"Kian heeft last van soa's!"

1.2K 56 13
                                    

*Meghan POV*

"Om vervoer hoef je je ook geen zorgen te maken want ik heb een taxi geregeld die ons naar de luchthaven brengt en ons volgende week ook weer komt ophalen.." fluistert Liam nu hij naast mij komen zitten is bij de les wiskunde van meneer Tyde waar hij me non-stop over onze vakantie zit te vertellen.

"Rond hoe laat?" Vraag ik dan maar terwijl ik doe alsof ik iets noteer om de leerkracht de indruk te geven dat ik aan het opletten ben.

"Hij komt rond 18 uur 30 naar mij thuis dus zorg maar dat je klaar staat om kwart voor" vertelt hij me waarop ik grote ogen trek.

"Zo vroeg al! Ik ga me echt nog moeten haasten om op tijd klaar te geraken.." zucht ik al eens om de stress die me straks nog te wachten staat.

"Je moet iets over hebben om naar Mexico te gaan hè" glimlacht hij breed waardoor wel duidelijk wordt hoeveel zin hij in de komende week heeft.

"Oké Liam! Jij mag me nu eens gaan uitleggen wat de uitkomst van deze oefening is!" Schrikken Liam en ik dan op van meneer Tyde die ons strak blijft aanstaren terwijl hij zijn armen over elkaar heen gekruist houdt.

"Euhm.. Misschien 174?" Gokt Liam dan waarschijnlijk maar met het eerste willekeurige getal dat in hem opkomt waarop de hele klas begint te lachen en meneer Tyde eens overdreven met zijn ogen draait.

"Bijna juist.. Min oneindig" merkt hij dan sarcastisch op als hij die uitkomst op het bord schrijft en zich meteen weer terugdraait naar Liam. "Dan zou ik nu graag hebben dat je wat minder praat en wat meer oplet.. Dat geldt trouwens ook voor jou hoor Meghan! Want jullie vorige toetsen waren beiden niet zo fantastisch" vertelt hij dan waarop Liam en ik eens braafjes knikken.

"Opletten hè tortelduifjes!" Grinnikt Kian vanachter ons waarop Sean, Emily en Cassy ook eens stilletjes lachen.

"Zwijgen hè in-elkaar-geslagen-drugskoper!" Imiteer ik hem als ik me even snel naar hem toedraai.

"Oeh touché.." lacht Sean als hij Kian zijn haar met zijn hand in de war schudt en die vervolgens verslagen onderuit zakt op zijn stoel.

"1-0" maak ik hem duidelijk als ik eens schuin grijns.

"Meghan! Draai je naar voren en laat Kian met rust!" Roept meneer Tyde dan meteen weer waarop ik me betreurt weer naar voren draai. "Of ben je misschien nu al vergeten dat ik je net gezegd heb dat je meer moest opletten?" Kijkt hij me waarschuwend met opgetrokken wenkbrauwen aan. "Je zou beter een voorbeeld aan Kian nemen, die let ten minste wel op en doet zijn best" gaat hij Kian dan ook nog zitten ophemelen waarna hij zich weer naar het whiteboard toedraait. 

"Ja Meghan, heb je dat goed gehoord? Neem eens een voorbeeld aan mij.." hoor ik Kian zo fier als een gieter langs achteren opscheppen.

"Wees maar niet al te blij en ga maar door met zo een 'ge-wel-dig voorbeeld' te zijn.." draai ik me opnieuw snel naar hem om waardoor ik hem triomfantelijk zie glimlachen.

"Wel liefste Meghan, pak je spullen maar bij elkaar en dan mag je naar de studie vertrekken!" Wordt ik weer meteen gesnapt door meneer Tyde die me nu vrij geïrriteerd aanstaart.

"Maar meneer.." probeer ik hem nog om te praten waarop hij me meteen onderbreekt.

"Niets te zeuren! Ga daar maar wat zelfstudie doen, aangezien mijn lessen blijkbaar toch niet interessant genoeg zijn.." mompelt hij er nog achterna waarop ik eens diep zucht maar vervolgens toch opsta en mijn handtas over mijn schouder zwaai.

"1-1" lacht Kian zijn tanden bloot voor ik de trappen van de aula afloop.

"Hé mensen! Kian heeft last van soa's dus blijf maar beter uit zijn buurt!" Roep ik het eerste wat ik kan verzinnen voor de hele klas als ik aan de deur sta om naar buiten te lopen waarop ik zie dat hij zelf ook begint te lachen net zoals de rest van de klas. "Dat is dus 2-1 Kian!" Lach ik dan ook maar voor ik de klas uitloop..

**************************************************************************
HEY HEY HEY!! 🤘🏼🤘🏼

WIE KAN ER OOK NIET WACHTEN TOT ZE ALLEMAAL OP VAKANTIE GAAN VERTREKKEN?? 😁😁
WIE HEEFT ER OOK ZO EEN GEWELDIG GRAPPIGE VRIENDSCHAP ALS DIE VAN MEGHAN EN KIAN HIER?? 🤣🤣 EN ZIJN ER OOK MENSEN DIE HUN LEERKRACHT DAN ZO NEGEREN?? 🤐🤐
I'M GUILTY 🤷🏼‍♂️😁

VOTES, COMMENTS EN FOLLOWS MOGEN NATUURLIJK BLIJVEN KOMEN 💕💕

HET LIEDJE BOVENAAN IS DE GLOEDNIEUWE NO EXCUSES VAN MEGHAN TRAINOR DIE VANDAAG UITKWAM 😍😍 DEZE SONG IS ZOALS ALTIJD WEER MEGA POWERFULL VAN HAAR 💖👑

ADIOS ☺️✨

AIN'T THE SAMEWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu