"Ik ben hier ook nog hoor.."

2.2K 92 28
                                    

*Meghan POV*

Na een hele ronde truth or dare waarbij iedereen aan de beurt kwam, is het door Sean die mij koos ook natuurlijk weer aan mij, waarop ik nog zo dom was om 'dare' te kiezen.

"Wat zou ik jou toch kunnen aandoen?" Denkt hij diep na over iets wat me waarschijnlijk niet echt gaat aanstaan.

"Niet te extreem please.." doe ik men best om hem toch wat in te tomen.

"Kus maar gewoon even met die lieve Liam die naast je zit" grijnst hij breed als hij eens fake naar me knipoogt en ik hem een dodelijke blik toedraai.

Je denkt misschien dat het niet echt zo mega erg is, maar wat het best ongemakkelijk maakt, is dat ik ook naast Zack zit, waarmee ik bijna elke nacht doorbreng.

"Dus.." draai ik me richting Liam die zijn best doet om niet awkward over te komen, wat best wel mislukt.

"We doen het gewoon snel" fluistert hij me nog toe waarop hij meteen zijn lippen op de mijne drukt en ik best wel overdonderd ben.

"Wow jongens! We vroegen om een kus hè, niet om een hele pornoscène.." mompelt Ryan ons toe aangezien we blijkbaar al wel even aan het zoenen zijn en we al dichter naar elkaar toe gekropen zijn.

"Dat ging nog best lekker" glimlacht Liam lief als hij zich van me losmaakt en weer naar achteren gaat leunen.

"Ik denk dat ik maar eens naar huis ga gaan jongens" deelt Zack dan mee als hij rechtspringt uit de zetel en ik me toch op één of andere manier schuldig voel tegenover hem, ook al zou dat niet hoeven.

"Vind je erg als ik even meerijd?" Vraag ik dan als ik hem vragend aanstaar.

"Euhm.. Tuurlijk niet, geen probleem" lijkt het toch alsof hij even moest nadenken voor hij antwoordde.

Ik sta ook op en trek mijn kleedje wat goed waarop ik mijn handtas over mijn schouders heen sla.

"Bedankt dat we mochten komen hè" bedank ik Liam nog snel als ik me naar hem toe buig en nog een kus op zijn wang plaats. "Zie jullie morgen guys!" Wenk ik me nog tot iedereen waarna ik Zack achterna loop richting de voordeur.

"Dus.. Wil je nu echt meteen naar huis gaan of?" Vraagt Zack wat ongemakkelijk als we richting zijn auto lopen.

"Euhm.. ik weet niet, wat had jij misschien nog in je gedachten om te gaan doen of zo?" Kijk ik hem wantrouwend aan als ik zijn auto inspring en hij begint te grijnzen als hij naast me plaatsneemt.

"Ik heb wel zin in een cheeseburger.." zegt hij dan. "En het toeval moet dat hier iets verder een Mc Donalds is, dus zullen we gaan?" Stelt hij voor.

"Chicken lijken me op dit moment best wel aantrekkelijk" is dat dus een duidelijke 'ja' waarop hij de auto start en wegrijdt..

*POV Kian*

"Wees wel stil, men ouders en broertje slapen waarschijnlijk al.." vertel ik Emily als we voor de deur van men huis staan en ik die ook opendraai.

We lopen zo stilletjes als we kunnen naar binnen en gaan door richting de woonkamer, waar men hond Kian blij op me afgelopen komt. En ja, ik heb een hond die ik men eigen naam nog eens gegeven heb.

"Hey jongen" fluister ik hem toe als ik eens wild door zijn haren graai

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

"Hey jongen" fluister ik hem toe als ik eens wild door zijn haren graai.

"Euhm.. hallo? Ik ben hier ook nog hoor.." maakt Emily me duidelijk.

"Oh is men meisje nu jaloers op de aandacht die ik aan een hond geef?" Trek ik een sarcastisch pruillipje als ik op haar afloop.

"Misschien.." glimlacht ze kort als ze verlegen naar de grond staart.

"Dan geef ik je nu wel wat extra aandacht" is het laatste wat ik zeg als ik haar achterover duw zodat ze in de zetel belandt en ik bovenop haar kruip.

"Kian?" Hoor ik dan na een paar minuten plots vanachter me weerklinken..

**************************************************************************
HEEEEYY BABIES!! 🙌🏼🙌🏼

SORRY DAT HET ZO LANG DUURDE OM DIT HOOFDSTUKJE TE POSTEN MAAR IK HEB HET TEGENWOORDIG ECHT ZO MEGA DRUK MET VANALLES EN NOG WAT 😩😩

WIE ZOU EMILY EN KIAN HUN MOMENTJE KOMEN VERSTOREN?? 🤔🤔
EN HOE ZAL HET VERDER GAAN OP MEGHAN EN ZACK HUN AVOND?? 😯😯

VOTES, COMMENTS AND FOLLOWS? 😘😘

HET LIEDJE BOVENAAN IS TENNIS COURT VAN DE STEEDS VERBAZENDE LORDE DIE EERGISTEREN HAAR MELODRAMA WORLD TOUR AFTRAPTE!! 😍😍
WIE GAAT HAAR CONCERT IN BELGIË OF NEDERLAND CHECKEN?? 🤗🤗 
I WILL BE THERE 👅✌🏼

BISSOUS 💋

AIN'T THE SAMEWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu