"Waar blijven ze nou?"

1.3K 59 33
                                    

*Alexandra POV*

Ik word stilletjes wakker en herinner me meteen alles van gisterenavond. Men ouders die vertelde dat ze gaan scheiden, Zack die me kwam troosten en mijn vader die dacht dat dat troosten wel wat anders was. Gelukkig geloofde hij Zack en mij dan wel meteen nadat we uitlegde dat we gewoon triestig waren, want eerlijk gezegd zag dat troosten er uit iemand anders zijn ogen misschien wel wat vreemd uit.

Ik spring mijn bed maar uit aangezien er niet zo veel tijd meer rest voor ik naar school moet vertrekken. Ik besef dat het de laatste dag school is en we morgen met zijn allen op skivakantie vertrekken waardoor er in deze droevige tijden toch nog een kleine glimlach op mijn gezicht getoverd kan worden.

"Yo sissy!" Staat Zack daar dan plots al helemaal aangekleed in de deuropening met zijn haren nog wat in de war.

(Zack's outfit)

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

(Zack's outfit)

"Gaat het al wat beter na gisteren?" Vraagt hij dan als hij tegen mijn kast aan gaat leunen.

"Ik ben nog steeds verdrietig en vind het echt erg dat ze gaan scheiden, maar hoe kan ik nu rond lopen mokken als ik morgen met al mijn lievelingsmensen op vakantie vertrek?" Glimlach ik breed waardoor Zack ook begint te glimlachen.

"That's the spirit!" Knipoogt hij eens snel naar me. "Ik zie je straks beneden, dan neem ik je mee met de auto" zegt hij nog als hij mijn kamer al uitloop en vervolgens de trap naar beneden neemt.

Ik open mijn kledingkast en kies een grijze T-shirt en jeans die me samen met mijn rode jasje wel een goede outfit lijken te zijn.

(Alexandra's outfit)

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

(Alexandra's outfit)

Ik neem mijn kleren mee richting de badkamer waar ik me begin klaar te maken voor een nieuwe en laatste schooldag voor de vakantie..

*Liam POV*

"Ze staan er echt nog steeds hè!" Roept Kian gefrustreerd van bij het raam waaruit hij staat toe te kijken hoe die drie jongens die dat geld van hem willen nog steeds voor men huis in hun auto staan te wachten.

"Ik zei toch dat ze niet weg gingen gaan.." mompel ik van aan de tafel waar ik men cornflakes zo snel mogelijk naar binnen zit te slokken.

"Hoe ga ik hier dan naar buiten geraken?" Vraagt Kian vervolgens als hij ook naar de tafel toe komt gelopen.

"Je weet toch dat ik ook een poortje in men tuin heb en we daar dus makkelijk via mijn achterdeur komen hè?" Kijk ik hem wat dom aan alsof hij achterlijk is.

"En ben je dan vervolgens van plan helemaal te voet naar schoon te gaan misschien? Want zover ik nog weet staat je auto wel op de oprit geparkeerd. Wat volgens mij dus recht in het zicht van die jongens is" verduidelijkt Kian zijn zorgen.

"Geen zorgen Kian.. Dat heb ik al lang geregeld" verzeker ik hem dat er geen enkele aanwijzing is om zich zorgen te gaan lopen maken.

"Hoe dan?" Vraagt hij nieuwsgierig als hij zijn wenkbrauwen fronst.

"Emily en Cassy komen ons achteraan ophalen met de auto" vertel ik hem waarop hij eens begrijpend knikt. "Dus als je nu snel je jas en rugzak wilt aandoen? Want ze zijn hier blijkbaar al" ga ik verder als ik net een bericht van Emily krijg.

Kian doet meteen wat ik hem zeg en volgt me richting de achterdeur, waarna we de tuin doorlopen richting het poortje achteraan links in de tuin. We springen meteen in op de achterbank aangezien Emily haar gloednieuwe tweedehands oranje auto zoals afgesproken meteen aan het poortje geparkeerd staat.

 We springen meteen in op de achterbank aangezien Emily haar gloednieuwe tweedehands oranje auto zoals afgesproken meteen aan het poortje geparkeerd staat

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

(Emily's auto)

"Oké dus meteen een paar vragen.. Waarom moest ik jullie twee nu meteen komen ophalen? Waarom moet ik jullie eigenlijk sowieso al gewoon komen ophalen? En waarom moet ik jullie hier komen ophalen en niet gewoon vooraan? Want dit is echt allemaal heel mysterieus weet je?" Vraagt Emily meteen raak als we instappen en Cassy en zij ons wat raar aanstaren.

"Dan zal ik het meteen nog wat mysterieuzer maken.. Breng ons nu meteen naar de dichtstbijzijnde bank" commandeer ik haar.

"Krijgen we misschien wat antwoorden ook?" Vraagt Cassy dan op haar beurt.

"We leggen straks alles wel uit, doe nu gewoon eerst wat ik je zeg" vertel ik haar waarop ze eens zuchten, Emily de auto start en begint te rijden.

Na even rijden komen we aan in het centrum van de stad bij de bank en vraag ik Emily om haar op de lege parkeerplaats recht voor de bank te parkeren.

"Blijf even wachten, we zijn zo terug!" Vertelt Kian hun waarop ik samen met hem uitstap.

*Emily POV*

Ik strijk mijn T-shirt, die ik samen met mijn jeans met gaten in en wat accessoires had aangetrokken maar wat glad aangezien Cassy en ik hier toch maar zitten wachten in de auto.

Ik strijk mijn T-shirt, die ik samen met mijn jeans met gaten in en wat accessoires had aangetrokken maar wat glad aangezien Cassy en ik hier toch maar zitten wachten in de auto

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

(Emily's outfit)

"Waar blijven ze nou? Straks komen we nog te laat op school.." zucht Cassy als ze eens op haar horloge kijkt aangezien de jongens nu wel al even weg zijn.

"Het is weer typisch hun twee om zo raar en mysterieus te doen" grinnik waarop ze ook lacht.

"En natuurlijk gehoorzamen wij twee hun dan weer" lachen we samen waarop we bruusk onderbroken worden door wat geklop op het venster waar plots wat jongens naar ons staan te staren..

**************************************************************************
HEEEYY!! 🎉🎉
SORRY DAT HET EVEN DUURDE MAAR SPECIAAL VOOR JULLIE EXTRA LANG DEELTJE ❤️❤️

WIE HOUDT ER NOG VAN DIE MEGA POSITIEVE INZET VAN ALEXANDRA?? 🤔🤔
WIE HOUDT ER VAN DIE MYSTERIEUZE KIAN EN LIAM?? 😍😍 
EN ZIJN DAT NU DE JONGENS AAN DE AUTO WIE WE DENKEN DAT ZE ZIJN?? 🤭🤭

VOTES, COMMENTS, FOLLOWS EN HET BOEK DELEN MAG GEBEUREN ZOALS BIJ HET VORIGE HOOFDSTUK 😊😊

LIEDJE BOVENAAN IS MIJN LIJFLIED FRIENDS VAN ANNE-MARIE EN MARSHMELLO ✨🖕🏼

JULLIE ZIJN OOK WEL MIJN VRIENDJES 😘😘

AIN'T THE SAMEWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu