"Toeval bestaat niet?"

780 36 16
                                    

*Meghan POV*

"Liam, dit gebouw ziet er echt zonder liegen mega creepy uit.." breng ik best wel bang uit als we de taxi uitstappen en dus blijkbaar aankomen bij het hotel waar we de rest van de week zullen doorbrengen.

"Geen zorgen babe.." moet ik best nog wel even wenen aan al dat babe-gedoe terwijl hij onze koffers uit de koffer haalt en de taxi-chauffeur betaalt. "Ik zou dit hotel niet uitgekozen hebben, moest het slecht geweest zijn" verzekert hij me als hij naast me komt staan op het voetpad naast de weg.

"Ik hoop het maar want de gevel ziet er alvast niet echt veelbelovend uit.." merk ik op als ik eens knik richting de muren die wel eens een nieuwe laag verf zouden kunnen gebruiken.

"Meghan, heb ik je in al die jaren dat we vrienden zijn al teleurgesteld?" Vraagt hij dan best wel zelfverzekerd als we de trappen richting de ingang oplopen terwijl hij ook mijn bagage draagt.

"Euhm.. M'n verjaardagscadeau van jou vorig jaar was een koffie mok, die keer dat ik door jou van de fiets viel, toen we n-" begin ik de verschillende momenten op te sommen waarop hij me onderbreekt.

"Oké, oké ik snap het al.. Ik heb je best wel vaak teleurgesteld, maar vertrouw me nu maar voor deze keer" probeert hij me gerust te stellen als we door de grote draaideuren naar binnen lopen richting de balie.

Na het gesprek van Liam en de man achter de balie, dat zich in het Spaans afspeelde, te proberen volgen, kregen we eindelijk onze sleutels. Gelukkig genoeg heeft dit hotel een lift want anders zou het een hele klus geweest zijn om met onze bagage op de 11de verdieping te geraken, waar onze kamer zich bevindt.

"Hier zijn we!" Brengt Liam vrolijk uit als de deuren van de lift opengaan en ik me zo snel mogelijk uit dat rotding probeer te bevrijden.

"Die rit heeft me echt al kotsmisselijk gemaakt hoor.." breng ik zuchtend uit als ik weer op adem probeer te komen, die me in de lift tekort kwam.

"Nog even geduld, je kan zo meteen bekomen in bad of zo" gokt hij maar wat waarvan ik tot rust kom, maar vreemd genoeg meteen correct. "Dit is hem, kamer 115.. Klaar voor?" Bouwt hij de spanning nog wat voor me op als hij de sleutel al in het sleutelgat stopt maar hem nog niet omdraait tot ik antwoord geef.

"Ja gekkie, doe nou maar gewoon voort.. Ik wil die kamer zien!" Breng ik vrij gestrest uit, aangezien ik hier toch een hele week moet verblijven.

Hij draait de deur meteen los en zwaait de deur open waarop ik langs hem heen naar binnen glip en best wel verbaast ben door het verschil tussen de buitenkant en binnenkant van dit gebouw.

"Wow! Liam! Je had echt helemaal gelijk.. Dit is best wel oké!" Ga ik nu ook niet gaan overdrijven door te zeggen dat dit de beste kamer is die ik ooit gezien heb of zo.

(Meghan en Liam's hotelkamer)

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

(Meghan en Liam's hotelkamer)

"Dan moet je de badkamer nog maar eens bekijken.." maakt hij me nu wel benieuwd waardoor ik ook meteen de deur aan mijn linkerkant opentrek.

"Oh my god! Deze badkamer is serieus beter als die bij mij thuis.." is dat best wel zielig om toe te geven. "En dat bad ga ik echt zometeen uittesten hoor.." voeg ik er meteen aan toe.

"Ik had eigenlijk ook wel net zin in een bad

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

"Ik had eigenlijk ook wel net zin in een bad.." voel ik hoe Liam zijn armen langs achter me om mijn heupen heen zwaait.

"Wel dat is toevallig, want ik had ook net geen zin om helemaal alleen in bad te gaan.." draai ik me naar hem toe terwijl hij me non-stop blijft vasthouden.

"Nog meer toeval, ik had net zin om samen met jou in bad te gaan" grijnst hij schuin waardoor ik het ook niet kan laten om eens te glimlachen.

"Toeval bestaat eigenlijk niet, weet je?" Laat ik hem dan even beseffen.

"Dan was dit blijkbaar voorbestemd.." brengt hij nog uit waarop onze lippen elkaar tegemoet komen..

**************************************************************************
HAAAII!! 🙂🙂

BEN IK DE ENIGE DIE HIER BIJNA SMELT VAN SCHATTIGHEID?? 😭😭
IK BEN ALVAST HELEMAAL TEAM #LIAN 🔥🔥
MAAR ZIEN JULLIE DIE TWEE MISSCHIEN BEIDE MET IEMAND ANDERS?? 🙊🙊

VOTES, COMMENTS AND FOLLOWS ZOUDEN ECHT MEGA LIEF VAN JULLIE ZIJN 💕💕

LIEDJE BOVENAAN IS CARPE DIEM VAN TAL'S NIEUWSTE ALBUM JUSTE UN RÊVE 💛🌿 DIE FRANSE ZOMER VIBES ZIJN DE ALLERBESTE 😋😋

BEN JULLIE ALLEMAAL ZÓ DANKBAAR 😚😚

AIN'T THE SAMEWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu