"Jij speelt dit echt vuil!"

406 19 10
                                    

*Alexandra POV*

Ik open met wat moeite mijn ogen door de zon die recht mijn ogen in, de kamer  binnen schijnt aangezien we de gordijnen gisterenavond blijkbaar vergeten toe te doen zijn. Ik draai me stil om richting Sean waarop mijn ogen meteen vallen op de wond aan de achterkant van zijn hoofd, die nu met het daglicht erop nog duidelijker is dan gisteren. Ik probeer er eens zachtjes overheen te voelen waardoor er een pijnlijke kreun uit Sean zijn mond ontsnapt.

"Sorry.." fluister ik hem wat schuldig toe waarna hij zich naar me toedraait.

"Geeft niet.. Goeiemorgen" glimlacht hij me kort toe waarop ik mijn lippen even tegen de zijne aandruk. "Nog maar 3 dagen en we hebben amper iets gedaan, buiten onszelf in de problemen werken dan toch.." grinnikt hij er toch nog even om.

"Je hebt nog een heel leven voor je, er komt vast nog wel eens een moment waarop je gewoon een rustige vakantie zal kunnen beleven hoor" probeer ik hem wat op te peppen om het feit dat deze vakantie inderdaad wel wat geflopt is.

"Dat weet ik wel, maar ik wou gewoon dat deze eerste vakantie met jou wat speciaal en leuks werd om te herinneren" vertelt hij me op een best wel emotionele manier, ook al is hij nog maar net wakker en is hij dan normaal niet echt zo van het spreken.

"Wel speciaal was hij zeker wel hoor en herinneren zal ik hem ook zeker doen!" lach ik eens stil als ik wat overdreven met mijn ogen draai.

"Je begrijpt wel wat ik bedoel.." mompelt hij wat treurig.

"Ik begrijp zeker wat je bedoelt, en ik vind het zelfs heel lief en schattig van je dat je dat soort vakantie voor ons voor ogen had. Maar ik kan je met zekerheid vertellen dat ik dolgraag nog eens onder ons getweeën weg zou willen gaan en dan maken we er iets perfect van" verzeker ik hem als ik zachtjes met mijn hand over zijn arm heen en weer ga.

"Klinkt leuk!" is het me duidelijk eindelijk gelukt om hem gerust te stellen als er een brede glimlach op zijn gezicht verschijnt.

"Wat dacht je van volgend weekend als we terug thuis zijn? Ik ben er vrij zeker van dat we dan nog niet al te veel voor school te doen zullen hebben. En onze ouders kennende zullen ze er ook geen al te groot probleem van maken" stel ik dan maar meteen voor nu we toch bezig zijn met iets te plannen.

"Weekendje Hollywood? Ik hoorde van je broer dat je daar nog niet geweest bent en ik wel, dus ik kan je wat rondgidsen" stelt hij dan voor waardoor ik vrij aangenaam verrast ben.

"Boek dat vliegticket al maar!" Ben ik meteen enthousiast over dat idee als we elkaar spontaan omhelzen..

*Liam POV*

"Pff.. Het irritantste deel van het hele surfen, dit rot pak aantrekken!" Brengt Meghan geërgerd uit als ik haar het surfpak overhandig dat ik net binnen in de surfclub gaan halen was.

We besloten al vrij vroeg te vertrekken richting het strand aangezien ik vanaf het uitzicht op de zee, vanuit onze kamer, merkte dat de golven al vrij goed waren om te gaan surfen.

"Je kan natuurlijk ook gewoon dat leuke jurkje aanhouden, opgeven en me meteen trakteren op een cocktail.." probeer ik er wat simpel van af te geraken terwijl ik haar eigenlijk nog meer uitdaag.

(Meghan's outfit)

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

(Meghan's outfit)

"Dat hoop je maar, ik ga vandaag geen geld uitgeven maar jij! Kom je nog?" Kijkt ze me eens achterna als ze al richting de kleedkamers loopt van de surfclub om te laten zien dat ze er wel degelijk echt klaar voor is.

"Als je je gaat omkleden, kom ik er meteen aan hoor!" Lach ik eens waardoor Meghan eens glimlachend met haar ogen draait.

"Euhm.. Daar is jou kleedkamer, dit is voor vrouwen!" Maakt ze haar rivaliteit nog duidelijker door me net voor ik de kleedkamer wil, binnenlopen tegen te houden en eens richting het vrouwelijke icoontje op de deur te wijzen.

"Oww.. Dus zo wil je het gaan spelen?" Kijk ik haar eens doordringend aan als ik een wenkbrauw ophef.

"Ja, iets mis mee?" Probeert ze zo kort mogelijk te klinken als ze haar armen strak over elkaar heen kruist.

"Helemaal niet, the game is on.. Wie het laatste omgekleed is, krijgt al een minpunt!" Ga ik dan mee in haar spelletje door dat nog snel uit te roepen voor ik de mannen kleedkamer in verdwijn en me vliegensvlug begin uit te kleden.

"Liam! Dat is niet eerlijk! Bij mij duurt dat veel langer!" Hoor ik haar tot in de kleedkamer jammeren.

"De tijd is al begonnen schatje, dus ik zou je maar haasten.." is het enige wat ik haar antwoord waarop ik haar nog eens diep hoor zuchten maar vervolgens wel wat gefrommel hoor.

"Jij speelt dit echt vuil hoor Carter!" Hoor ik haar na een paar seconden nog eens naar me toe roepen.

"Dat is exact hoe ik het graag speel Cambell!"...

**************************************************************************
HEEEYY LOVERS!! 😇

WIE IS DOWN VOOR EEN WEEKENDJE WEG TUSSEN ALEXANDRA EN SEAN?? 🤗
EN WAT ZULLEN ZE DE KOMENDE 3 DAGEN NOG UITSTEKEN!! 🙄
WEER EENS OPNIEUW ZIJN MEGHAN EN LIAM ABSOLUTE COUPLE GOALS!! 🤤

VOTES, COMMENTS, FOLLOWS EN HET BOEK DELEN ZOU ZO ONTZETTEND LIEF ZIJN 💕

LIEDJE BOVENAAN IS EEN BEETJE LAAT MAAR TOCH NOG 'SENORITA' VAN SHAWN MENDES & CAMILA CABELLO!! 💃🏼 PERFECT OM IN DE MEXICAANSE LIEFDESFEER VAN MEGHAN EN LIAM TE BLIJVEN HANGEN 🌊💏

SORRY DAT HET WEER WAT LANGER GEDUURD HEEFT!! 😪MAAR HET LIJKT STEEDS DAT ALS IK WAT TIJD HEB OM TE SCHRIJVEN DAT ER DAN WEER OPNIEUW BELANGRIJKE ZAKEN TUSSENKOMEN IN MIJN PERSOONLIJKE LEVEN 🤯

ALLESZINS TOCH HEEL VEEL LIEFDE VOOR JULLIE ONEINDIGE GEDULD MET MIJ ❤️

AIN'T THE SAMEWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu