"Alles uitkotsen.."

1.6K 79 25
                                    

*Alexandra POV*

"Dus vanaf nu moet ik ervoor zorgen dat Sean enkel nog oog heeft voor mij en niemand anders!" Vertel ik Meghan mijn nogal domme 'plannetje'.

"Zorgen dat Sean wat?" Staat Sean daar dan plots ook zelf voor mijn gezicht.

"Zorgen dat je me deze week nog verteld om hoe laat we vrijdagavond vertrekken richting de luchthaven om naar Zwitserland te gaan" sta ik best versteld van mezelf dat ik zo snel iets kan verzinnen.

"Dat laat ik je in de loop van de week nog wel weten.. En jij hebt je nog steeds niet bedacht om wel mee te gaan?" Richt Sean zich dan tot zijn zus.

"En jij bent zeker op je kop gevallen dat ik daar een week in de kou ga zitten?" Antwoord Meghan bedoeld als een duidelijke nee.

"Dan moet je het maar zelf weten dat je hier alleen achterblijft.." heft Sean zijn schouders eens op.

"Wie zegt dat ik hier thuisblijf?" Zegt Meghan nog wat mysterieus voor ze tussen de dansende mensen verdwijnt.

*Kian POV*

"Hier zijn echt veel te veel lekkere meiden" lacht Taylor als hij zowat kwijlend zit rond te kijken. "Heb jij nog niemand gespot?" Vraagt hij dan als hij me met zijn elleboog aanstoot.

"Waarom zou ik iemand moet zoeken? Ik heb Emily, weet je nog?" Herinner ik hem aan het feit dat ik al een vriendin heb.

"Oh kom op gast! Emily is hier niet eens! Ze komt er heus niet achter als je even wat aanpapt met een leuke chick.." grijnst Taylor wat schuin als hij nog een slok van zijn bier neemt.

"Ja tuurlijk, want haar drie beste vriendinnen die hier rondlopen zullen ook echt niets tegen haar zeggen of zo hoor" merk ik sarcastisch op waarop hij een keer overdreven met zijn ogen draait.

"Wat dan nog als ze het te weten komt? Dan heb je eindelijk een excuus om gewoon met die relatie te kappen! Want je gaat me niet echt serieus wijsmaken dat je o'zo gelukkig bent met haar hè!" Heeft hij daar best wel een punt. "Als jullie echt zó gek van elkaar waren zouden jullie hier vanavond toch samen zijn?" Doet hij duidelijk heel hard zijn best om mij te kunnen overtuigen.

"Je hebt misschien wel gelijk ja.." knik ik dan instemmend waardoor er een brede glimlach op zijn gezicht getoverd komt.

"Natuurlijk heb ik gelijk! Dus wat zeg je er van? Gaan we wat meisjes scoren?" Stelt hij dan voor als hij me vol verwachting aanstaart.

"Let's do it!"..

*Emily POV*

"Urgh.. Ik haat Spaans!" Zucht ik geërgerd tegen Cassy als ik voor de zesde keer mijn tekst vergeet voor het filmpje van Spaans dat we aan het maken zijn. "Was Kian hier maar.. Die is echt zo goed in Spaans" vertel ik haar als ze moet lachen om mijn gezeur.

"Niet echt zo verwonderlijk als je halve familie Spaans is hè?" Herinnert ze me daaraan.

"Wat zou de rest nu aan het doen zijn?" Vraag ik mezelf dan hardop af als ik me op mijn bed laat vallen.

"Waarschijnlijk dansen, drinken, schreeuwen en straks alles uitkotsen.." weet Cassy steeds weer hoe ze me moet opvrolijken.

"Denk je dat het erg is als ik Kian soms niet helemaal vertrouw als ik hem zonder mij naar zo een club of zo laat gaan?" Vraag ik haar dan uit het niets.

"Hoezo?" Snapt ze duidelijk niet waar ik plots over begin.

"Nou ja.. Hij ziet er best wel goed uit en dat zullen meisjes ook wel opmerken toch?" Verduidelijk ik het voor haar.

"Oh zo.. Ik denk echt niet dat je je zorgen hoeft te maken om hem.. Volgens mij is hij iemand zeer loyaal" stelt ze me gerust.

"Ja, je hebt vast wel gelijk" bedenk ik me als ik weer rechtspring. "Maar laten we nu maar verder doen señorita!" Deel ik dan mee als ik weer plaats neem voor de camera.

"Si si, olé!" Antwoord Cassy waarop we beiden in lachen uitbarsten..

**************************************************************************
SOME SPANISH PROBLEMS.. 😂

GAAT MEGHAN HAAR REIS NAAR MEXICO MET LIAM GEWOON GEHEIM HOUDEN?? GAAT KIAN ECHT SERIEUS MET EEN ANDERE MEID STAAN ZOENEN?? 😩😩
EN ZIJN EMILY HAAR ZORGEN DAN TOCH TERECHT??  😱😱

VOTES, COMMENTS AND FOLLOWS ZIJN HIER ECHT WEL OP ZIJN PLAATS ❤️

LIEDJE BOVENAAN IS HURTIN' ME VAN STEFFLON DON 😍😍 LOVE DIE SONG 🙏🏼🙏🏼

KISS KISS 😘😘

AIN'T THE SAMEWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu