~Som zmätená!~

485 21 2
                                    

Jake
"Stalo sa niečo medzi Jess a Corbynom?" spýtam sa Zacha ráno, keď ešte ležíme v posteli. "Neviem ale úprimne ma to zaujíma tiež" povie zamyslene. "Skúsim s ním hodiť reč" povie a postaví sa. "Mne sa ešte chce" poviem a zabalím sa do paplónu. "Ležkaj a ja skúsim niečo pozisťovať" povie a dá mu rýchlu pusu. Potom si oblečie tričko a odíde z izby. Ešte chvíľu ležím a potom sa donútim vstať. Oblečiem sa a idem do izby vedľa kde by mala spať Jess. Zaklopem a vojdem ale nikto tu neni. Dokonca ešte aj posteľ je bez dotknutia. Jess o takomto čase ešte dávno odfukuje v posteli. Na chodbe narazím na Zacha, ktorý na mňa bez slova mávne nech idem za ním. Zastaví pred dverami do izby Corbyna a pootvorí dvere. Jess tam leží s ním v objatí. Zach len pokrúti hlavou a zatvorí dvere. Prídeme do izby ostatných, ktorí sú spolu. "Videli ste čo je vedľa?" spýtam sa hneď miesto pozdravu. "Videli" povie Jack a pretočí očami. "Podľa vás...?" spýta sa vystrašene Zach. Daniel len pozerá do zeme. "Mal by si jej to povedať" povie jeho smerom Jonah. Daniel nereaguje. "Zajtra odchádza a vy tiež. Mali by sme všetko vyriešiť kým je čas" poviem a nervózne si kúšem do pery.

Jessica
Zobudím sa nato, že počujem nervózne hlasy od vedľa. Chcem sa otočiť ale zovretie okolo môjho tela je príliš silné. Začnem sa vrtieť ale neúspešne. Otvorím oči a celou silou trhnem ale bola to chyba. Skončím na zemi a spadnem na zadok. "Auuu" zatiahnem a chytím sa za boľavé miesto. "Jess?" ozve sa z postele ospalo Corbyn. Chvíľu naňho len prekvapene pozerám no potom mi dôjde, že sme sa asi rozprávali do noci a zaspali sme. "Zaspala som tu?" spýtam sa a postavím sa. "Asi hej a tuším nás videli aj chalani" pretrie si oči. "To zase bude" poviem a napravím si oblečenie.
"Idem si dať sprchu a prezliecť sa. Vidíme sa potom" poviem a rýchlo prejdem do svojej izby. Vezmem si veci a rýchlo utekám do sprchy. Tak zo seba všetko ztrhnem a vleziem do sprchové kúta. Pustím na seba vriacu vodu a na chvíľu sa uvoľním. Keď už mám sprchu za sebou oblečiem sa a spravím si make up. Potom spokojná so svojím výkonom vyjdem z izby a idem cez chodbu. Zrazu ma ale niekto zatiahne do izby vedľa a ja nestihnem ani protestovať a už sedím na posteli. Hľadí na mňa toľko párov očí ako na výsluchu. "Čo máš s Corbynom?" spýta sa hneď môj brat. "Bez prítomnosti právnika Vám na vaše otázky odpoveď nebudem" poviem a preložím si ruky cez seba. "Jess niesme na výsluchu na polícií" pretočí očami Jack. "Preto Vám nemusím odpovedať už vôbec" poviem vytočene. "Chceme to vedieť len kvôli tomu aká atmosféra bola včera pri večeri a to dnešné ráno, no..." povie zo zaťatými zubami Jonah. "Nieste baby takže mi už vôbec neporadíte a robili by ste len zbytočnú drámu" pretočím očami. "Cíti k tebe niečo, že?" spýta sa osoba za mnou. Otočím sa a stojí tam Daniel v celej svojej kráse. Ticho sa len pozriem do zeme. "Tvoje mlčanie hovorí za všetko" povie a chce odísť ale ja ho chytím za ruku. "Prečo ťa to tak trápi? Si predsa s Rachel" poviem a pustím ho. "Niesom! Rozišli sme sa a ja by som ti to včera aj povedal ale skočila si mi do reči" povie a už je kľudnejší. "To mi je ľúto" poviem zaskočene. "Aj mne" povie a aj tak odíde. "Ale vo vás sa nikto nevyzná!" poviem a skočím na posteľ. "Ty máš čo hovoriť" zasmeje sa Jack.

/:/:/:/:/:/

"Jess" odchytí ma Corbyn cestou do kuchyne. "Ešte stále si sa nevyjadrila veď vieš k čomu..." povie nervózne. "Corby len včera som sa rozišla s Coleom. Stále to neni vyriešené" snažím sa to zahovoriť. "Chápem" povie ale ja vidím, že je smutný a trápi ma to. "Nechcem ti ublížiť. Záleží mi na tebe" poviem a vtiahmem ho do objatia. "Aj mne na tebe a ani nevieš ako veľmi" šepne mi do ucha a objíme ma ešte silnejšie. "A vraj spolu nič nemáte" ozve sa za nami. Odtiahneme sa a od seba a stojí tam Jake so Zachom. "Neriešte to. Fakt" zavrčím na nich. "Jess. Nedá sa to neriešiť. Zajtra sa celé toto končí a nikto z nám absolútne nevie čo sa tu deje" rozhadzuje Zach rukami. "Ja odlietam už dnes. Takže sa nemusíte stresovať" poviem a odídem si hore baliť veci.
Keď už mám kufor nabalený, mojím štýlom ala nachádzať tam všetko potom naňho skočiť a bojovať s ním nech sa zapne, otvoria sa dvere a vykukne blonďavá hlava. "'Môžem?" spýta sa Corby. "Ideš akurát vhod keďže potrebujem pomoc s kufrom!" ťahám ho za ruku dnu. Skočím na kufor a on sa začne smiať. "No nerehoc sa a zapínaj!" poviem rozpľacnutá na vrchu kufra. Rýchlo to zapne a ja sa zvalím na posteľ. "Ďakujem sama by som to nedala" vydýchnem si. Corbyn sa hodí vedľa mňa. "Predstav si na turné to robiť každý druhý deň" zasmeje sa. "Zažila som" úsmev mi klesne. "Nechcem aby si dnes odišla" pohľady sa nám stretnúť a on mi dá prameň vlasov za ucho. "Nechcem odísť ale povinnosti čakajú" silene sa usmejem. "Strašne by som chcel ísť s tebou" povie a prepletie si so mnou prsty. "Niesom proti" uškrniem sa. "Fakt?" spýta sa prekvapene. "Spoločnosť by sa hodila" myknem plecami. "Ale nenaruší ti to nejaké plány?" dodám zvedavo. "Máme voľno" mávne rukou. "Tak neni čo riešiť" poviem natešene. "Hneď mám lepšiu náladu" zasmejem sa. "Radšej vidím na tvojej tvári úsmev ako ustaraný pohľad" prejde mi rukou po líci a mne nabehnú zimomriavky. "Aľe ušmievaj sa aj ty!" poviem ako malé dieťa a snažím sa mu zdvihnúť kútiky úst. Ani si neuvedomím, že na ňom sedím obkročmo. Chytí ma za boky a zvalí nás na posteľ. Smejeme sa ale zrazu atmosféra medzi nami zváženie a udržiavame neustály očný kontakt. Corbyn ma chytí za líce a začne sa ku mne približovať. Jeho teplý dych už cítim na perách. Keď zrazu....

Evans twins {SK}Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ