"Gewoon vrienden?"

1.4K 62 37
                                    

*Liam POV*

De bel gaat weer aan het einde van de les waarop ik meteen de klas uitloop en richting het schoolplein ga aangezien we nu een kwartier pauze hebben. Ik zie Zack onder de eikenboom in de hoek van het plein staan waarop ik me bij hem besluit toe te voegen.

"Hey" zeg ik snel als hij eens kort glimlacht.

Om één of andere reden, die ik niet goed begrijp, merk ik meteen dat het wat ongemakkelijk wordt tussen ons beide.

"Nog iets boeiends gebeurt vandaag?" Vraag ik dan maar omdat die ongemakkelijke stilte me toch net iets te veel werd.

"Kan jou dat dan misschien wat schelen?" Kaatst hij meteen fel terug als hij me met een opgetrokken wenkbrauw aanstaart terwijl hij zijn handen diep in de zakken van zijn jas weggestopt houdt.

"Wow gast, rustig! Wat scheelt er met jou?" Vraag ik wat verbaasd waarom hij nu plots zo tegen mij doet.

"Jij hebt er voor gezorgd dat Meghan mij niet meer zag staan!" Verwijt hij me dat dan uit het niets waardoor ik hem fronsend aankijk.

"Waar heb jij het over?" Lijkt het in mijn ogen net alsof hij gek aan het worden is.

"Dat zou jij best wel zelf mogen weten aangezien je niets anders doet dan met haar zitten prutsen!" Begint hij nu gewoonweg zaken te zeggen waar niets waar van is.

"What the fuck Zack? Meghan en ik hebben niets oké! Het is niet mijn schuld dat jullie ruzie hebben hè" probeer ik hem duidelijk te maken.

"Waarom zijn jullie dan anders plots zo close geworden?" Blijft hij maar doorzeuren terwijl ik hoop dat er snel iemand anders komt aanlopen.

"Meghan en ik zijn gewoon vrienden, niets meer" leg ik hem nogmaals uit.

"Ja, tuurlijk.. Blijf dat jezelf maar wijs maken terwijl je recht in men gezicht staat te liegen" rolt hij een keer verveeld met zijn ogen als ik zie dat Astrid en Sean eindelijk ook komen aanlopen.

"Jij spoort echt niet man! Rot toch op.." mompel ik nu ondertussen al wel flink geïrriteerd als ik wegloop in dezelfde richting die Astrid en Sean naar hier komen lopen.

"Hé Liam, wat scheelt er? Waar ga je naartoe?" Vraagt Astrid die duidelijk merkt aan men gezicht dat me iets scheef zit.

"Die klojo moet echt eens goed met iemand gaan praten over wat hem allemaal dwarszit!" Is het enige wat ik zeg als ik eens snel richting Zack knik waarop ik verder naar binnenloop.

Ik sta verder door de gang te razen als Alexandra dan ook nog eens komt aanlopen van aan de andere kant van de gang.

"Liam? Naar waar ga je?" Vraagt ze verward aangezien ik in de omgekeerde richting van de deur richting het schoolplein loop, waar de meeste leerlingen tijdens de pauze naartoe gaan.

"Alleszins niet naar je broer, want je kan zeggen wat je wilt, maar je broer is echt fucking gek aan het worden en ik begrijp compleet waarom Meghan hem nu niet meer kan uitstaan" vertel ik haar waardoor ze me wat geschokt aanstaart.

"Hoezo is hij gek aan het worden?" Kijkt ze me gefronst aan alsof ik één of ander buitenaards wezen ben.

"Hij zit me uit het niets te verwijzen dat ik zogezegd Meghan van hem zou afgepakt hebben.." zucht ik als ik er nog maar aan terugdenk.

"Is dat dan misschien ook niet zo?" Is ze nu serieus met haar broer aan het instemmen.

"Maak je een grap of zo? Jij dus ook al? What the fuck hebben jullie met Meghan en mij? We zijn gewoon vrienden oké? Laat dat alsjeblieft duidelijk zijn!" Vlieg ik dan helemaal tegen haar uit waarop ik haar verbouwereerd achterlaat en wegloop..

**************************************************************************
HAAAAII!!!! ✌🏼

WAT IS DAT TOCH VANDAAG MET ALEXANDRA EN ZACK?? 🤷🏼‍♂️ DENKEN JULLIE DAT ER WAT IS TUSSEN MEGHAN EN LIAM?? 🤔EEN BELANGRIJKE VRAAG OOK NOG!! ⬇️
WIE VINDEN JULLIE DAT WAT VAKER IN HET BOEK MOET VOORKOMEN?? ⚠️

VOTES, COMMENTS, FOLLOWS EN HET BOEK DELEN MAG JE HEUS BLIJVEN DOEN HOOR 😘

WE ZITTEN TROUWENS OOK EINDELIJK BOVEN DE 20.000 READS!! 😱 GEWELDIG!!! 🙌🏼

HET LIEDJE BOVENAAN IS ABSOLUUT DE BESTE SONG VAN DUA LIPA 'IDGAF' WAAR ZE NU DUS OOK EINDELIJK EEN VIDEO VOOR HEEFT 🔥❤️

HOU NOG STEEDS VAN JULLIE 🌹

AIN'T THE SAMEWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu