~2~

1.1K 35 0
                                    

itsjessicaevans

itsjessicaevans: Damn, I'm hooked!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

itsjessicaevans: Damn, I'm hooked!

sophisbest: my bestie💞💞
imzachherron: Daniel was right! You are beautiful 🤭💕
truelimelight: are you dating Daniel or Zach??
maraisismyboyfriend: Jonah is mine! Don't touch him, stupid bitch! 😡🤬
ohmyseaveyxx: I don't know you but now i hate you! 😤

Liked by imzachherron, seaveydaniel and more 22, 116 others

——————————————————

Nechápem tie komentáre pod mojou fotkou. Predtým som mala na insta ledva 500 followers a teraz sa to číslo stále zväčšuje. Prečo si Zach Herron dal like a napísal koment pod fotku?! Prečo tie hate komentáre? Neberiem si ich nejako osobne na nenávisť som zvyknutá. Potriasla som nad tým hlavou a šla sa obliecť.

Spravila som si make up a vlasy a nakoniec šla niečo zjesť

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Spravila som si make up a vlasy a nakoniec šla niečo zjesť. Rozhodla som sa pre cereálie s malinami. "Kam sa chystáš, sestrička?" príde do kuchyne môj brat len v nohaviciach. "Čo ťa to zaujíma, braček?" poviem rovnakým tónom ako on. "Pozri Jes" povie no v tom zazvoní zvonček. Jake ide otvoriť. "Ahoj. Prišiel som za Jessicou" počujem vo dverách Danielov hlas. "Neni doma" povie Jake a v tom prídem k ním a nasilu otvorím dvere tak aby ma bolo vidno. "Ahoj" povie a prejdem k Danielovi. Obijímem ho a pozriem sa ešte na Jakea. "Daniel toto je Jake, moje dvojča. Jake toto je Daniel môj.." "Kamarát" doplní Daniel a s Jakeom si podajú ruku. "Tak kamarát..." povie Jake podozrievavo. "Kam? Do koľkej? S kým ešte? Koľko máš rokov?..." začne sa spytovať Jake. "Mám 20. Som v Vancouveru, mám 3 súrodencov, hrám v kapele Why don't we. Chceš vedieť aj koľko vážim?" spýta sa Daniel so smiechom. "Hmmm" premeria si ho Jake.
"Kde bývaš?" spýta sa Jake. Daniel mu povie adresu a potom konečne vypadneme. "Tvoj brat je faaakt..." "Neznesiteľný, otravný, blbý,.." začnem vymenuvávať Jakeove vlastnosti. "Chcel som povedať ochranársky" zasmeje sa Daniel. "Ou" začnem sa smiať s ním. "Počuj Jes" povie a ja zamrznem. "Ohľadom toho instagramu" poškrabe sa na krku. "To je v poho. Som zvyknutá na nenávistne komentáre na moju osobu" poviem s miernym úsmevom. "Prepáč aj za Zacha. On bol proste hrozne zvedavý a tak..." začne sa mu ospravedlňovať. "Daniel pozri. Je to okej fakt" zasmejem sa. "Som rad" povzdychne si. Prejdeme k jeho autu a potom nakoniec tuším k nemu domov. Vo dverách hneď uvidím 4 hlavy. "Ahooooj" hodí sa na mňa hneď Zach. "Ahoj" poviem kus rozpačite. "Som Zach ale to určite vieš" žmurkne na mňa. "Tuším" poviem stále nervózne. "Ahoj ja som Corbyn" vrhne sa na mňa modrooký blonďák. "Jessica" usmejem sa keď sme v objatí. "Ja som Jack" príde ku mne brčkavý hnedovlasý chalan. "Jessica" poviem zase. "Veľa sme o tebe počuli" uškrnie sa. "A ja som Jonah. Vitaj v rodine" zasmeje sa další hnedovlasý chalan. "Jessica a asi ďakujem" poviem nechápavo. "Tak poďme dnu" povie ešte stále s rukou na čele (aka facepalm) Daniel. "Máte útulný dom" poviem pozerajúc po dome. "Ďakujeme" usmejú sa. Ja si sadnem na gauč. "Tak Jess povedz nám niečo o sebe" začne Jack. "Mám 17, som z New Yorku ale narodila som sa v Buenos Aires. Mám staršieho brata, dvojča. Volá sa Jake. To je asi všetko" poviem v skratke. "Buenos Aires" povedia naraz. "Tam je krásne" ozve sa Jonah. "Tvojho brata by sme radi spoznali" povie Zach. "Možno spoznáte aj dnes" zasmeje sa Daniel. "Pýtal si našu adresu" doplní keď nechápu. "Veľmi ochranársky?" spýta sa Corbyn. "Slabý výraz" zasmejem sa. "Aspoň ho spoznáme" mykne Jack plecami. "Ale z tej horšej stránky"

####

Je večer a ja každý chvíľu čakám keby sem Jake vbehne. Chalani sú fakt super. Veľa sme sa nasmiali. Najviac si rozumiem asi s Corbynom a Danielom. Ale mám rada všetkých. Sedíme v obývačke a kukame telku. Zrazu sa ozve zvonček. "Už je tuuu" zasmeje sa Jonah. "Oh God" povie a postavím sa. "Nechaj tak. Ja otvorím" povie Zach. "Wow Zach ide otvoriť! Nečakané!" zasmeje sa Jack. O chvíľu už počujem krik svojho brata ktorý následne vletí k nám do izby. "Jessica! Si v poriadku??" príde ku mne a začne si ma prezerať. "Všetko je okej, Jake" zavrčím a on to ešte stále rozdýchava. "Posaď sa u nás" povie v chille Corbyn.

{}{}{}{}

"To nemyslíš vážne!" zakričí so smiechom Zach. "Ale áno! A vieš čo?? Všetci sme sa smiali ako zmyslov zbavení!" dodá so smiechom Jake. Prešla asi hodina od jeho príchodu a už je so všetkými bff. Smejú sa a rozprávajú si historky. Mňa to prestane baviť a prejdem do kuchyne. "Jess všetko ok?" príde za mnou Daniel. "Hej len neznášam svojho brata" prevratim očami. "Stále všetko skazí" poviem urazene. "Ale Jessie" povie mi novou prezývkou ktorú mi dnes dal. "Tvoj brat je okej a chalani si s ním super rozumejú" pohladká ma. "Ale čo keď to všetko skazí?" pozriem sa naňho psimi očami. "Skazí si to on nie ty" obijíme ma. "Takže ja som si to u teba neskazila?" usmejem sa. "Čím by si mala?" povie nechápavo. "Svojím otravným a neznesiteľným bratom" zasmejem sa. "Rodinu si nevyberáš" mykne plecami a spolu sa zasmejeme. "Ďakujem za krásny večer" chytím ho za ruku. "Ja ďakujem tebe" povie a pozrie sa mi do očí. "Začo?" spýtam sa teraz ja nechápavo. "Zato že som ťa spoznal" povie a ja sa idem roztopiť ako maslo na panvici. "Toto je len začiatok..."

Evans twins {SK}Where stories live. Discover now