~Prevrat & nákupy~

266 19 18
                                    

Píšte mi otázky do Character Asku prosiiiiim *psie očká"* ❤️❤️🥺🥺 Užite si časť 🥰.        - Jenny

Faith
"Toto neni možné!" zobudí ma krik z chodby. Postavím sa a vybehnem von. Nájdem rozzúreného Daniela ako stojí vo dverách izby, kde by mal spať Corbyn. "Čo sa deje?" prídem k nemu rozospato. "Neni tu! No neni tu! Určite šiel za ňou!" rozkrikuje sa až zobudí chalanov. "Daniel prosím ukľudni sa" chytím ho za ruku a on sa na mňa pozrie. Z očí mu šľahajú blesky. "Ja ho zabijem" zavrčí a obíde ma. "Čo chceš robiť?" spýtam sa keď prídem za ním. Na posteľ si hodí tašku a začne do nej hádzať oblečenie. "Idem za ním" poviem akoby nič. "Daniel nerob hlúposti" poviem a prídem k nemu bližšie. "Vybrala si" poviem potichu a jeho pohľad sa stretne z mojim. "Nie. Ja to bez boja nevzdám" povie a chce pokračovať v balení ale ja ho chytím za ruku. "Faith..." povie keď postavím na špičky. "Nezaslúži si ťa" šepnem jeho smerom. Chytí moju tvár do dlaní a pozrie sa mi hlboko do očí. "Si pre ňu príliš dobrý" poviem a on neváha. Spojí naše pery a keď pocítim jeho omamnú vôňu podlomia sa mu kolená. Nemôžem uveriť, že ma Daniel Seavey práve pobozkal! Jess nevie o čo prichádza....

Jessica
Vstala som z postele a počula dole v kuchyni hlasy. Bolo už asi 10 hodín takže som sa postavila z postele a moje kroky viedli rovno do kúpeľne. Spravila som si rannú hygienu a prešla k skrini. Dala som si len obyčajné tepláky a tričko. Vzala som si mobil a šla dole. Keď som uvidela Liz, Jakea, Zacha a Corbyna... Čo? Corbyn? "Ahoj, mamička" povie Corbyn keď ma zbadá. "Čo to?" spýtam sa prekvapene a on sa zasmeje. Príde ku mne a objíme ma. "Prišiel som pozrieť teba aj toto zlatíčko" povie a dá mi pusu na brucho. Moje srdce pritom vynechá pár úderov a začervenám sa. Besson čo to so mnou robíš? "To je super lebo Jess má čoskoro termín" usmeje sa Liz. "To naozaj?" spýta sa Jake a pozrie sa na mňa prekvapene. "Čas sa pomaly kráti" poviem a ukradnem Zachovi kus raňajok z taniera. "Heeej" zamračí sa. "Drobec potrebuje papať" zasmejem sa a idem si pre džús do chladničky. "Hej? Ale načo si sa vyhovárala kým si nebola tehotná?" spýta sa a ostatní sa zasmejú. "Teraz sú dvaja drobcovia" uškrnie sa Corbyn. "Heeej! Som síce malá a tehotná ale nakopať ťa viem!" vyplazím naňho jazyk. "Ale Jess veď nevieš ani vyskočiť na linku" zasmeje sa môj brat. Zabijem ho pohľadom a on sa aj tak úškrňa. "Jake varujem ťa! Som na začiatku 9 mesiaca ale to mi nebráni v tom dať ti príručku!" zazriem naňho. "Veď ja z lásky" usmeje sa ako anjelik. "Hej hej ty furt!" pretočím očami. "Jess maly by sme malému ísť už pokupovať nejaké veci" zmení tému Liz. "To by sme už mali no" poviem keď si uvedomím, že preňho mám len ten overal čo sme kúpili s Corbynom. "Takže nákupy!" vykríkne Zachary. "Pre krpca" dodá Jake. "Sme v Paríži! Ja neodolám" oznámi nám Zachary a my sa zasmejeme.

Po raňajkách vyjdem hore prezliecť sa. Otvorím skriňu a hneď viem, čo si vezmem.

"Wow" ozve sa od dverí keď som pripravená

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Wow" ozve sa od dverí keď som pripravená. "Čo? To, že som tehotná neznamená, že nemôžem vyzerať štýlovo" usmejem sa a obídem ich. "Práva Parížanka" usmeje sa na mňa Liz, ktorá je podotýkam oblečená podobne ako ja. "Môžme ísť?" spýta sa Jake, ktorý má na sebe koženú bundu. Pristane mu! "Samozrejme" poviem a on mi podá ruku ako gentleman. "Paríž s tebou robí divy!" usmejem sa keď ma usadí do auta. "To skôr to, že budem ujo" zasmeje sa a sadne za volant. Corbyn, Zach a Liz si sadnú dozadu a vyrážame do ulíc Paríža.

________________________

helloimfaith

helloimfaith: Bez popcornu ani na krok 🖐🏻😂 Ps: tento je celý len môj 😇👥: @jackaverymusic @jonahmarais @ashxley @seaveydaniel @ava_stanford 📸: @seaveydaniel ❤️: 66k💬:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

helloimfaith: Bez popcornu ani na krok 🖐🏻😂 Ps: tento je celý len môj 😇
👥: @jackaverymusic @jonahmarais @ashxley @seaveydaniel @ava_stanford
📸: @seaveydaniel
❤️: 66k
💬:

ebenofficial: A ja? 😱🥺💔
tatedoll: Nedaj nikomu 😂😂😉
imzachherron: Keď sa vrátime tak čakám náhradu 🥺🤔🖐🏻
kdancing: Užite si film ☺️❤️
ashleymaebesson: Ani mňa ste nezobrali 😱😔
realcharlielenehan: Na aký film idete? 😏😛
official_jake_evans: Paríž je aj tak lepší 😝😉
fallingseavey: Prečo sú Zach, Jake a Corbyn v Paríži a ostatní nie? 🤨🤨
oddjackk: Jess je v Paríži. Šli za ňou ale neviem prečo nie všetci.... 😕 @fallingseavey
lovelyydaniel: Faith a Daniel? Nový ship? 🧐🤔
wdw.4_life: #dessicaisreal 🥺❤️
meme.wdw: Konečne! 😱 #cessicaisreal ❤️❤️❤️

Evans twins {SK}Where stories live. Discover now