"Blikken zeggen meer dan genoeg.."

1K 54 36
                                    

*Sean POV*

"..99 en 100!" Hoor ik Alexandra vrolijk in haar handen klappen als ik m'n laatste push-up doe en weer rechtkom vanop de vloer van haar kamer. "Wow man! Je bent echt fit" kijkt ze me vol ongeloof aan.

"Hoelang heeft het me geduurd?" Vraag ik wat buitenadem als ik een flesje water opendraai dat Alexandra daarjuist al beneden was gaan halen.

"Niets eens 3 minuten!" Bekijkt ze me alsof dat een buitenaards snelle tijd is.

"Kan beter.." weet ik van mezelf dat er nog steeds plaats is voor verbetering.

"Wat? Komaan Sean wees niet zo streng voor jezelf! Je doet het echt mega goed!" Verklaart Alexandra me voor gek om mijn perfectionistisch gedoe.

"Als ik volgend jaar in Engeland wil gaan spelen zal het toch nog twee keer zo goed moeten zijn" sta ik misschien wel een beetje negatief ingesteld.

"Heb je dat eigenlijk al aan de rest verteld van dat proefcontract?" Vraagt ze me dan waarop ik eens stilletjes mijn hoofd heen en weer schudt.

Een paar weken geleden kreeg ik door een heel bekende voetbalploeg uit het Verenigd-Koninkrijk een proefcontract met studiebeurs erbij opgestuurd voor volgend schooljaar. Het is altijd al één van mijn grote dromen geweest om een bekend voetballer te worden en dat zou daarmee wel eens kunnen lukken. Alleen weet ik niet of ik hier wel heel mijn leven daarvoor op wil geven en naar daar wil verhuizen.

"Ik weet niets eens of ik het aanbod wel moet aannemen?" Stel ik hardop de vraag die me al een paar weken elke nacht wakker houdt.

"Nou, wat je ook mag beslissen.. Ik sta achter je keuze!" Maakt Alexandra me duidelijk met een brede glimlach.

"Bedankt.." glimlach ik richting haar terug. "Maar ik ga nu maar eens naar huis, het is al vrij laat en als ik morgen niet doodmoe op de vlieger wil zitten zal wat slaap wel goed doen" vertel ik haar als ik mijn jas aantrek.

"Ja, ik ga nog snel mijn koffer verder klaarmaken en dan kruip ik ook maar eens m'n bed in denk ik" vertelt ze me als ze eens diep zucht.

"Ik laat mezelf wel buiten.." zeg ik haar nog als ik merk dat ze met mij mee haar kamer wilt uitlopen als ik de deur openzwaai. "Slaapwel" geef ik haar snel nog een kus op haar wang.

"Tot morgen!" Roept ze me nog achterna als ik de trap afren richting de voordeur..

*Meghan POV*

Ik doe nog net mijn geel joggingpak aan voor ik mijn bed induik en mijn lakens over me heen trek aangezien het hier blijkbaar wel eens flink koud durft te worden tijdens de nacht.

(Meghan's slaapkleding)

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

(Meghan's slaapkleding)

Ik neem mijn GSM van het nachtkastje en begin mijn Instagram en Snapchat nog wat te checken.

Liam en ik hadden het samen best nog wel gezellig gemaakt in de jacuzzi met wat lekkere bubbels erbij. Daarna besloten we ook maar te gaan slapen aangezien het al vrij laat werd en hij me vertelde dat we er morgen voor een speciale activiteit alweer vroeg uit moeten.

Er springt plots een bericht vanop Snapchat open op mijn GSM dat raar genoeg afkomstig is van Liam.

Ik bekijk de foto even heel grondig wat niet echt zo makkelijk gaat aangezien hij me maar 3 seconden de tijd gegeven heeft om naar zijn lichaam te kunnen staren

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik bekijk de foto even heel grondig wat niet echt zo makkelijk gaat aangezien hij me maar 3 seconden de tijd gegeven heeft om naar zijn lichaam te kunnen staren. Ik begin maar vlug wat terug te typen.

Meghan:
Blijkbaar niet nee 🤷🏼‍♀️

Liam:
Wat doe je dan? 🙂

Meghan:
Zat gewoon wat bezig op mijn Insta..

Liam:
Kom je niet liever nog wat met me praten, kan toch niet slapen 😕

Meghan:
Ik kom er aan 😇

Stuur ik hem dat laatste dan toch nog terug na even twijfelen of ik wel op zijn voorstel moet ingaan. Ik sla m'n laken weer van me af, spring het bed uit en loop mijn kamer uit op weg richting Liam's slaapkamer. Ik klop twee keer zachtjes na elkaar op zijn kamerdeur voor ik de deur openzwaai en naar binnenloop.

"Hey" glimlacht hij nogal ongemakkelijk als ik hem daar met zijn ontbloot bovenlichaam onder zijn lakens zie liggen in het gedempte licht van het nachtlampje op zijn nachtkast.

"Hoi" grinnik ik eens als ik wat naar hem toeslenter.

"Kom er bij.." nodigt hij me uit om bij in zijn bed te komen liggen als hij zijn laken wat omhoog heft zodat ik er makkelijker bij kan.

Ik twijfel geen seconde en neem plaats naast hem in in bed waardoor ik met mijn been voel dat hij enkel zijn boxer nog aanheeft en dat me wel wat ongemakkelijk maakt.

"Dus.. Over wat wil je praten?" Vraag ik dan maar om de stilte te doorbreken als we ons naar elkaar toedraaien.

"Misschien moeten we helemaal niet praten.." antwoord hij nogal mysterieus.

"Hoezo?" Begrijp ik zijn geheimzinnig gedoe zoals gewoonlijk weer eens niet.

"Blikken zeggen soms al meer dan genoeg.. Soms zelfs meer dan woorden" klinkt hij net als een dichter waar ik als een blok zou voor kunnen vallen.

Het wordt meteen stil waarop we elkaar strak in de ogen blijven aanstaren. Ik weet voor een paar seconden niet alsof het lijkt dat we dichter naar elkaar toekomen of het ook echt zo is tot mijn vermoeden beantwoord wordt door een paar zachte lippen die op de mijne gedrukt worden..

**************************************************************************
HEEYY GUYS!! 🤗🤗

IS DIT NU NET SERIEUS GEBEURT?! 😳😳
WAT DENKEN JULLIE ER VAN??
EN MOET SEAN DE ANDERE JONGENS OOK OVER ZIJN VOETBALCONTRACT VERTELLEN?? 🤔🤔
ZOU WEL EENS KUNNEN ZORGEN VOOR JALOEZIE 😦😦

VOTES, COMMENTS AND FOLLOWS ZIJN NODIG!! 💙💙

LIEDJE BOVENAAN IS EINDELIJK CHUN-LIE VAN THE GENEROUS QUEEN NICKI MINAJ 💋👑 NU AL ZO'N ICONISCH NUMMER 🧡💜

ZO MEGA HARD BEDANKT VOOR DE 800 VOLGERS 😍😍
BETEKENT ECHT VEEL VOOR ME 😘😘

AIN'T THE SAMEWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu