~Jedna veta & odpustenie~

292 18 11
                                    

Faith
"Asi sa vrátim do LA" prídem dole za ostatnými. "Tým by si všetkým spravila veľkú službu!" vyhlási Jess a ďalej sa venuje Jamiemu. "Tvoj názor ma nezaujíma" usmejem sa na ňu ironicky. "A cestou sa zastavím v Port Talbote" myknem plecami a všetky oči sa presunú na mňa. "Načo?" spýta sa Jack. "To je tajné" pousmejem sa nad spomienku na chat s Leom. "Niekto tu má randeee" zasmeje sa Zachary. "Čo?" spýta sa prekvapene Corbyn. "Možno áno možno nie" usmejem sa a idem do kuchyne. Cestou vytiahnem mobil a napíšem Leovi, že sa možno zastavím. Okamžite mi odpíše, že môžem prespať aj uňho. Pousmejem sa a všimnem si, že v kuchyni niesom sama. "Ideš za Leom pravda?" spýta sa Corbyn. "Áno" poviem a otvorím chladničku. "Páči sa ti?" spýta sa a ja sa zamračím. "To je hádam moja vec" odfrknem si a potom si uvedomím, že nemám dôvod byť naňho nepríjemná. "Sme kamaráti" dodám a jemu akoby odľahlo. Nechápavo sa naňho pozriem. "Chcem odtiaľto proste vypadnúť" poviem a napijem sa džúsu. "To chápem" prikývne ale nieje veľmi nadšený. "Ale nechcem spávať sám" zasmeje sa. "Tak zavolaj k sebe Jess" myknem plecami s otočí sa mu chrbtom. "Vieš, že to nieje to isté" chytí na za predlaktie. Pozriem sa na jeho ruku a potom naňho. "Tak Christinu" poviem a jeho prekvapí, že o tom ich bozku viem. "Faith...." začne ale ja sa vyberiem preč.

Jake
Bol som na ceste do Starbucksu za Meggie, keď mi prišla správa od Faith. Písala, že dnes odchádza a či by som ju vedel odviezť na letisko. Prekvapilo ma, že sa chystá odísť a hlavne kam sa chystá. Hneď som jej odpísal, že sa čoskoro vrátim a ešte sa o tom porozprávame. Odložil som mobil a vystúpil z auta. Už z diaľky som videl prichádzať Meggie. "Ahoooj" ozve sa jej sladký hlas. "Ahoj, Meggs" usmejem sa a objatie jej opätujem. "Ideme dnu?" spýta sa s úsmevom. Prikývnem a spolu vojdeme dnu. Objednáme si a zatiaľ sa rozprávame o úplných hlúpostiach. Keď si sadneme Meggie zrazu zmení náladu o 180 stupňov. "Videla som fotky na tvojom Instagrame" povie s dosť nečitateľným výrazom tváre. "A?" spýtam sa nechávam. "Nevedela som, že máš.... veď vieš.... priateľa" povie priškrtene. "Keď sme sa presťahovali, zistil som, že som vlastne bi" zasmejem sa ale jej pohľad je dosť.... znechutený? "Som prekvapená, keď sme boli spolu nezdalo sa mi, že si aj..... na chalanov?" nasucho preglgne. "Zach je.... iný. Proste som sa doňho zamiloval" usmejem sa pri predstave Zacha, keď sme sa spoznali. "Dali ste sa dokopy pár dní po tom ako si odišiel..." povie potichu a dosť ranene. "Meggie mrzí ma to, čo sa stalo" poviem a naše pohlady sa stretnú. "Nechcela som to vyťahovať" odkašle si. "Ani ja ale nechcem sa ti ospravedlniť. Boli sme mladí a ja som sa zľakol. Nevedel som si predstaviť, žeby sme mali dieťa" poviem monológ, ktorý som si tak dlho chystal. "Ani ja. Preto som urobila to, čo so urobila. Bola som ale ranená. Pripomínal si mi to, čo som spravila a obviňovala som z toho teba aby som sa ja necítila vinná" povzdychne si. "Prepáč zato, čo som povedala" povie a mne sa uľaví. "Ani nevieš akú si mi spravila radosť" usmejem sa a ona z toho prekvapenia tiež. "Spadol mi balvan zo srdca, Meggs"

Jessica
___________________________
itsjessicaevans: Čo plánuješ s mojou sestrou?
suhtorii: Ahoj, Leo 🤗
                   Ahoj, Jess ☺️ Ako sa máš?
                   Ja veľmi dobre a ty? 😁
         Dobre 😉 Ďakujem za opýtanie🙃
itsjessicaevans: Dobre dobre dosť srandičiek 🙄
suhtorii: To niesú srandičky😂 To je normálny začiatok rozhovoru 🤷🏻‍♀️
itsjessicaevans: Leondre Antonio Santino Devries! Ak okamžite nepovieš, čo chceš od mojej sestry tak prisahám, že prídem do toho posraného Port Talbotu a ver mi, že budeš trpieť takou bolesťou, že ma budeš prosiť aby som ťa radšej zabila 😡🤬
suhtorii: Eeeeehm 👀👀
                    Len som ju pozval na rande
                     To je všetko 👀🤷🏻‍♀️
itsjessicaevans: Ak by šla, čo nezaručujem🙄 Tak ti radím aby si na ňu dával pozor ako oko v hlave! Inak platí to, čo som písala v predchádzajúcej správe! 😠
suhtorii: Beriem na vedomie 😘 Zdalo sa mi, že si na Faith naštvaná🤔 Tak prečo ju takto brániš?
itsjessicaevans: Nerieš....
___________________________

Corbyn
"Mám z toho zlý pocit" poviem nervózne Jackovi. "Z toho, že Faith odchádza?" spýta sa pozerajúc do mobilu. "Odchádza za LEOM" odfrknem si znechutene. "Lea a Charlieho máš rad. Nechápem prečo..... Ahá! Ty žiarliš!" zasmeje sa pri mojom údajnom odhalení. "Nežiarlim..... Ja len.... Bojím sa o ňu" priznám si. "Nemáš dôvod. Leo je dobrý chalan a Faith bude v dobrých rukách. Predsa len je len o 2 roky mladší ako my. Je zodpovedný" ubezpečí ma a ďalej sa usmieva do mobilu. "Len aby! S kým si to stále píšeš?" spýtam sa zvedavo pre zmenu témy. "Možno ti to raz poviem..."

Jake mal Faith ešte skúsiť presvedčiť aby nikam nešla. Bohužiaľ neúspešne! Je celá Evansová! Tvrdohlavá, pošahaná, nepozorná ale predsa len aj neodolateľná, roztomilá a mohol by som sa tu rozplývať do zajtra. Vbehol som do jej izby, kde si už balila posledné veci. "Faith...." začnem ale všetká odvaha zo mňa vyprchá. "Ponáhľam sa, Corbyn. Povedz rýchlo, čo potrebuješ..." povie a ďalej behá rýchlo po izbe. "Nechoď...." vyslovím takmer nečujne ale ona to zrejme počula, keďže sa otočila. "Daj mi dôvod..." povie a príde ku mne o trošku bližšie. "J-ja...." začnem ale ona sa s odfrknutím otočí naspäť ku kufru. Zavrie ho a vezme si ešte posledné maličkosti. "Jasne si mi odpovedal" povie a zastaví sa tesne pri mne. "Stačila jedna veta a ja by som ostala" povie potichu ale ja nenachádzam zrazu slov. "Maj sa, Corbyn"

Faith

suhtorii: Teším sa na teba 😍❤️
helloimfaith: Aj ja sa teším 🤗💕 Konečne spoznám aj Tilly 😱🤭
suhtorii: Len sa mi to zdá alebo sa tešíš na moju sestru viac ako na mňa? 🙄🥺💔
helloimfaith: Nie! Najviac sa teším na Yukiho 😂😂❤️❤️
suhtorii: Takže môj pes a sestra sú na prvom mieste... 🙄🙄🥺🥺
helloimfaith: Stále si zabudol na Charlieho 😂😂😘
suhtorii: Au to bolelo...💔
helloimfaith: Ale Devries! Nemôžeš všetko, čo poviem brat tak vážne 😂😂😏
suhtorii: Na toto sa ťažko zvyká 😅
helloimfaith: Ale čoby! Mňa si rýchlo zamiluješ! 😇😇😏
suhtorii: Možno som si už...

Evans twins {SK}Where stories live. Discover now