"Kan niet wachten!"

1.1K 45 24
                                    

*Cassy POV*

"Je bent er toch zeker van dat je ouders zo dadelijk niet terug gaan thuiskomen of zo hè?" Vraagt Kian nog eens voor de zekerheid nu het al iets voor half twaalf is en we hier nog steeds samen in de woonkamer in de zetel liggen.

"Ja, geen stres.. Ze gingen eerst naar dat trouwfeest en bleven dan op hotel slapen, dus ik zie hun pas volgende week terug" verzeker ik hem dat hij zich geen zorgen hoeft te maken.

Die woorden zijn nog geen seconde uit mijn mond gerold of de bel weerklinkt waarop Kian me met schrik aankijkt en ikzelf ook best wel verbaasd ben, aangezien ik niet echt iemand verwacht.

"Wie is dat?" Vraagt Kian meteen als hij me droogjes aanstaart vanuit de andere hoek van de zetel.

"Geen idee, ik ga wel gewoon even kijken.." hef ik mijn schouders eens op als ik de film die we aan het kijken zijn op pauze zet en vervolgens richting de gang loop.

Ik ga richting de voordeur die ik wat met een trillend hand van het slot draai en vervolgens stilletjes openzwaai.

"Taylor! Wat doe jij nu weer hier?" Breng ik verbaasd en tegelijkertijd ook nog steeds boos om zijn gedrag van vanmiddag uit.

"Wij moeten praten" zegt hij vastbesloten als hij langs me heen naar binnen loopt ook al heb ik hem nog niets een gevraagd om binnen te komen.

"Nee, Taylor! Wacht even!" Probeer ik hem nog tegen te houden als hij meteen verder loopt en de living ingaat, maar ik dus eigenlijk al te laat ben.

"Wat the fuck! Ben je hier nog steeds?" Roept Taylor meteen als hij Kian in de zetel ziet liggen.

Kian schrikt natuurlijk op door Taylor zijn plotse aanwezigheid en springt recht uit de zetel.

"Moet ik jullie even alleen laten?" Kijkt hij mij vragend aan terwijl hij Taylor gewoon compleet negeert.

"Nee natuurlijk hoeft dat niet, hij moet hier maar niet zo uit het niets komen binnenstormen!" Antwoord ik terwijl ik Taylor duidelijk maak wat ik er van denk.

"Dan moet jij niet zomaar afleggen als in je bel om te spreken!" Komt Taylor er onmiddellijk weer met zijn grote mond tussenhangen.

"Ik denk dat ik toch maar beter naar huis ga.." stelt Kian dan voor als hij zijn jas van de leuning van de zetel grijpt en hem snel aantrekt.

"Ja, dat denk ik ook" moet Taylor persé nog eens antwoorden.

"Oh Taylor jongen, hou even je bek wil je? Ik heb echt niets aan jou gevraagd!" Is Kian dan natuurlijk ook niet bang om op Taylor te durven antwoorden terwijl hij al naar mij toe komt gelopen aangezien ik nog steeds in de deuropening tussen de woonkamer en de gang sta. "Kom ik je dan morgenvroeg ophalen om naar het vliegveld te gaan?" Vraagt Kian me dan nog eens omdat hij dat daarjuist voorgesteld had.

"Is goed.. Tot morgen" zeg ik nog snel gedag als hij een zachte kus op mijn wang plaats en vervolgens mijn huis uitloopt.

"What the heck was dat nu weer?!" Staat Taylor er helemaal verward bij als ik in de zetel ga zitten.

"Dat was een kus Taylor! We zijn ook nog gewoon vrienden oké? Doe eens even normaal man!" Maak ik hem duidelijk dat hij echt aan het overdrijven is met als zijn jaloers gedoe. "Zeg nu gewoon even snel wat je met me wou bespreken zodat je uit m'n huis kan oprotten" verduidelijk ik nog eens dat het niet echt naar mijn zin is dat hij hier is.

"Ik wou me daarnet aan de telefoon toen ik je belde simpelweg even verontschuldigen voor vanmiddag.. Ik had niet zo dom moeten reageren, ik was gewoon even geïrriteerd door dat alles met Astrid die ons kwam bespioneren en zo" legt hij helemaal uit wat er met hem scheelde vandaag.

"Het probleem bij jou is dat je excuses altijd veel te laat komen" maak ik hem overduidelijk dat hij er deze keer niet zo makkelijk van afkomt.

"Ik zweer het je Cassy, je moet me echt geloven dat het me mega hard spijt deze keer! Ik wou niet zo overdreven tegen jou tekeergaan vandaag, maar jij en ik weten allebei hoe stom ik kan zijn als iets me irriteert of niet gaat hoe ik het wil.. Dus alsjeblieft vergeef het me!"  Lijkt hij het deze keer wel echt serieus te menen.

"Oké, oké.. Je excuses zijn aanvaard" moet ik dan misschien toch weer toegeven aan zijn smeekbede waarop hij meteen breed gaat glimlachen waardoor hij van die schattige kuiltjes in zijn wangen krijgt.

"Oh je bent echt een schat!" Is hij zowat door het dolle heen als hij me stevig vastneemt en me zowat uit de zetel sleurt, om me vervolgens eens door de lucht in het rond te draaien.

"Jaja, weet ik, maar ik kan nooit boos op je blijven!" Kan ik raar genoeg meteen alweer lachen. "Maar even serieus, je moet nu echt wel vertrekken! Ik moet nu gaan slapen als ik er morgen niet als een spook wil uitzien op het vliegtuig.." vertel ik hem.

"Oww ja, dat is ook waar.. Wel dan laat ik je maar" zegt hij als hij al richting de voordeur loopt en ik hem op de hielen achtervolg.

"Ik zie je morgen!" Is dat mijn manier van dag zeggen als Taylor al naar buiten loopt en ik in de deuropening blijf staan.

"Jepp, kan niet wachten!" Lijkt hij ook vrij enthousiast om onze vakantie. "Oh Trouwens Cassy.." komt hij dan toch even terug gestapt als hij bijna aan zijn auto geraakt was. "Leuk joggingpak" knipoogt hij nog snel waardoor ik begin te lachen.

(Cassy's outfit)

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

(Cassy's outfit)

"Doei gekkerd!" Breng ik nog lachend uit als hij nog eens even naar me zwaait voor hij zijn auto instapt, ik de voordeur weer achter me sluit en plots tegen iemand opbots als ik me weer omdraai om richting de woonkamer te gaan.

"En krijg ik dan nu een uitleg waarom ons huis volloopt met jongens?" Staat mijn stiefzus Astrid daar plots achter me met haar armen over elkaar heen gekruist.

"Oh gosh Astrid! Je liet me schrikken joh!" Breng ik helemaal in shock uit terwijl ik denkbeeldig naar mijn hart grijp.

"Probeer de vraag maar niet te ontwijken hoor zusje.." grijnst ze eens breed waardoor ik ook lach.

"Dat is echt een lang verhaal.." vertel ik haar.

"Wel, ik heb de hele nacht om te luisteren dus je begint maar beter te vertellen.."

**************************************************************************
HEEEYY!! ☺️☺️
HEEFT WEER MEGA LANG GEDUURD MAAR ZOALS IK JULLIE AL VERTELDE HEB IK HET SUPER DRUK TEGENWOORDIG.. 😓😓
WOENSDAG ZAL IK EEN BELANGRIJK HOOFDSTUKJE POSTEN WAARIN IK UITLEG MET WAT IK ALLEMAAL BEZIG BEN!! EN HOE JULLIE DAARBIJ KUNNEN HELPEN!! 😱😱
HET IS NOG EEN SOORT VAN KLEIN SECRET PROJECT 😋😋

ZIJN JULLIE OOK NIET MEGA BLIJ DAT ALLES WEER GOED ZIT TUSSEN TAYLOR EN CASSY?? 😍😍
EN HOE ZAL HET HUN VERGAAN OP VAKANTIE IN ZWITSERLAND?? 😬😬
EN WAT GEBEURT ER TERWIJL BIJ LIAM EN MEGHAN IN MEXICO!! 😆😆

VOTES, COMMENTS AND FOLLOWS ZIJN OP DIT MOMENT ECHT EVEN HEEL HARD NODIG 💕💕

LIEDJE BOVENAAN IS DONE FOR ME VAN KEHLANI EN DE GEWELDIGE CHARLIE PUTH DIE ZIJN NIEUWE ALBUM NET UITGEBRACHT HEEFT 💛💜

ZÓ VEEL LIEFDE VOOR JOU ❤️

AIN'T THE SAMEWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu