"Weg zei ik!"

637 24 0
                                    

*Alexandra POV*

"What the fuck is dit nu weer!" Hoor ik Zack zijn stem door onze kamer weerklinken nu hij net de deur komt binnenlopen nu Sean en ik op het punt stonden om hoogstwaarschijnlijk seks te gaan hebben.

"Oh my god Zack! Wat doe je hier?" Roep ik geschrokken uit als ik meteen van Sean afspring en recht ga staan en ik zie hoe Sean wat ongemakkelijk naar achteren kruipt op het bed, zodat hij met zijn rug tegen de muur kan leunen.

"Ik denk eerder dat ik jullie moet vragen wat jullie hier doen!" Kijkt hij ons beide nu vrij boos aan als hij zijn armen over elkaar heen kruist.

"Euhm.. Wij zijn jou geen enkel antwoord verschuldigd gast" hoor ik Sean dan op een rustige toon vanachter me uitbrengen.

"En wie heeft om jou mening gevraagd? Niemand, dus hou die knappe kop van je maar gewoon dicht" antwoord Zack meteen aanvallend en scherp.

"Doe normaal Zack! Sean heeft gelijk met wat hij zegt.. Het zijn niet jou zaken om je er mee bezig te houden wat wij met elkaar doen. Dat gaat jou helemaal niets aan, wij zijn oud en wijs genoeg om zelf te beslissen wat wij doen, oké?" Moet ik Sean deze keer dan toch bijstaan tegenover mijn broer die weer eens denkt dat zijn mening automatisch ook de juiste is.

"Alexandra toch.. Ik dacht dat je wel wat verstandiger was dan dit, maar blijkbaar ben ook jij zelf zo naïef en dom om je te laten omkopen door die domme praatjes van die sukkel.." knikt Zack eens afkeurend richting Sean die nog steeds met zijn hoofd tegen de muur geleund zit.

"Hé! Zo spreek je niet over haar, oké? Denk er misschien eens over na dat je het nog steeds tegen je zus hebt hè!" Gebruikt Sean raar genoeg geen enkel scheldwoord als hij recht springt vanop het bed om het voor mij op te nemen.

"Waar the fuck bemoei jij je mee man! Zoals je net zelf gezegd hebt is dit inderdaad mijn zus, dus regel ik dit wel gewoon met haar, zonder jou bemoeienissen.. Dus doe me een gunst en ga weer gewoon even in je bed liggen en hou je bek" brengt Zack vrij intimiderend uit nu Sean recht tegenover hem staat.

"Wie denk jij eigenlijk dat je bent om me hier zo staan te bevelen in mijn eigen kamer? Want hoe ik het zie ben jij wel degene die ons is komen verstoren en vervolgens een probleem begint te maken dat er niet eens was.." probeert Sean zijn kalmte te bewaren, al zie ik dat hem dat moeilijk blijkt af te gaan.

"Degene waarmee je zojuist in bed lag is mijn zus, dus volgens mij heb ik dan wel iets tegen jou te zeggen.." is dat wel wat dom van Zack om te zeggen, waarop Sean het niet meer kan houden.

"What the hell gast! Ben je achterlijk of zo? Er is geen reden waarom wij hierover zouden moeten praten.. Alexandra maakt er geen probleem van dat ik samen met haar in bed lig, dus welke reden is er dan dat jij dat wel zou moeten doen? Geen! Snap je dat? Of geraakt dat niet in die domme kop van je?" Raast Sean dan volop uit tegen Zack die wat verbaasd lijkt te zijn van Sean zijn plotse uitbarsting.

"Moven kerel! Ik wil met Alexandra praten.." sist Zack boos nu hij blijkbaar vindt dat Sean hem in de weg staat.

"Dat had je ook even vriendelijk kunnen vragen, maar nu kan je het al helemaal vergeten" maakt Sean hem duidelijk dat hij niet van plan is te gehoorzamen aan Zack zijn eisen.

"Weg zei ik!" Schreeuwt Zack recht in Sean zijn gezicht dat onbewogen blijft.

"Val mijn part maar neer, maar ik ga niet bewegen.." maakt Sean opnieuw duidelijk waarop ik gewoon voel dat het mis gaat lopen.

"Val jij maar neer" is het laatste wat Zack uitbrengt waarna hij met zijn vuist uithaalt naar Sean die vervolgens door zijn benen zakt en op de grond neervalt..

**************************************************************************
WHAT'S UP LOVERS!! ✨💕

WAT IS DAT NU TOCH ALLEMAAL TUSSEN ZACK EN SEAN?! 😩😩
EN IS ZACK NU HELEMAAL GEK GEWORDEN!! 😱😱
OF ZIT HIER MEER ACHTER VERBORGEN?? 🤔🤔
ARME ALEXANDRA DIE ZICH WEER NET TUSSEN HUN BEIDE MOET BEVINDEN 😥😥

VOTES, COMMENTS AND FOLLOWS ZIJN SUPER WELKOM!! 😘😘

HET LIEDJE BOVENAAN IS VAN CHER LLOYD, DIE HELEMAAL TERUG IS NU HAAR ZWANGERSCHAP ACHTER DE RUG IS 💛💛
HAAR NIEUWSTE 'NONE OF MY BUSINESS' IS OOK ZÓ TOEPASSELIJK BIJ DIT HOOFDSTUK!! 🔥🔥

KEEP THOSE POSITIVE VIBES GOING 💘💘
LY

AIN'T THE SAMEWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu