"Vanavond blijkbaar wel"

1.3K 51 23
                                    

*Meghan POV*

"Dus nu we hier toch drie uur lang niets kunnen doen, kan je misschien wel eens beginnen vertellen wat we deze week allemaal gaan doen hè?" Stel ik voor aan Liam nu het vliegtuig opgestegen is en na een tijdje eindelijk echt stabiel door de lucht vliegt richting Mexico, Cancun.

"Euhm.. Ik dacht het niet!" Brengt hij grijnzend uit terwijl hij eens grinnikt.

"Wat! Hoezo niet?" Breng ik teleurgesteld uit aangezien ik echt benieuwd ben en heel graag wil weten wat hij allemaal van plan is te gaan doen.

"Alles moet een verrassing blijven" brengt hij breed glimlachend uit terwijl hij zijn koptelefoon al uit zijn rugzak neemt.

"Een verrassing? Serieus Liam? Je zou me nu ondertussen na al die jaren al wel goed genoeg moeten kennen om te weten dat ik verrassingen echt compleet weg haat!" Maak ik hem nog eens duidelijk terwijl ik al voel dat de jongen die naast ons zit me al wat begint aan te staren.

"En daarom is dat dus ook net de reden waarom alles een verrassing gaat blijven" vertelt hij terwijl hij druk bezig is met alle draadjes van zijn hoofdtelefoon uit de knoop te halen.

"Dus je wilt me irriteren?" Begrijp ik hem niet goed.

"Bwa.. 'Irriteren' zou ik het niet persé noemen, zeg maar liever 'plagen'" glimlacht hij eens kort naar me waardoor de kuiltjes in zijn wangen zichtbaar worden.

"Wel, je bent duidelijk niet van plan iets te gaan lossen, maar kunnen we ons dan tenminste wat nuttig bezighouden?" Stel ik dan maar opnieuw iets voor.

"Je kan duidelijk wel wat slaap gebruiken, dus ik stel voor dat je dan ook wat gaat slapen terwijl ik naar m'n muziek luister" stelt hij dan weer voor wat ik kan gaan doen om de tijd wat sneller vooruit te laten gaan.

"Wat bedoel je daar nu weer mee? Dat ik er slecht uitzie?" Vraag ik hem sarcastisch boos. "Je bent hier niet echt vrienden aan het maken hè.." rol ik eens overdreven met mijn ogen waardoor hij begint te lachen.

"Ga nu maar gewoon slapen, dan beloof ik je dat we er sneller zullen zijn als je denkt" zegt Liam als hij zijn koptelefoon al opdoet en de draad ervan vaststeekt in zijn GSM.

"Ik kan echt niet slapen in deze rotstoelen hoor.. Die zijn veel te hard aan je hoofd" begin ik nu zelf ook wel door te hebben dat ik best wel aan het doorzeuren ben.

"Je mag je wel tegen mij aanleggen als je vind dat dat beter ligt?" Geeft hij meteen weer een oplossing.

"Echt? Vind je dat niet irritant?" Kijk ik hem verbaasd aan om zijn voorstel.

"Tuurlijk niet, leg je maar.." is het laatste wat hij nog zegt voor ik zie dat hij zijn muziek aanzet en hij zijn ogen sluit.

Ik ga voorzichtig tegen hem aanliggen zodat mijn hoofd zowat perfect bovenop zijn schouder ligt. Hij legt automatisch zijn arm nog snel om me heen waardoor ik niet veel later al snel in slaap val.

*Ryan POV*

"Nee Taylor! Laat dat!" Probeer ik mijn broer tegen te houden van nog een biertje te openen.

"Relax gast! Eentje meer of minder maakt heus niet uit hoor.." negeert hij me gewoonweg als hij opnieuw een flesje opent.

"Je weet toch dat mama en papa me verboden hadden om deze maand nog iets van alcohol aan te raken!" Maak ik hem duidelijk waar mijn stres vandaan komt.

"En hoe gaan zij erachter komen dat je hier zit te drinken? Je zit hier op mijn kamer.. Het is niet alsof ze hier plots gaan komen binnenlopen hè!" Probeert Taylor mijn stres met een lach te laten verdwijnen. "Dus neem nu maar gewoon aan, drink op en geniet er een beetje van" grinnikt hij opnieuw waardoor je al wel kan merken dat hij wat dronken begint te worden als hij me het flesje in mijn handen duwt.

"Hoe zit het nu tussen jou en Cassy?" Vraag ik dan na een paar slokken genomen te hebben.

"Wel, jij weet hoe je de sfeer kan verpesten.." mompelt hij zuchtend.

"Vertel dan maar eens" probeer ik hem aan het praten te krijgen.

"Wij zijn toch geen meiden die over onze gevoelens gaan zitten praten?" Probeert Taylor mijn voorstel opnieuw weg te lachen.

"Vanavond blijkbaar wel" kijk ik hem vrij droogjes aan.

"Beloof je dat je niet gaat lachen?" Kijkt hij me nog even wantrouwend aan.

"Natuurlijk niet.." verzeker ik hem dat ik gewoon zal luisteren naar zijn overduidelijke liefdesproblemen.

"Oké dan.."

**************************************************************************
HIER BEN IK WEER!!! ☺️☺️
IK BEN EINDELIJK TERUG VAN OP REIS  🤘🏼🤘🏼
DE TWEE WEKEN VAKANTIE WAREN GEWOONWEG ZALIG!!

LIAM EN MEGHAN ZIJN ECHT ABSOLUTE PERFECTE VLIEGTUIG GOALS 😆😆
EN HOE SCHATTIG ZIJN RYAN EN TAYLOT DIE OVER HUN GEVOELENS WILLEN GAAN PRATEN 😍😍

VOTES, COMMENTS, FOLLOWS EN HET BOEK DELEN MAG NOG ALTIJD 😚😚

HET LIEDJE BOVENAAN IS MIJN GO TO DANCE SONG VAN HET MOMENT FREAK VAN VICTORIA MONET 💜🧡

WIE GAAT ER TROUWENS HALSEY, ALMA EN RAYE CHECKEN NU DIE ALLE DRIE SAMEN NAAR AMSTERDAM EN BRUSSEL KOMEN?? 🔥🔥
MIJ ZIE JE SOWIESO IN BRUSSEL 🤗🤗

LOVE YOU ALL 💋💋

AIN'T THE SAMEWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu