"Ik hoop dat je stikt!"

1.4K 52 20
                                    

*Meghan POV*

"Ik ga erop zitten en jij zorgt dat je hem dicht krijgt, oké!" Geef ik Sean die ik naar men kamer geroepen heb duidelijke instructies over hoe we mijn koffer dicht gaan proberen krijgen, aangezien er veel te veel kleren inzitten en ik hem alleen niet toe geritst krijg.

"Wat neem je zelfs allemaal mee?" Kijkt Sean eens fronsend naar de grootste koffer die we in huis hadden terwijl ik erbovenop klim.

"Jaja, I know.. Ik neem weer veel te veel mee!" Zucht ik als ik eens met mijn ogen draai aangezien dat altijd opnieuw hetgeen is dat hij zegt als we op vakantie gaan.

"Ja, dat is altijd het geval als jij je bagage maakt, maar deze keer bedoel ik het feit dat je allemaal kleding meeneemt die je hier niet eens zou durven aantrekken.." legt hij uit waarom hij zo verbaasd is.

"Weet ik, dat is de bedoeling hè! Ik moet daar in Mexico toch laten zien wat ik in huis heb zeker.. Je weet maar nooit wie ik daar kan tegenkomen hoor" heb ik misschien al wat te veel hoop voor deze vakantie.

"Misschien wel je prins op het witte paard" grijnst hij terwijl hij zijn wenkbrauwen speels op en neer laat bewegen.

"Wie weet?" Kijk ik hem uitdagend aan.

"Ik was maar aan het lachen hè" maakt hij me duidelijk, alsof ik dat zelf ook nog niet doorhad.

"Wel je was hilarisch.." mompel ik sarcastisch als ik eens overdreven met mijn ogen draai.

"Hé kabaalmakers! Kunnen jullie misschien eens stoppen met kibbelen.." komt mijn mama dan plots de kamer binnenlopen. "Ik ga j-" stopt ze in het midden van haar zin als ze me geschokt met een opgetrokken wenkbrauw aanstaart. "Wat heb jij nu aan?" Vraagt ze dan uiteindelijk als ik haar eens fronsend bekijk.

"Kleding?" Breng ik sarcastisch uit als ik grijns en mijn moeder zucht.

"Ja, maar dat wil je hier thuis nooit aandoen" legt ze uit wat ze zo raar vindt aan de outfit die ik alvast aangetrokken had omdat die veel te veel plaats innam in mijn koffer.

(Meghan's outfit)

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

(Meghan's outfit)

"Dat is dus exact wat ik haar ook al vertelde.." glimlacht Sean breed nu hij eens hetzelfde denkt als mama.

"Jullie hoeven jullie geen zorgen te maken, ik beslis zelf wel wat ik aandoe en meeneem.. Maar kan iemand me nu eindelijk eens helpen mijn bagage toe te krijgen?" Vraag ik nogal haastig aangezien ik hier nog steeds bovenop mijn koffer zit en het bijna tijd is om te vertrekken.

Als snel ritst Sean mijn koffer dicht en draagt hij hem vervolgens ook naar beneden waar ik nog wat in de zetel ga zitten en op mijn GSM begin te tokkelen.

"Wil je dat we je wegdoen naar Liam thuis?" Vraagt papa dan bedoeld op hem en mama.

"Nee, hoeft niet.. Liam heeft een taxi geregeld die ons wegdoet richting de luchthaven" vertel ik hem terwijl Sean wat zit te zappen met de afstandsbediening van de televisie.

"Wat een gentleman" grinnikt hij terwijl hij grijnzend voor zich uit blijft staren richting de televisie.

"Hebben we jou iets gevraagd? Nee, dus bemoei je niet!" Geef ik Sean, die door mijn reactie nog meer begint te lachen, een duw.

"Sean laat je zus met rust! Maar hij heeft wel gelijk hoor, als een jongen vroeger zoiets voor mij gedaan zou hebben, zou ik het ook wel weten hoor.." kijkt ze mij met opgetrokken wenkbrauwen aan.

"Oh my god mama! Kan je het misschien nog ongemakkelijker maken.." breng ik zowat walgend uit. "Liam en ik zijn gewoon vrienden" maak ik haar voor eens en voor altijd duidelijk.

"Daar begint het altijd mee" kijkt ze me betweterig aan alsof zij beter weet dan ikzelf op wie ik verliefd zou zijn of niet.

"En daar stopt het dan ook bij" maak ik haar gedachten op mijn manier af.

"Of niet.." gaat ze dan nog een stapje verder waarop de bel weerklinkt.

"Dat noem je nu nog eens saved by the bell!" Lacht Sean me zowat uit om m'n ongemakkelijke gesprek met mama als ik rechtspring uit de zetel en richting mijn koffer ren.

"Papa, ik ga je missen! Mama, jou ook! Sean, ik hoop dat je stikt daar in je sneeuw in Zwitserland!" Geef ik hen toch nog alle drie om de beurt een snelle zoen.

"Love you too!" Roept Sean me nog achterna als ik al richting de gang loop.

"Let goed op je geld, doe alles veilig en niet te ge-" roept mijn moeder me ook nog allerlei zaken achterna waarop ik haar midden in haar zin afbreek.

"Jaja, doei allemaal!" Roep ik vrolijk als ik de deur van de living achter me dichttrek.

"Ready for vacation?" Glimlacht Liam breed als ik de voordeur opentrek.

"Je kan niet raden hoe klaar ik ben" lach ik waarop hij mijn bagage overneemt en die mee richting de gele taxi sleurt die op de oprit geparkeerd staat en hem in de koffer propt.

We springen snel de taxi in waarop ik de chauffeur eens snel begroet en hij de oprit weer afsnelt.

"Off we go.."

**************************************************************************
HEEEYY IEDEREEN!! ☺️☺️SORRY DAT DIT ZO LANG GEDUURD HEEFT, MAAR MIJN ONDERZOEKSOPDRACHT IS NU EINDELIJK AF!! 🤘🏼🤘🏼
DUS VANAF NU TERUG VAKER UPDATES!! 😍😍
MAAR NOG EVEN SLECHT NIEUWS WANT VANAF 23/03 TOT 03/04 BEN IK OP VAKANTIE MET SCHOOL EN DAARNA MET VRIENDEN DUS MISSCHIEN TOCH NOG NIET METEEN HEEL VEEL UPDATES 😬😢

VINDEN JULLIE HET OOK ZO AWKWARD ALS JE OUDERS LIEFDESADVIES GAAN GEVEN?? 😆😆
EN WIE HERKENT ZICH IN MEGHAN EN SEAN HUN BROER-ZUS RELATIE?? 😂😂

VOTES, COMMENTS AND FOLLOWS ZIJN NATUURLIJK NOG ALTIJD WELKOM 💖💖

HET LIEDJE BOVENAAN IS DE GEWELDIGE JILL SHAW DIE JULLIE MISSCHIEN NOG WEL KENNEN VAN JUNIOR EUROSONG MET HAAR TE GEKKE SONG 'GAME' 💜💛
DEZE MOET OP REPLAY STAAN HOOR 💕💕

LOVE YOU 😚😚

AIN'T THE SAMEWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu