"Je hebt gelijk! Nu tevreden?"

1.5K 68 48
                                    

*Alexandra POV*

"Tot morgen" zeg ik nog snel gedag tegen Sean als ik een zoen op zijn wang plaats en zijn auto uitspring.

Gelukkig kon Sean me nog naar huis brengen, aangezien Zack al wat vroeger naar huis gegaan was. Ik loop de oprit van ons huis op, waar misschien niet meer zo lang een heel gezin in zal wonen, met al dat geruzie van mijn ouders constant.

(Alexandra en Zack's huis)

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

(Alexandra en Zack's huis)

Ik sluit de voordeur achter me en loop verder richting de living, waar Zack blijkbaar in slaap gesukkeld is voor de TV. Ik loop zo stil als ik kan verder richting de keuken als mijn GSM plots een geluid maakt om me duidelijk te maken dat ik een notificatie heb gekregen.

"Sorry.." fluister ik stil als ik merk dat Zack daardoor nu dus wakker geworden is.

"Geeft niet, ik moet toch maar eens aan men huiswerk gaan beginnen" lijkt hij blijkbaar meteen weer klaarwakker te zijn als hij de zetel uitspringt, zijn rugzak over zijn schouder zwiert en naar boven wilt gaan.

"Zack wacht eens even" houd ik hem dan snel tegen.

"Wat is er?" Kijkt hij me fronsend aan als ik op een barkruk langs de bar, die verbonden is met de keuken, ga zitten.

"Euhm.. Ik maak me een beetje zorgen om je" kijk ik hem recht in zijn ogen aan waarop hij een wenkbrauw naar me optrekt.

"En waarom dan wel niet?" Grinnikt hij alsof er niets met hem aan de hand is.

"Deze ochtend toen je van bij Meghan kwam was je echt helemaal niet aan te spreken en daarjuist toen Meghan bij ons op de tribune kwam zitten stapte je het gewoon meteen af" vertel ik hem exact welke zaken ik wat raar vind.

"Uhu.." blijkt hij plots al veel minder spraakzaam te zijn.

"Is er misschien iets gebeurd tussen jullie twee?" Vraag ik dan maar waarop hij zijn hoofd gewoon eens schudt. "Want ik vroeg het daarjuist ook aan haar en zij vond ook dat er niet echt iets was maar dat ik het misschien eens aan jou moest vragen.." vertel ik hem waarop zijn ogen groot worden.

"Wat! Waarom ga je dat nu aan haar zeggen?" Vliegt hij dan plots tegen me uit als hij zijn zak weer op de grond smijt en op me afgelopen komt.

"Ik maakte me gewoon zorgen oké?" Roep ik dan terug als hij wat overdreven met zijn handen door zijn haar begint te woelen. "En uit jou reactie kan ik dus afleiden dat ik me blijkbaar wel met een reden zorgen gemaakt heb.." zeg ik als hij weer opkijkt en me recht in mijn ogen aanstaart, nu hij nog geen meter van me verwijdert staat.

"Er is echt niets.." bromt hij nu wat geïrriteerd waarna er een diepe zucht uit zijn mond weerklinkt.

"Zack, please.. Ik ben je zus. Aan mij kan je het toch gewoon vertellen.." dring ik misschien wel wat aan, maar ik ben ook gewoonweg bezorgd om hem.

"Oké, ik ben verliefd op Meghan en oké jij hebt in het begin gezegd dat die 'Friends with benefits'-bullshit toch nooit ging werken.. Proficiat je hebt gelijk! Nu tevreden?" Ratelt hij dat alles in één keer af als hij me boos en teleurgesteld tegelijkertijd aankijkt.

"Er is toch helemaal niets mis mee dat je wat voor haar begint te voelen?" Probeer ik dan maar de kalmte te bewaren als ik een hand op zijn bovenarm leg.

"Maar wat dan nog Alexandra?! Voor dat wijf betekent wat ik met haar heb toch helemaal niets! Het enige waar zij oog voor heeft is die godverdomse Liam!" Roept hij uit als hij door zijn irritatie de stoel naast me onderuit trapt, waarna hij zijn zak weer snel opraapt en vervolgens de trap opstormt richting zijn kamer..

**************************************************************************
HOOOIII!!!

WIE HEEFT ER MEDELIJDEN MET ZACK OP DIT MOMENT?? OF ZIJN ER MISSCHIEN OOK WEL DIE DENKEN DAT HET ZIJN EIGEN SCHULD WAS DOOR GEWOON EERST TEGEN MEGHAN TE ZEGGEN DAT HET BIJ SEKS GING BLIJVEN?? 🤔🤔

IK HEB ALLESZINS TOCH WEL EEN BEETJE MET HEM TE DOEN!! 🙁🙁
EN NATUURLIJK OOK MET ALEXANDRA DIE DAT NU WEER ALS ENIGE WEET 😱😱

VOTES, COMMENTS, FOLLOWS EN HET BOEK DELEN ZIJN STEEDS WELKOM ✨✨

HET LIEDJE BOVENAAN IS MOVE YOU VAN KELLY CLARKSON HAAR NIEUWSTE CD 💖💖 ECHT EEN PRACHTIG LIEDJE MET EEN NOG MOOIERE BOODSCHAP 😍😍

IK WAS GISTEREN ECHT ZO MEGA VERRAST TOEN IK ZAG DAT 3 VAN MEN 4 BOEKEN PLOTS WEER IN DE TOP 20 STONDEN VAN TIENERFICTIE, WAARONDER TWEE IN DE TOP 10!! 😱😅
ECHT GEWOONWEG ONGELOFELIJK 😆😆

HOUD VAN JULLIE MET HET DIEPSTE VAN MEN HART ☺️☺️

AIN'T THE SAMEWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu