. Čo ma prekvapí je správa od mamy.

Mama: Ahoj, Jessica. Chcela som sa ťa len spýtať či prídeš tento týždeň na moju svadbu... Chcela by som aby ste boli s Faith družičky

Takže tá svadba bude! Ale veď Chase volal, že je zrušená. Žeby sa zase udobrili? "Jess deje sa niečo?" spýta sa Daniel predomnou. "Píše mi mama. V sobotu má svadbu" povzdychnem si a hodím mobil na posteľ. "S Chaseom?" spýta sa prekvapene. "Bohužiaľ" pretočím očami. "Pôjdeš tam?" spýta sa a sadne si vedľa mňa. "Asi" myknem plecami. "Chceš aby som šiel s tebou?" pohladká ma po chrbte. "Nie, veď budete na turné" pokrútim hlavou. "Pozri keď prídem v piatok večer a odídem v nedeľu tak všetko stíham" usmeje sa. "Ešte sa dohodneme"

Jake
Jess a Daniel stále nechodili. Tak sme si domysleli, že si vynahrádzajú stratený čas. "Tí už asi neprídu" povie Ash a spolu s Jonahom sa postavia na odchod. "Tak sa vidíme zajtra" povie Jonah a rozlúčime sa. "Taká otázka" začne Jack. "Ako tu chcete spať traja?" spýta sa pobavene. "Asi nijako" zasmeje sa Corbyn. "Niekto z vás môže spať u mňa" mykne plecami. "Kto to riskne?" spýta sa Corbyn s úškrnom. "Ja ani náhodou" pretočím očami. "Dobre dobre idem ja" zasmeje sa Corbyn a vezme si veci. "Tak si ešte poriadne uži sedenie, Besson" ozve sa od dverí. "Dlho to po tomto večeri nezažiješ" uškrnie  sa Jess. "Ale ale, Evans. Už som si myslel, že sa tu neukážeš" postaví sa Corbyn od kufra. "O posledné chvíle v mojej prítomnosti by som vás predsa neobrala" zasmeje sa a hodí sa na posteľ. "Okrem toho som Vám prišla oznámiť, že v sobotu sa berie naša skvela matka s jej úžasným novým objavom" povie s takým sarkazmom až to bolí. "My hádam to turné môžme rovno zrušiť!" vyhlási Zach vedľa mňa. "Ale prosím ťa! Nemusíte tam ísť stačí, že na tú frašku budem musieť ísť ja" pretočí Jess očami. "Pôjdeš tam?" spýtam sa prekvapene. "Je to predsa svadbu našej mamy. Tá je bohužiaľ len jedna" povzdychne si. "Jake inak musím ti niečo súrne povedať" posadí sa zrazu. "Čo také?" prižmúrim oči. "Ak ti to nevadí... Poviem ti to aj teraz" začne zatĺkať. "Nič predsa pred sebou netajíme" prepletiem si so Zachom prsty. On sa na mňa usmeje a ja mu úsmev opätujem. "Tak teda.... Vieš tie testy čo sme robili.... Oni naše vzorky vymenili" ošíva sa. "Takže ty si syn Kylea a ja zase Chasea" vysvetlí mi a ja vyvalím oči. "To znamená, že...." začnem ale dáko mi to nedochádza. "Že ty, Faith a Johnny ste súrodenci a ja som..." nedokončím lebo Jess mi skočí do reči. "Môj brat. Moje dvojča a to nikto - nič nezmení" povie a príde ku mne. "Jess..." poviem ranene. "To je v poriadku, Jakie" povie mi v objatí. "Mne nezáleží na tom, kto je tvoj otec. Si môj brat a toto na tom nič nemení"

Evans twins {SK}Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt