"Dat bevalt me wel!"

488 16 10
                                    

*Alexandra POV*

"Oh god! Wat is het hier plots warm in vergelijking tot buiten.." breng ik puffend uit als ik mijn warme winterjas uittrek en hem over mijn stoelleuning laat hangen.

"Door jou krijg ik het ook warm!" Brengt Sean grijnzend uit als ook hij zijn jas uittrekt en mijn outfit, die ik onder mijn ski-kleding aanhad, eens van kop tot teen bekijkt.

(Alexandra's outfit)

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

(Alexandra's outfit)

Nadat we gingen skiën besloten Sean en ik na een tijdje om het voor bekeken te houden voor vandaag en iets te gaan drinken in een cafeetje aan de voet van de berg terwijl de rest nog wat bleef verder skiën en snowboarden.

"Wat vond je van het skiën?" Vraagt Sean dan maar terwijl we wachten tot iemand onze bestelling komt opnemen.

"Vermoeiend.. Net zoals deze hele vakantie tot nu toe trouwens! Er gebeurt elke dag wel weer iets dramatisch hier" breng ik zuchtend uit terwijl ik mijn armen neer vouw op tafel en mijn hoofd er bij opleg terwijl ik mijn ogen sluit om mijn vermoeidheid duidelijk te maken.

"Ja, dit is inderdaad geen standaard vakantie zoals ik ze gewoon ben met m'n mama en papa. Ik vraag me af of het er bij Liam en Meghan ook zo aan toegaat?" Draait hij eens met zijn ogen als hij overduidelijk ook beseft dat deze vakantie tot nu toe één grote hel was. "Ik denk dat zij hun dagen vooral in bed doorbrengen" lacht hij vervolgens eens waardoor ik ook even grinnik en me weer rechtzet.

"Nu we het toch hebben over Liam en Meghan? Denk je niet dat we hen iets moeten vertellen over het feit dat we nu samen zijn? Want voor hoever ik weet, denkt Meghan nog steeds dat jij hopeloos op zoek bent naar een match op Tinder" bedenk ik mezelf dan dat die twee van nog niets af weten.

"We kunnen wel gewoon iets op sociale media gooien of zo? Dan weet meteen iedereen het en hoeven we niet iedereen apart in te lichten" stelt Sean voor waarop ik eens instemmend knik. "Waar blijft die serveerster? Ik heb echt dorst!" Geraakt Sean duidelijk al wat ongeduldig van het wachten.

"Wat denk je er van als we in een supermarkt wat drank en hapjes gaan kopen en het vakantiehuisje alvast wat gaan versieren? Dan houden we vanavond een feestje zodat we eindelijk eens wat plezier hebben op deze reis!" Tover ik uit het niets een idee uit mijn mouw.

"Klinkt gezellig! Zullen we gewoon nu meteen gaan? Dan koop ik daar wel gewoon iets om te drinken" heeft hij er duidelijk ook zin in.

"Is goed, ik laat het de rest weten en vertel hun dat we al naar huis zijn" deel ik mee als we beiden weer rechtstaan, onze jas aantrekken en het café weer uitlopen..

*Meghan POV*

Na mijn afspraak met Samuel besloot ik op Snapchat opzoek te gaan naar Liam zijn locatie om hem op die manier te verrassen. Zoeken duurde niet echt lang aangezien hij zich in een skatepark bevond op een kilometertje afstand van waar ik was.

AIN'T THE SAMEWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu