"Maak dat jezelf maar wijs.."

1.3K 65 19
                                    

*Meghan POV*

"Zeker dat alles nog goed zit hè?" Vraag ik voor een laatste keer aan men broer Sean als we samen met men ouders voor de deur van het restaurant staan waar we samen met Alexandra, Zack en hun ouders afgesproken hadden.

"Voor de zoveelste keer: je ziet er goed genoeg uit!" Maakt hij me duidelijk als ik toch nog een keer men bloedrode jurkje rechttrek.

(Meghan's outfit)

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

(Meghan's outfit)

"Waarom doe jij eigenlijk zo raar vandaag?" Kijkt men moeder me dan fronsend aan. "Eerst doe je er alles aan om niet mee te moeten gaan eten en nu maak je je ongelooflijk veel zorgen om hoe je er uitziet" verduidelijkt ze wat ze zo raar aan me vindt.

"Elk meisje wilt er wel eens goed uitzien hè.." zucht ik als men vader de deur van het restaurant uiteindelijk openzwaait en ons als eerste door laat lopen.

Mijn moeder begroet de man aan de ingang van het restaurant en deelt hem de naam waarop we gereserveerd hadden mee waarna hij ons meteen richting de tafel begeleidt waar ik Alexandra, Zack en hun ouders al meteen zie zitten.

"Hallo!" Begroet mijn moeder hun veel te enthousiast als zij alle vier rechtstaan en wij drieën mijn moeder haar voorbeeld volgen om iedereen met een zoen te gaan begroeten.

Als ik toekom bij Alexandra merk ik meteen op dat ook zij toevallig een hele rode outfit aangetrokken heeft waardoor het al meteen wat ongemakkelijk wordt aangezien ik merk dat ook zij onze matchende outfits doorheeft.

(Alexandra's outfit)

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

(Alexandra's outfit)

Ik geef toch maar tegen mijn zin in een snelle kus op Alexandra en Zack hun wang die hier overduidelijk ook geen zin in hebben. Ik zet me uiteindelijk neer naast Alexandra waardoor ik recht tegenover Zack kom te zitten, waar mijn broer zich dan weer op zijn beurt naast neer zet.

"Oh wat leuk zeg jullie outfits! Lijkt net of jullie dat hadden afgesproken" glimlacht Alexandra haar moeder even enthousiast als mijn mama.

"Oh geloof me dat hebben we hélemaal niet gedaan.." mompelt Alexandra stil waardoor ik al meteen doorheb hoe we deze avond gaan aanpakken.

"Jij fucking hoer.." fluister ik haar stil toe als ik haar met kogelschietende ogen aanstaar.

"Zegt diegene die elke avond met men broer wilt neuken.." grijpt Alexandra zelf dan ook meteen haar comeback waardoor ik haar met open mond aanstaar terwijl ik haar eigenlijk het liefst een mep in haar gezicht zou willen geven.

"Zien Alexandra en Zack ook zó hard uit naar hun vakantie in Zwitserland?" Hoor ik men vader dan vragen aan hun ouders.

"Ja natuurlijk! Ze houden maar niet op met er over te praten.." vertelt Alexandra en Zack hun vader dan.

"Zelfs Meghan gaat nu uiteindelijk toch ook nog op vakantie" vertelt mijn moeder dan waarop ik haar mond al zowat zou willen laten stoppen met spreken.

"Hoezo? Ik dacht dat jij niet meeging?" Lijkt Alexandra dan plots toch weer geïnteresseerd te zijn als ze me met een opgetrokken wenkbrauw aanstaart.

"Ze gaat samen met Liam naar Mexico voor een weekje" gaat men vader verder waardoor je me nu denk ik wel mag gaan begraven en Alexandra en Zack me met grote ogen aanstaren.

"Oh met Liam?" Brengt Alexandra fake verbaasd uit als ze me met een bitch-face aanstaart.

"Wat een verrassing!" Brengt Zack sarcastisch uit als hij eens overdreven met zijn ogen draait terwijl hij zijn hoofd stilletjes en bijna teleurgesteld heen en weer schudt. "En dan blijf je nog steeds bij je standpunt dat er niets tussen jullie twee speelt?" Vraagt hij me dan als onze ouders als druk bezig zijn met hun eigen conversatie en dus niet meer op ons aan het letten zijn.

"Uhu.." knik ik eens bedoeld als een 'ja' terwijl ik hem droogjes blijf aanstaren.

"Je weet toch dat ik niet tegen leugenaars kan hè?" Kijkt hij me doordringend aan waardoor ik toch niet kan ontkennen dat die sexy blik me geen vlinders in mijn buik geeft.

"Wat een geluk voor mij dat ik dan niet aan het liegen ben.." probeer ik hem zo uitdagend mogelijk aan te kijken.

"Maak dat jezelf maar wijs.."

**************************************************************************
HEY HEY HEY!!! 👋🏼👋🏼

OH GOSH!! 😱😱

ALEXANDRA EN MEGHAN ZIJN ECHT TWEE BITCHES 😬😂
EN NU WETEN ALEXANDRA EN ZACK OOK AL METEEN VAN LIAM EN MEGHAN HUN VAKANTIEPLANNEN!! 😳😳
EN HOE ZACK DAAR DAN OOK WEER OP REAGEERT 😖😖

VOTES, COMMENTS, FOLLOWS EN HET BOEK DELEN IS DE BOODSCHAP!! 🔥✨

HET LIEDJE BOVENAAN IS DE EIGENLIJK NIET ECHT ZO TOEPASSELIJKE NO DRAMA VAN QUEEN TINASHE EN OFFSET 💙🖤

YOU GUYS ARE SO OELALA 🌹

AIN'T THE SAMEWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu