"Dat is best wel kut.."

1.4K 66 11
                                    

*Ryan POV*

Ik loop achter Directeur Morano aan zijn kantoor binnen waarna ik wat ongemakkelijk blijf rechtstaan terwijl hij achter zijn bureautafel gaat zitten.

"Zet je maar neer.." biedt hij dan aan als hij eens snel richting 1 van de twee stoelen langs mijn kant van de bureau knikt. "Dus.. Ik vermoed dat je wel al kan raden waarom ik je gevraagd heb om even naar mijn kantoor te komen hè?" Begint hij dan meteen als ik me neerzet.

"Euhm.. Eigenlijk niet echt Meneer" probeer ik zo beleefd mogelijk te klinken.

"Heb je de mail die de directie vandaag rondgestuurd heeft nog niet gelezen?" Vraagt hij dan plots.

"Nee, we hadden voetbaltraining.." is het waarschijnlijk best dom dat ik dat uitleg terwijl hij me daar zelf komen halen is.

"Wel dan zal ik je is even vertellen wat er in die mail staat.. Om een welbepaalde reden was de school genoodzaakt om Mevrouw Grey te ontslaan" vertelt hij waardoor mijn ogen groot worden en ik zowat door de grond kan zakken van schaamte. "Zegt dat je misschien iets? En Ryan ik raad je maar meteen aan om eerlijk te zijn" voegt hij er nog aan toe als ik men hoofd naar de grond toe richt.

"Ja oké, ik heb seks gehad met haar.." vertel ik hem dan maar gewoon meteen 1 van de meest beschamende zaken die ik ooit aan iemand heb moeten vertellen.

"Dat dachten we al wel ja.. Hoe kan je nu zo stom zijn om dat met een leerkracht te gaan doen?" Lijkt het net alsof hij het woord seks niet over zijn lippen krijgt.

"Sorry, ik heb inderdaad niet echt zo goed nagedacht" doe ik dan maar alsof ik er heel veel spijt van heb.

"Ik heb nu al wel heel veel meegemaakt in mijn carrière als directeur op deze school, maar dit is toch wel iets compleets nieuw.. Mevrouw Grey die heeft haar straf nu al wel gehad door ontslagen te worden, maar om een straf voor jou te verzinnen ga ik eerst toch eens moeten samenzitten met de hele directie hoor" maakt hij dus al duidelijk dat ze niet al te milt gaan zijn.

"Ja, dat snap ik wel.." zucht ik eens diep als ik met mijn hand door mijn haren kam.

"We hebben ook al naar je ouders gebeld om te vragen of ze vanavond langs kunnen komen voor een gesprek, zodat we ook hun kunnen inlichten over wat er gebeurd is" vertelt hij me dan waarop ik hem fronsend aanstaar.

"What the fuck? Moeten men ouders daar nu serieus iets over weten? Men vader killed me als hij dat te weten komt!" Denk ik bij mezelf dat die gast niet goed wijs is.

"Ik begrijp je reactie, maar daar had je dan maar moeten aan denken voordat je deed wat je gedaan hebt.. Als je dan nu mijn bureau zou willen verlaten?" Gebaart hij kort naar de deur.

"Kutzooi.." mompel ik stil als ik rechtspring en zijn kantoor uitstorm.

*Cassy POV*

"Go Astrid!" Lachen we ons allemaal een deuk als Astrid met de bal richting de goal rent als een zwaan op het ijs.

"Oeh.. Die ziet er niet blij uit" merk ik dan op dat Ryan het schoolgebouw weer uitgelopen komt.

"Die heeft waarschijnlijk een fikse preek gekregen.." fluistert Alexandra ons toe.

"Ja en dan heb je nog de vraag hoe ze hem gestraft hebben" voegt Meghan er nog aan toe.

"Hé Ryan! Trek je er niet al te veel van aan! Het komt wel goed!" Probeer ik hem wat op te beuren als hij het grasveld weer komt opgelopen.

"Nee dat komt het niet Cassy! Ze gaan men fucking ouders inlichten!" Roept hij dan terug waardoor je wel kan afleiden dat zijn humeur nu verpest is.

"Ja, dat is best wel kut.."

**************************************************************************
HAYYY!!! ✨✨

HOE ZULLEN RYAN ZIJN OUDERS OP DIT NIEUWS REAGEREN?? 😱😱
EN WIE KAN ZICH VERGELIJKEN MET ASTRID AKA ZWAAN OP HET IJS ALS HET OM VOETBAL GAAT?? 😂😂 IK ZAL AL MAAR BEGINNEN MET EERLIJK ZIJN EN ZEGGEN DAT IK NIETS VAN VOETBALLEN BAK 😅🤗

VOTES, COMMENTS, FOLLOWS EN HET BOEK DELEN ZOU ECHT MEGA LIEF ZIJN 😘😘

LIEDJE BOVENAAN IS MISSCHIEN TOCH NOG DE NIEUWSTE EN BESTE COLLAB VAN 2017 DOOR CHARLI XCX, TOVE LO EN ALMA MET OUT OF MY HEAD!! 😱💖
DIE 3 TOPPERS SAMEN OP 1 SONG!! 👑🤘🏼
BETER GAAT MIJN DAG NIET WORDEN 💜🖤

KUSJES ❤️

AIN'T THE SAMEWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu