"Niet je slimste idee.."

667 26 18
                                    

*Alexandra POV*

"Ja Meghan, geen zorgen.. Ik laat het je weten zodra we meer nieuws hebben. Het enige wat je nu kan doen is even een kaarsje aansteken en bidden" hoor ik Sean aan de telefoon als hij weer terug komt lopen richting de wachtruimte waar we nu toch al ruim een uur zitten.

"Jongens, ik denk echt niet dat dit nog goed gaat komen.. Moeten we onze ouders niet opbellen of zo om hun op de hoogte te brengen" stel ik voor aangezien al dat wachten me vrij gestrest maakt.

"Als jij wilt dat we zolang we allemaal thuiswonen nooit meer buiten mogen, moet je dat zeker doen" draait Kian eens met zijn ogen waarop ik wel besef dat dat inderdaad zou gebeuren als we dat doen.

"Zijn jullie de familie van Zack?" Komt er dan een dokter voor ons staan waarop we verbaast opkijken.

"Ja, ik ben zijn zus.. Zij zijn vrienden" spring ik meteen recht als hij ons ook daadwerkelijk aanspreekt.

"Ik heb goed en slecht nieuws voor jullie allemaal" gaat hij dan verder waardoor hij ons wel wat in spanning houdt. "Kies maar wat jullie eerst willen horen?" Lijkt het net een stom spelletje voor hem.

"Doe maar eerst het goede nieuws" brengt Kian lachend uit waardoor hij enkele dodende blikken van een paar van ons toegeworpen krijgt.

"Het goede nieuws is dat Zack nog leeft en dat zal ook zo blijven.." brengt hij uit waarop een paar van ons opgelucht ademhalen.

"Maar wat is dan het slechte nieuws dokter?" Is dat het enige wat me op dit moment nog interesseert.

"Het slechte nieuws is dat we Zack hier nog tot en met morgenmiddag zullen moeten houden.."

"Oh gelukkig is dat alles maar!" Roept Sean opgelucht uit als hij zich al tegen de muur aan op de grond wilt laten zakken.

"Ik was nog niet uitgesproken.." verpest de dokter onze goede moed al snel weer. "Zack zijn hart is gematigd aangetast door de hoeveelheid drugs die hij in één inname naar binnen gekregen heeft. Hiervoor zal hij in jullie thuisland naar de arts moeten gaan om hiervoor medicijnen te verkrijgen en zal hij in het begin om de maand op controle moeten gaan om te zien of de gezondheid van zijn hart verbetert of niet" komt die uitleg als een steek in mijn hart toe. "We raden jullie ook aan om het samen met hem te hebben over verdere stappen om zijn drugsprobleem aan te pakken" voegt hij er nog aan toe.

"Is het oké als een paar van ons hier tot morgen blijven wachten om Zack weer mee naar huis te nemen?" Stel ik hem nog snel een vraag.

"Natuurlijk is dat oké, nog veel sterkte" lijkt het zo net alsof hij dood is voor hij weer wegloopt.

"Oh god.. Ik ben denk ik nog nooit zó blij geweest met goed nieuws!" Brengt Emily breed glimlachend uit waarop ik ook eens zwak naar haar glimlach als ik weer ga neerzitten in de wachtzaal.

"Ik wist wel dat het ging goed komen met hem!" Hoor ik Cassy dan zeggen waardoor mijn hele tevreden gemoed plots omslaat.

"Excuseer? Wat zei je nu net?" Kijk ik haar met grote ogen als ze net voor me komt staan.

"Dat ik er eigenlijk steeds bleef in geloven dat het goed ging komen met Zack" kijkt ze me wat vragend aan.

"Hoe durf nu juist jij zoiets te gaan zeggen!" Breng ik boos uit met de nadruk op 'jij' waarop ze me verbaasd aanstaart en ook de rest wat raar opkijkt. "Jij draagt de hele schuld dat we hier nu zitten!" Maak ik haar duidelijk waar het op staat.

"Wat bedoel je?" Kijkt ze me niets begrijpend aan waarom ik plots zo tegen haar uitvlieg.

"Jij zei dat alles in orde was met Zack nadat je hem gecontroleerd had! Ik vroeg nog of we niet beter naar het ziekenhuis gingen, maar dat was volgens jou niet nodig.. Als jij meteen deftig je werk gedaan had was dit alles nooit gebeurt!" Blijf ik haar verder de grond inboren terwijl ze me in shock aanstaart.

"What the fuck zeg jij allemaal! Ik moest zijn fucking hand controleren op wonde omdat hij persé Sean moest slagen!" Wordt Cassy net helemaal gek. "Hoe durf je mij hier de schuld te gaan lopen geven van jouw verslaafde broer! Je bent helemaal gek!" Raakt ze me daarmee diep in mijn hart.

"Wie staat hier te roepen als een gek!" Spring ik dan recht uit mijn stoel en loop ik op haar af waarop Taylor meteen tussen ons twee in komt staan.

"Oké genoeg dames! Ik denk dat het voor sommige van ons tijd is om te vertrekken.." komt ook Ryan er tussen als hij Cassy meesleurt richting de trappen die naar de uitgang leiden en ook nog een paar andere mee volgen tot ik alleen achterblijf met Sean, Kian en Astrid.

"Dat laat ik echt niet over me zeggen! Dit is niet eerlijk Alexandra en dat weet je zelf maar al te goed!" Roept Cassy me nog toe waarna ze achter een hoek verdwijnt.

"Dat was misschien niet je slimste idee ooit om Cassy te beschuldigen.." brengt Sean stilletjes uit na een korte stilte.

"Weet ik.. Ik maak wel vaker domme beslissingen.."

**************************************************************************
HEYY SISTERS!! 🖤🖤
IK HAD HEEL EVEN NOOD AAN EEN WAT LANGERE PAUZE VAN HET SCHRIJVEN OP WATTPAD OM PERSOONLIJKE REDENEN 🙁🙁
MAAR HIER BEN IK DUS WEER, KLAAR OM JULLIE TE BOMBARDEREN MET HOOFDSTUKJES 😛😛

ALEXANDRA ZIET WEER EENS OPNIEUW AF VAN DE DADEN VAN HAAR BROER 😿😿
ECHT WEL ERG VOOR HAAR 😩😩
MAAR ALS ZE CASSY BESCHULDIGD HEEFT ZE VOLGENS MIJ TOCH WEL ONGELIJK 🤨🤨 WAT DENKEN JULLIE DAARVAN? 🧐🧐

VOTES, COMMENTS EN FOLLOWS ZOUDEN MEGA LIEF ZIJN 😘😘

VOLGENDE HOOFDSTUKJE NA 10 COMMENTS 👅👅

LIEDJE BOVENAAN IS PARIS VAN DE PRACHTIGE SABRINA CARPENTER!! 💕💕 BEN HELEMAAL WEG VAN HAAR NIEUWE MUZIEK 🌸🌸

MIJN LIEFDE VOOR JULLIE ALLEMAAL IS NOG STEEDS ONVERANDERD 🌝

AIN'T THE SAMEWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu