"Ik heb nog iets gepland.."

502 28 14
                                    

*Astrid POV*

"Jullie kunnen echt niet bevatten hoe blij ik ben dat jullie gewoon veilig zijn.." breng ik misschien wel het meest opgelucht van ons allemaal uit.

Na een zoektocht van wel bijna 2 uur troffen we Taylor en Cassy eindelijk zowat volledig veilig en gezond aan verloren in het bos. Taylor had zich enkel geschaafd aan een tak van een omgevallen boomstronk, die Cassy nu zelf zit te verzorgen, nu we allemaal weer veilig in de woonkamer van ons vakantiehuis zitten.

"We waren allemaal echt zo ontzettend bezorgd om jullie!" Brengt ook Ryan opgelucht uit, als hij een arm rond zijn broer, Taylor, heen slaat.

"Jullie hebben waarschijnlijk echt zulke ongelofelijke dingen meegemaakt! Ik kan niet wachten om al jullie verhalen te horen!" Verandert Kian de stemming dan wel weer meteen door zijn kenmerkende zelf te zijn waardoor iedereen wel eens moet grinniken.

"Waar hebben jullie zelfs overnacht? Of hebben jullie gewoon de hele nacht doorgelopen?" Vraagt Emily ook duidelijk heel nieuwsgierig om toch al wat verhalen te kunnen horen.

"We vonden een leegstaand hutje ergens in het bos.." legt Cassy simpeltjes uit als ze haar schouders eens opheft om duidelijk te maken dat het niet echt heel veel voorstelde.

"Hoezo zijn jullie dan niet doodgevroren? Het is hier ijskoud!" Kan Alexandra dat bijna niet geloven.

"We hebben het warm gemaakt en elkaar warm gehouden" vertelt Taylor als er een lichte grijns op zijn gezicht verschijnt, die niet veel aan onze fantasie overlaat.

"Oww.. Dat is dus wat er gebeurt als twee mensen verdwaald lopen" lacht Sean eens.

"Ik denk dat ik die verhalen toch blijkbaar liever niet hoor.." brengt Kian vol afkeer uit als hij zijn neus lichtjes ophaalt.

"Ik dacht dat jij wel van wat pornografie hield?" Begrijpt Zack niet waarom Kian nu plots zo raar doet om heel dat seks-gebeuren als hij eens lacht en Kian met zijn ogen draait.

"Dat hele verhalen vertellen over wat er allemaal gebeurd is bij jullie zal wel eens kunnen plaatsvinden, maar voor nu is het enkel belangrijk dat jullie beiden gewoon even uitrusten en natuurlijk dat jullie hier weer veilig bij ons zijn.." besluit ik dit gesprek maar af te ronden zodat Cassy en Taylor samen kunnen uitrusten zonder ons gelach rondom hun heen.

"Wat denken jullie er van als we gaan snowboarden? Dan kunnen Taylor en Cassy de rust inhalen die ze wel verdient hebben.." denkt Sean er duidelijk hetzelfde over als mij.

"Klinkt goed" stemt Kian daar meteen mee in als hij recht springt uit de zetel en de rest zijn voorbeeld volgt door hun jassen en schoenen te beginnen aantrekken.

"Tot vanavond! Rust goed uit! We hebben nog een paar actieve dagen voor de boeg.." zeg ik als laatste van de groep gedag als ik de voordeur achter me dichttrek en Taylor en Cassy alleen met rust laat.

*Meghan POV*

Ik loop wat door het toeristische stadscentrum rond, op zoek naar een herkenbaar gezicht als dat van Samuel. We hadden 10 minuten geleden al afgesproken aan het fonteintje op het stadsplein, maar daar was hij niet te bespeuren.

"Hé blondie! Ben ik dan zo onzichtbaar voor je?" Hoor ik plots vanachter me, waarop ik me met een ruk omdraai en hem op een terrasje zie zitten waar ik net gepasseerd ben.

"Wel als je niet te vinden bent op de afgesproken plek? Wat doe je hier en niet bij de fontein?" Hangt er nogal een losse sfeer tussen ons beiden die net de reden vergeten blijkt te zijn waarom we afgesproken hebben.

"Kom op Meghan, je weet nu ondertussen toch al dat ik boordevol verassingen en twists zit?" Kijkt hij me grijnzend aan als ik naar hem toeloop.

"Ja, soms misschien net iets te veel verassingen.." breng ik stil uit met de bedoeling dat hij het toch nog kan horen. "Zullen we maar meteen over gaan tot de orde van de zaak?" Stel ik dan voor als ik me bij aan het tafeltje wil neerzetten.

"Blijf maar staan, ik heb nog iets anders voor ons gepland.." brengt hij nu al mysterieus uit.

"Nu al een tweede verrassing? Ik weet niet of ik je op dit tempo ga kunnen bijhouden hoor" vertel ik hem sarcastisch als ik eens met mijn ogen draai en hij rechtstaat.

"Maak je geen zorgen, ik help je wel.." fluistert hij stil als hij wat dichter naar me toe komt staan.

"Ik ben niet zeker of ik jouw hulp wel wil.." speel ik zijn kleine spelletje dan maar mee als ik eens voldaan glimlach.

"Oh geloof me, die ga je zeker en vast kunnen gebruiken. Laten we gaan" is het laatste wat hij zegt als hij me wat bevelend en streng het terras af begeleidt...

**************************************************************************
HEY LOVERS!! 💙
IK HAD ECHT EVEN WAT TIJD VOOR MEZELF NODIG EN WAT DINGEN IN MIJN LEVEN WEER RECHT TE ZETTEN! HET WAS EVEN EEN ONGELOFELIJK MOEILIJKE PERIODE IN MIJN PRIVÉ LEVEN.. 😟
MAAR VERGEEF ME DAARVOOR (OF VERGEEF ME NIET) EN DAN GAAN WE NU METEEN WEER VERDER MET HET BOEK 🙂

WAT IS SAMUEL TOCH VAN PLAN MET MEGHAN?? 😖
EN WAAROM LAAT MEGHAN HAAR ZOMAAR DOEN? 😮
WIE WEET WAAR BRENGT HIJ HAAR NAARTOE!! 😬
GELUKKIG TOCH GOED NIEUWS MET CASSY EN TAYLOR DIE TERECHT ZIJN 😪

VOTES, COMMENTS EN FOLLOWS ZOUDEN NU MEGA LIEF ZIJN NA DEZE LANGE STILTE 💖
VERTEL ME MAAR WAT JE WILT (ZIE ME ALS EEN GRATIS THERAPEUT 😘)

LIEDJE BOVENAAN IS VAN EEN LANGE STILTE GESPROKEN 'MEDELLÍN' VAN MADONNA EN MALUMA ♥️❌ SO GLAD THE QUEEN IS BACK 😍
DEZE SONG STRAALT 1 EN AL SUMMER VIBES UIT 🔥

VOLGENDE HOOFDSTUKJE KOMT WEER SNEL (BELOOFD!)
LY ❤️

AIN'T THE SAMEWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu