~Ashley?!~

463 17 2
                                    

Jake
"Vidím to na tebe. Načo čakáš? Kým ju bude mať Corbyn?" hučí do Daniela Zach. "Vybrala si" povie Daniel nervózne. "Sama nevie čo chce. Bež za ňou!" pridá sa Jack. "Chalani strašne naňho tlačíte. Nech sa rozhodne sám" braním ho. "Ty sa ozývaj! Aj tebe to trvalo kým si sa konečne rozhodol" pretočí očami Jack. "Trpezlivosť ruže prináša" vyplazím naňho jazyk. "Vidno, že ste s Jess dvojíčky" pretočí Jack očami. "Nemeňme tému" povie Zach a pozrie sa vražedným pohľadom na Daniela. Zrazu sa ozve zvonček. Idem rýchlo otvoriť a na to čo ma čaká za dverami do smrti nezabudnem.

Jessica
Zobudila som sa zmätená. Za prvé mám na sebe len Corbynove tričko a spodné prádlo. Za druhé Corbyn je len v trenkách. Za tretie absolútne si nepamätám čo bolo včera večer. "Corbyn vstávaj!" zatrasiem ním. "Viem si predstaviť aj krajšie zobudenie" zahundre a pretrie si oči. "Pamätáš si včerajšok?" absolútne odignorujem jeho poznámku. "Takto narýchlo.." zamyslí sa. "Zaspala si kým som bol v sprche. Niečo si hovorila zo spania a potom som zaspal" povie zamyslene. Vydýchla som si pretože som sa bála, že sa medzi nami niečo stalo. Nechcela som urobiť nič čoby som si vopred nepremyslela. Spontánne rozhodnutia niesu vždy najlepšie.... "Vďakabohu" poviem a postavím sa. "Prečo?" spýta sa podozrievavo. "Nechcela by som si niečo dôležité nepamätať" vysvetlím mu a začnem si obliekať čierne rifle. "Čo napríklad?" začne ma podpichovať. "Čo ja viem. Niečo zásadné" otočím sa mu chrbtom a dám si dole jeho tričko. Hodím mu ho na posteľ a oblečiem si košeľu. "Nič sa nestalo. Neboj" povie a postaví sa. "Nebojím sa. Ja len... Ah" neviem sa vyjadriť. "Chápem" príde ku mne a zase spraví to čo stále. Pohladká ma po líci a dá mi prameň vlasov za ucho. Privriem oči a keď ich zase otvorím vidím to. Tú túžbu v jeho očiach. "Corbyn ja..." začnem a on sa zrazu odtiahne. Pohľad naňho ma znervóznie. Jeho vypracované bruchu tesne predomnou. Jeho rozstrapatené vlasy a ten ranný chrapľavý hlas. "To je v pohode" povie ale jeho hlas sa zlomí. To ako sa trápi mi zovrie žalúdok. Naberiem všetkú odvahu vo mne a pristúpim k nemu. Chytím ho za líce, postavím sa na špičky a jemne, pomaly priložím svoje pery na jeho. Chvíľu je zmätený ale potom začne spolupracovať. Pritiahne si ma k sebe ale ja sa odtiahnem. Stečie mi neposlušná slza po líci. "Jess.... Prečo plačeš?" spýta sa nechápavo opretý svojim čelom o to moje. "Ja... Neviem proste som šťastná?" zasmejem sa so slzami v očiach. Usmeje sa a zase spojí svoje pery s mojimi. Proste som si len predstavila Daniela.

Jake
Stála tam Ashley,Jessicina kamarátka, vyšší chalan a malý chlapec. Mohol mať tak 3 roky. "Ash?" spýtam sa prekvapene. "Ahoj, Jake" usmeje sa šťastne. "Je tu Jess?"spýta sa a nakukne do domu. "Nieje ale poďte ďalej" zavolám ich dnu. "Ďakujeme" povie Jess a prídeme do obývačky. "Ashley?" spýta sa zmätene Jonah. "Ahoj..te" dodá trošku zaskočene Ash. "Čo vy tu?" spýta sa prekvapene Daniel. "Prišla som za Jess. Myslela som, že je tu ale ako vidím, ideme neskoro" povie s štipkou sklamania. "Toto je Sam, môj manžel, a toto je Toby, náš syn" predstaví ich ešte Ash. "Ahoj, drobec" prídem k malému Tobymu. "Ahoj" povie odvážne. "Koľko máš rokov?" spýtam sa milo. Ukáže mi prsty na ruke. "Takže 3 tak to si už veľký chalan" zasmejem sa. Ešte sa chvíľu bavíme a potom Ash odíde do kuchyne a chalani začnú vyspovedávať Sama. Chcem ísť do kuchyne si zobrať niečo na pitie ale vyruší ma hluk. Nakuknem do kuchyne a tam uvidím Ash hádať sa s Jonahom. Niečo mi natom nesedí....

Jessica
Po pár vybavovačkách sa s Corbynom stretnem pred mojim bývalým domom. Spolu vojdeme dnu kde ti vyzerá ako po výbuchu. "Rátala som s tým, že Cole bude mať nervy ale že až také" poviem a začnem si prezerať škody. "Musel byť riadne vytočený" povie Corbyn a zodvihne prevrátenú skrinku. "Kašli nato" mávnem rukou a vybehnem schody na poschodie. Keď uvidím našu spálňu len pokrútim hlavou. Moje veci sú v hroznom stave. "Ešteže najhlavnejšie veci som mala so sebou" poviem keď príde Corbyn. "To je magor" povie pri pohľade na potrhané, zničené a zdemolované veci. "Nechám to tu vypratať a nový dom si zariadim odznova" skonštatujem a veci, ktoré ešte ako tak ide zachrániť pozbieram. "Rozmýšľala si nad možnosťou s LA?" spýta sa ma Corbyn, keď už sme na odchode. "Dnes som to preberala v práci s ostatnými a je tu možnosť rozšírenia firmy aj tam" poviem a prídeme do garáže. "Ešteže zabudol na môjho miláčika" poviem a prídem k svojmu autu. (média) "Toto ma maximálne urazilo" zazrie na mňa. "Ale no" zasmejem sa a sadnem dnu. "Sadaj" poviem a zavriem dvere. Prevráti očami a sadne si ku mne dopredu. Otvorím garáž a vyparkujem. "Doporučujem ti dať si pás" poviem a zasmejem sa. "Načo? Aj tak pôjdeš pomaly" povie a ja sa z chuti zasmejem. "Sprav to lebo nechcem aby si skončil ako mastný fľak na prednom sedadle" poviem a zavriem garáž. "Neverím, že..." nedopovie lebo dupnem na plyn a on sa rýchlosťou blesku zapáše. "Jessica Hope Evans! Neverím, že si práve vytiahne na 200-vku a skoro nás zabila!" vykríkne a vyskočí z auta keď zastavím pred budovou mojej firmy. "Nezabila len mám rada rýchlu jazdu" uškrniem sa a zamknem auto. "Dnes fakt dostaneš" zasmeje sa a rozdýchava to. "Len aby to nebolo naopak" poviem a nastúpime do výťahu. "Hmmm to neznie zle" povie a chytí ma za boky. "To ani nemalo" uškrniem sa a on ma pomaly pobozká. Oprieme sa o stenu výťahu a užívame si to až kým výťah nezastane. Či chceme či nie musíme sa od sebe odtiahnuť. Niečo vo mne si myslí, že toto čo robíme je divné. Keby to medzi nami teraz nebolo také asi by sme vtipkovali a smiali sa. Ale teraz to je iné keďže k sebe máme takto blízko. Stále si neviem predstaviť žeby som mala taký vzťah ako doteraz s Coleom teraz s Corbynom.... Neviem ako to medzi nami je... Chodíme spolu???

Evans twins {SK}Where stories live. Discover now